adrenalina 27.04.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Witam serdecznie. Podjęłam desperackie przedsięwzięcie budowy domku jednorodzinnego. W sumie niewielki, ale dla mnie na ten moment i tak duży. Mam na imię Wioletta lat 35, mąż Piotr, córka Paula i synek buldog francuski Maniek:) Forum znalazlam w piatek w ub. tygodniu. Macie tu niezmiłosierny zasób wiadomości więc postanowiłam do Was dołączyć. Pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 27.04.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Witam Na pewno bedziesz miala bardzo duzo adrenaliny przy wydawaniu kasy i podejmowaniu desperackich decyzji A ten wasz "synek" buldog francuski Mniek to ilolatek Zapraszam do kożystania z zasobów tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrenalina 27.04.2009 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 "synek" 12 czerwca skończy 4 latka:)Adrenalina to juz mi siada ale w zamian siwych wlosow mi przybywa hahaha ...najgorzej z bankiem sie obawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.04.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 witamy i życzymy powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 28.04.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 witaj, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.05.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 O, jest jeszcze jedna osoba z mojego miasta. A już myślałem, że tylko ja tu się udzielam Witam na forum i owocnego czytania życzę, a w razie potrzeby radą służę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts