e-Mandzia 29.04.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Możliwe, że w przyszłym roku w cenę paliwa wejdzie nowy podatek. Ministerstwo Gospodarki chciałoby w ten sposób stworzyć i utrzymywać system interwencyjnych zapasów paliwa, niezbędnych dla bezpieczeństwa energetycznego Polski - informuje "Gazeta Prawna". http://biznes.interia.pl/news/rzad-szykuje-nam-nowy-podatek,1297872 jasna cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 29.04.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Do tej pory nie interesowałam się za bardzo polityką ani tym co politycy z nami robią. Zaliczałam sie do ciemnego ludu. CIEMNY LUD WSZYSTKO KUPI. Ale mam dość dojenia mojej skromnej osoby. Jeśli ktoś zorganizuje jakiś protest w Warszawie ( podobno kluby motoryzacyjne nad tym myślą) to chętnie pojadę i zaprotestuje. Zrobię co w mojej skromnej mocy, żeby pokazać że nie zgadzam się z taką polityką. Na razie mówię wszystkim co o tym myślę, piszę do polityków, udam się też na dyżur poselski i porozmawiam z p(osłami) osobiście. Za komuny, mimo iż groziło to więzieniem, jak podnosili ceny to ludzie wychodzili na ulicę, teraz ludzie tylko narzekają, że drożej ale nic z tym nie robią. Idą jak te barany na rzeź, z klapkami na oczach. Jeśli społeczeństwo wyraźnie nie pokaże, że się przeciwstawia takiej poltyce to wydoją nas do ostatniej złotówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 29.04.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 (...) Idą jak te barany na rzeź, z klapkami na oczach.(...) Jakie to prawdziwe niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.04.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Phi.....samochod warty 300 zlotych a podatek roczny od niego 3 ale tysiace... Niestety, ale jestem za. Te starocie truja srodowisko i powietrze. ciekawe co na to bidny emeryt ? - któremu zlikwidowali PKS i PKP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 29.04.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 (...) ciekawe co na to bidny emeryt ? - któremu zlikwidowali PKS i PKP Na du.pie siedzi, bo ni ma miedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.04.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Phi.....samochod warty 300 zlotych a podatek roczny od niego 3 ale tysiace... Niestety, ale jestem za. Te starocie truja srodowisko i powietrze. ciekawe co na to bidny emeryt ? - któremu zlikwidowali PKS i PKP Nie ma nic do powiedzenia i jest duza szansa, ze umrze na swinska grype. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 29.04.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Możliwe, że w przyszłym roku w cenę paliwa wejdzie nowy podatek. Ministerstwo Gospodarki chciałoby w ten sposób stworzyć i utrzymywać system interwencyjnych zapasów paliwa, niezbędnych dla bezpieczeństwa energetycznego Polski - informuje "Gazeta Prawna". http://biznes.interia.pl/news/rzad-szykuje-nam-nowy-podatek,1297872 jasna cholera U - pi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xiff 30.04.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 a propos kryzysu w branzy motoryzacyjnej..... kryzys to my mamy... moja firma juz od poczatku marca produkuje wiecej czesci niz rok wszczesniej. Pracujemy w soboty, niedziele i swieta, nie jestesmy w stanie zrealizowac zamowien. Za nie dotrzymanie kontraktow dostalismy juz kilka powaznych kar.. takie kwoty wam sie nawet nie snily... Jak ktos mi mowi o biednych koncernach motoryzacyjnych to niech spada na drzewo. Mamy kryzys bo nie jestesmy w stanie wyprodukowac tyle ile jest zamowien. A nie jestesmy w stanie, bo jak w styczniu zamowienia na chwile spadly to sie ludzi pozwalnialo i teraz nie ma kto pracowac.. Kryzys jest na wlasne zyczenie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 13.05.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 ciekawe co na to bidny emeryt ? - któremu zlikwidowali PKS i PKP już się martwisz ? no w sumie najwyższy czas, latka lecą, i sierści coraz mniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 13.05.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 A gdzież to Szanowny Pan się podziewał ? Powitać lufcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 13.05.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 A gdzież to Szanowny Pan się podziewał ? Powitać lufcia. witaj Wojtuś a bywało się to tu to tam no różnie bywało ... a co tam u Was na szcownym forum ? nadal dajesz te nieocenione rady forumowiczom ? czasem takie że z butów wyrywa a jak tam ta wyleniała ślonska kutwa ? dalej tak pieprzy głupoty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 13.05.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 ........ Idą jak te barany na rzeź, z klapkami na oczach. Jeśli społeczeństwo wyraźnie nie pokaże, że się przeciwstawia takiej poltyce to wydoją nas do ostatniej złotówki. .....No prosze ......i do czego to wszystko prowadzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 13.05.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Zadne ustawodawcze bzdety mnie już nie zdziwią, ale numer z eko-podatkiem... Ten knot raczej nie przejdzie, czego życzę sobie i innym użytkownikom PRAWDZIWYCH aut (czyli produkowanych do 1999) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xiff 13.05.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 a tak wogole to czemu to sie eko nazywa? czy kasa z tego pojdzie na ekologie? tak sobie mysle ze teraz jak wszyscy po 10 latach wywala swoje samochody na zlom to niezly smietnik bedzie... kupia sobie nowe i po paru latach znow wywala na zlom.. mogliby jezdzic autami dwa razy dluzej, ale wynika chyba z wyliczen "naukowcow" ze mniej sie srodowisko zanieczysci jak sie wyprodukuje nowy samochod, niz jakbym jezdzil jeszcze pare lat moim autkiem... ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.05.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Min Fin oficjalnie zdementował wszystkie wieści o nowych podatkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 13.05.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 I co? I co? Wiadomo coś? Bo strach mnie ogarnia na myśl o tym podatku, a nic konkretnego nie wiem. Wiadomo na jakich zasadach się to będzie odbywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 13.05.2009 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 a tak wogole to czemu to sie eko nazywa? czy kasa z tego pojdzie na ekologie? .. Oczywiscie. Chyba w to nie watpisz. Przeciez dzieki temu pewna grupa spoleczna bedzie mogla sobie zmieniac samochod na nowy czyli zachowywac sie ekologicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts