Kaśka 999 26.04.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Witam, Dopiero zaczynam, potrzebuję Waszej pomocy. Mam II wyceny: I - 50 tyś - bez dachu II - 65 tyś - bez dachu. Robocizna dotyczy połowy bliżniaka. Bardzo proszę o rady.Ile należy zapłacić ekipie za SSO? http://projekty.muratordom.pl/projekt?grupa=1&IdProjektu=174&IdKolekcji=4&nr=26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 26.04.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Nie bardzo rozumiem pytanie. Masz dwie ceny za ta samą usługe i co nie wiesz która wybrać? Twoja kasa Twoj wybór. Nie da sie poza tym odpwiedzieć ile należy zapłacić za SSO, najlepiej bedziesz wiedzieć jak zlecisz komus wykonanie kosztorysu i to potem porównasz z wyceną ekip. Jeżeli chodzi o wybór ekipy czasem warto nie tylko na cene patrzeć, ale na to co robili popytac jak wyszło (inwestorów) Nie opisujesz żadnych szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka 999 26.04.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Ekipa za 65 robi to z ociepleniem budynku, ta druga nie. Tak naprawdę obie oferty wydają mi się drogie. Po tym jak czytałam forum i pytałam osoby, które dopiero co zaczęły budowę. Mój sąsiad stawia dom i jego ekipa stwierdziła, że taka rozsądna cena to ok 40 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsed 26.04.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Nie możesz zatrudnic tej ekipy za 40 tyś? Jeżeli uważasz że za drogo to szukaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts