mc.marek 26.04.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Ściany zbudowane z porothermu, postanowiłem ocieplić je wełną Isovera. Fachowiec od ociepleń polecił mi na to klej i tynk akrylowy firmy FAST z Zielonej Góry. Prosze o podpowiedź czy tynki tej firmy to dobry wybór w tym przedziale cenowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszeq 26.04.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Tynk akrylowy na ściany ocieplone wełną jest złym rozwiązaniem. Dużo lepszy będzie tynk silikatowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 26.04.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Tynk akrylowy na ściany ocieplone wełną jest złym rozwiązaniem. Dużo lepszy będzie tynk silikatowy. Nie tylko złym ale wogóle nie powinien być stosowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mc.marek 26.04.2009 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Dziękuje za podpowiedź, a czy spotkaliście się z firmą FAST ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarzyQ 26.04.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 ja wlasnie tynkuje i tez moja ekipa polecila mi tynk silikatowy...sciany mam identyczne jak ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 26.04.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Co to jest FAST? Niby google znajduje producenta, ale strona nie dziala... moze i sie myle, ale pachnie mi tu jakims "garażowcem". Ostrożnie... i tak jak poprzednicy podpowiadali: -silikatowy ewentualnie mineralny malowany farba silikatowa (niedoceniane rozwiazanie) a bardzo bardzo dobre. Zreszta sam mam swoj dom tak zrobiony A co do producenta raczej na Twoim miejscu poszedlbym w strone Caparola, Kabe, STO, Dryvit a nie FAST bo pierwsze co mi sie kojarzy to ze FAST - szybko odpada ze sciany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts