PIOTREK123456789 26.04.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 mam wjazd na prywatną posesję wyłożony płytami betonowymi, chcę je wymienić na płyty ażurowe''meba'' .czy potrzebny jest mi jakiś projekt albo pozwolenie na przebudowę wjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTREK123456789 30.04.2009 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 mam wjazd na prywatną posesję wyłożony płytami betonowymi, chcę je wymienić na płyty ażurowe''meba'' .czy potrzebny jest mi jakiś projekt albo pozwolenie na przebudowę wjazdu.Nikt nigdy nie robił wjazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 30.04.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 mam wjazd na prywatną posesję wyłożony płytami betonowymi, chcę je wymienić na płyty ażurowe''meba'' .czy potrzebny jest mi jakiś projekt albo pozwolenie na przebudowę wjazdu.Nikt nigdy nie robił wjazdu? Raczej nigdy nikt nie robił projektu albo pozwolenia na taką pierdołę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts