asizo 27.04.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Jakie macie sprawdzone środki do czyszczenia zlewów stalowych? Dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plebus 27.04.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 CIF stal nierdzewna. Jak dla mnie rewelacja. W butelce jak płyn do mycia okien, kolor srebrny, dostępny w każdym markecie. Czysze nim zlew i wszystkie elemnty stalowe w kuchni i baterie łazienkowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 27.04.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 A to ciekawe bo ja wywaliłam to badziewie niemal pełne, kompletnie niczego nie czyścił a już zlewu w szczególności. Tyle że ja miałam w takiej butelce jak mleczko. Teraz czyszczę płynem WC Sansed, bardzo dobrze odkamienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwcia43 27.04.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Ja polewam domestosem i po niecałej minucie dokładnie spłukuję. Wygląda jak nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts