Wosto 14.12.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Czy ktoś ma może ten model - przyznam, że jego opis jest dość interesujący (cicha, niskie zużycie prądu i wody, spora ilość programów, wyświetlacz, itd), ale czy sprawdza się w praktyce?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mala_lenka 28.03.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Zastanawiam się nad taką płytą http://www.beko.com.pl/Nowe,wydajne,plyty,indukcyjne,547.html Kusi mnie bo ma 5 lat darmowej gwarancji, moze ktos taka ma i moze cos o niej powiedziec? Cena tez niczego sobie: http://www.ceneo.pl/1795807 wiec chyba lepiej skusic sie na nia niz na Teke? Co myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 28.03.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 no to w końcu teka czy beko? temat a treść postu odbiegają od siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marecki6 28.03.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 czytalem o tej firmie sporo pozytywnych komentarzy i sam wlasnie zastanawiam sie nad zakupem ich taniej indukcji....moze znajdzie sie ktos kto uzytkuje model Teka IR 641 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mala_lenka 29.03.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 no to w końcu teka czy beko? temat a treść postu odbiegają od siebie... No tak odbiegaly ale juz zmienilam. Chodzi mi o Beko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 01.04.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Jak szukałam AGD to tylko w 1 sklepie gość polecał płytę Beko ze względu na 5-letnią gwarancję. Ale jak pytałam o nią w innych sklepach (z ciekawowści, bo firmy Beko nie brałam nawet pod uwagę) to mi odradzano, a w jednym to usłyszałam "że firma Beko to dno jeśli chodzi o sprzęt AGD".Ja wzięłabym na Twoim miejscu Tekę jeśłi i ją bierzesz pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvija 26.04.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Witam, Jestem na etapie wyboru sprzętu AGD do całego domu, trochę szperam w internecie, pytam sprzedawców w sklepach, szukam żeby wybrać dobrą jakość ale nie przepłacić... Jak to jest z tą firmą BEKO? Polecono mi i zachęcano do kupna sprzętu BEKO: - pralkę (model WMD76126), - zmywarkę (DIN5832 jako najlepszy na rynku wybór!) - płytę indukcyjną (ponoć za dobrą cenę - super wyposażenie - m.in funkcja Boster na wszyskich 4 polach indukcyjnych) Mam dylemat bo w sumie rzeczywiście dobrze wyposażony sprzęt, ciekawe funcje, ale... no właśnie słyszałam kilka opini że "BEKO to badziew", że "nie warto tego brać" itp. i nie wiem... Iść w markę ale płacić więcej, czy może popatrzeć na wyposażenie a nie na firmę? wkońcu żadna firma nie robi sprzętu na całe życie, zespuć może się wszystko nawet wychwalany Siemens czy Bosch.... A BEKO daje 5 lat gwarancji! Proszę o opinię osoby, które mają i używają sprzętu firmu BEKO (nie koniecznie akurat te modele!)Będę wdzięczna za wszystkie opinie!!! Myślę że temat jest dość na czasie, nowa firma, dobre ceny i warto wymienić doświadczenia! chyba że jest już gdzieś taki wątek to będę wdzięczna za wskazanie (szukałam ale nie znalazłam - ale żołtodziobem tu jestem więc może źle szukałam ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 27.04.2009 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Proszę o opinię osoby, które mają i używają sprzętu firmu BEKO (nie koniecznie akurat te modele!)Będę wdzięczna za wszystkie opinie!!! mam i uzywam od 4 lat pralkę Beko jak dla mnie swietna cena do jakosci jak na razie nic sie nie dzieje nie psuje, pierze bardzo dobrze mam kilka programów, ale przyznaję się ze uzywam dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alektyc 27.04.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Ja od pół roku używam zmywarki i okapu beko na razie ok nie mam zastrzeżeń a cena zachęcająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 27.04.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Na różnice cen w sprzęcie AGD najmniejszy wpływ ma trwałość. Większy wpływ ma jakość, moda, projekt itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvija 27.04.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Ja od pół roku używam zmywarki i okapu beko na razie ok nie mam zastrzeżeń a cena zachęcająca. ALEKTYC a jakiej zmywarki używasz? jak się spisują białe kosze? ma to wogóle jakieś znaczenie że nie są szare? A z tą modą to też prawda, jak mówię znajomym że chcę kupić sprzęty BEKO to patrzą na mnie dziwnie "że do domu beko ?" nikt nie zapyta jakie ma wyposażenie, jakie funkcje, firma nieznana i źle się kojarzy... a jak mówię że BOSCH to już ma znaczyć że będzie super sprzęt. A BOSCH i Siemens robione w wresji do hipermarketów nie dorastają BEKO do pięt... taka prawda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plebus 27.04.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 ALEKTYC a jakiej zmywarki używasz? jak się spisują białe kosze? ma to wogóle jakieś znaczenie że nie są szare? A z tą modą to też prawda, jak mówię znajomym że chcę kupić sprzęty BEKO to patrzą na mnie dziwnie "że do domu beko ?" nikt nie zapyta jakie ma wyposażenie, jakie funkcje, firma nieznana i źle się kojarzy... a jak mówię że BOSCH to już ma znaczyć że będzie super sprzęt. A BOSCH i Siemens robione w wresji do hipermarketów nie dorastają BEKO do pięt... taka prawda! Nie wiem czy prawda, mam Boscha i jestem zadowolona (pralka i zmywarka). Lodówka Beko i tez jestem zadowolona i nie uwazam by BOSH nie dorastał BEKO do pięt... Każda pliszka swój ogonek chwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvija 27.04.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 ALEKTYC a jakiej zmywarki używasz? jak się spisują białe kosze? ma to wogóle jakieś znaczenie że nie są szare? A z tą modą to też prawda, jak mówię znajomym że chcę kupić sprzęty BEKO to patrzą na mnie dziwnie "że do domu beko ?" nikt nie zapyta jakie ma wyposażenie, jakie funkcje, firma nieznana i źle się kojarzy... a jak mówię że BOSCH to już ma znaczyć że będzie super sprzęt. A BOSCH i Siemens robione w wresji do hipermarketów nie dorastają BEKO do pięt... taka prawda! Nie wiem czy prawda, mam Boscha i jestem zadowolona (pralka i zmywarka). Lodówka Beko i tez jestem zadowolona i nie uwazam by BOSH nie dorastał BEKO do pięt... Każda pliszka swój ogonek chwali. Może masz te porządne wersje Boscha! ja mówiłam o tych wersjach robionych masowo do hipermarketów co wszystko mają plastikowe... Ja też znam pełno osób zadowolonych z Boscha, ale też kilka co narzekało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.04.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Co do koloru koszy to nie ma znaczenia czy sa biale czy szare, te i te sa malowane. Ja mam w whirpolu biale i jest ok.Beko mam pralke od roku i jestem mile zaskoczona, przedtem mialam aristona strasznie drogiego i po 4 latach poszedl na zlom, a dopiero majac beko widze jakie mialam np. reczniki niedoprane w aristonie. Do kupna beko pralki skusila mnie cena i 5 letnia gwarancja na wszystkie czesci. Pozatym pracuje w branzy agd i beko od roku sprzedajemy strasznie duzo. Klient woli kupic zmywarke beko za 1200 zl (60 cm) do zabudowy i ma gwarancje 5-cio letnia, a po tym czasie nawet jak sie cos powaznego stanie to zmywarka jest tak tania, ze bez zalu wyrzuci i kupi nowa. Ze wszystkimi sprzetami beko tak klienci podchodza do kupna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 27.04.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Mam pralkę Beko od ponad roku i jestem zadowolona. Za niecały 1000 zł, mam to co w innych było od 1500zł w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 27.04.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Gwarancjami bym się nie przejmował. Nie ważne na jaki długi są okres, ale na co. Przy lodówce do zepsucia jest w zasadzie tylko agregat i z reguły to tylko na niego jest gwarancja. Jednak połamane balkoniki, czy luźne zawiasy też będą wkurzać właściciela. Jeśli ktoś przyjrzy się z bliska porównywalnej lodówce dobrej firmy (np. Miele) to nie trzeba być talentem technicznym, aby stwierdzić, że jest ona technicznie wykonana zdecydowanie lepiej. Nie każdy jednak musi jeździć mercedesem. Nie ma to jednak wiele wspólnego z czasem użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patatajka80 06.09.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Podoba mi się sprzęt firmy Beko..ceny też nie są powalające:) Czy ktoś ma sprzęt tej firmy w swojej kuchni?? Proszę o opinie...mam jeszcze kilka dni na decyzję...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heniecki 06.09.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Ja ci firme beko odradzam,mialem u siebie w apartamencie(mieszkam w Danii),tak wiec mialem pralke i kuchenke z plyta ceramiczna, pralka zaczela cieknac po ok. roku uzywania a kuchenka rdzewiec po ok.2latach.Oprocz tego ze jest to kiepski produkt to jeszcze zre troche pradu.Tutaj jest to najtansza firma a i tak tago nikt nie kupuje.Jesli moge ci doradzic to doloz pare groszy i kup cos bardziej markowego i z wieksza obsluga gwarancyjna i pogwarancyjna.Teraz mam firme Voss cenowo gorna polka,w polsce chyba malo znana i musze powiedziec ze jest warte swojej ceny.Znasz moze to powiedzenie ze co jest tanie w zakupie to jest drogie w eksploatacji i tego sie trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patatajka80 06.09.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Powiedzenie oczywiście znam...Widzę, że muszę poważnie to jeszcze przemyśleć...Mój drugi faworyt to TEKA..co wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.09.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Tu wątki na temat tej firmy: http://forum.muratordom.pl/sprzet-agd-beko-o-co-chodzi,t158302.htm?highlight=beko http://forum.muratordom.pl/zmywarka-beko-5-lat-gwarancji-czy-bosch-i-tylko-2-lata,t141529.htm?highlight=beko Natomiast w tych wątkach znajdziesz posiadaczy tych sprzętów i możesz im wysłać zapytanie jak się to sprawuje: http://forum.muratordom.pl/sprzet-agd-do-kuchni-co-wybrac,t152971.htm?highlight=beko http://forum.muratordom.pl/marki-najszybciej-psujacych-sie-sprzetow-agd-i-rtv,t136350-60.htm?highlight=beko http://forum.muratordom.pl/plyta-5-palnikowa-pomocy,t152379.htm?highlight=beko http://forum.muratordom.pl/sprzet-agd-do-kuchni,t147711.htm?highlight=beko http://forum.muratordom.pl/zmywarki-czas-trwania-mycia,t144274.htm?highlight=beko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts