michalsiak 26.04.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Cześć Zastanawia mnie coś takiego , w tm tygodniu wchodzą tynkarze po których będe robił izolację poziomą na chudziaku (papa, folia). Na podłodze w narożnikach w peszlach leżą sobie wiązki kabelków. Czy wciągąć te peszle na papę czy też przykryć papą i niech sobie leżą na chudziaku. Drugie pytanko o rury od centralnego odkurzania. Widziałem na fotkach że są one przytwierdzone do podłoża uchwytami ale nie chciałbym dziurawić przecież papy więc jak to wykonać? A może olać i nie przytwierdzać tylko po prostu luźno położyć? michalsiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarekGliwice 28.04.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Mnie też to interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misialki 01.05.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Mnie również - może jakieś wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekw127 01.05.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 U mnie na chudziaku leżało nie za dużo rurek wodnych. Chłopaki rzucili na to folię 0,5mm, a potem męczyli się z docinaniem styropianu. Pod rurki folii wsunąć się nie dało, bo były zbyt ścisło uhakowane do chudziaka. A nawet, jakby się dało, to by mi było żal ciąć folię. Potem rurki od CO leżały już na styropianie, więc nie było z nimi problemu. Z kablami zresztą też - elektryk poprowadził mi je staromodnie (po ścianach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts