Izabela Wawrzeń 26.04.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 mam pytanie na moich zewnetrznych drzwiach drewnianych są slady po taśmie klejącej czym to usunąć boje się odbarwić drzwi, troche czyściłam gąbką ale widze, ze pojawiły sie rysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabela Wawrzeń 26.04.2009 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 i jeszcze jedno czym na sam koniec mogę wyczyścić te drzwi aby ładnie się świeciły i miały jednolitą barwe-kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 26.04.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 A kontakt z producentem już był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabela Wawrzeń 26.04.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 drzwi są sosnowe i zdaje sobie sprawe ,że bardzo miękkie ślady nie są duże i może ktoś inny by ich nie dojrzał ,a poza tym niewiem czym teraz zmyc reszte tej taśmy t.z slady po tasmie takie klejące co to odzyskania koloru to za duzo powiedziane po prostu zmatowiłam kolor ,może ktos miał podobny przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 26.04.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 zapytam ponownie, bo chyba nie zostałem zrozumiały - czy kontakt z producentem drzwi już był? Pewnie zna sposoby i/lub odpowiednie środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabela Wawrzeń 26.04.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 no rzeczywiście nie zrozumielismy się ,nie kontaktowałam się z producentem,dobry pomysł dziękuje za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 28.04.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Nam stolarz polecił ślady po taśmie (na schodach) czyścić denaturatem, bo w przeciwieństwie do spirytusu, nie rozpuszcza lakieru. Rzeczywiście podziałało, ale specjalnie łatwo to nie schodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts