Krzysztof2 26.04.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 przegapiłem moment i zauważyłem za późno ,że na rogowym spojeniu drewnianych belek pergoli pojawił się grzyb (zadaszyłem ją niestety za późno) jaki polecacie preparat? musi być rzadki głęboko wnikający w struktury drewna. Jeszcze tego zdrowego sporo zostało. Mam nadzieję ,że da się zatrzymać ten proces. w przeciwnym razie musiałbym wymianiać trzy belki! a wcale nie mam na to ochoty. Jakie polecacie sprawdzone i skuteczne produkty?[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.04.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 po czym poznajesz ze to grzyb ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof2 28.04.2009 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 było widac taką małą hube. Wyczyszczę frezem bo jest dostep dobry , posztukuje kawałkami drewna i wypełnię żywicą epoksydową ubytki.Nie bede przecież wymieniał trzech belek. Byłaby to totalna demolka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts