Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

budujący z Fabryką Domów w Tczewie GOLDMAN DEVELOPMENT

Recommended Posts

• 1 month później...
  • 2 months później...
Mam pytanko odnośnie tej firmy. Czy zakończyła już budowę u Ciebie, jak efekt końcowy i czy nie było z nimi problemów. Pytam ponieważ mam zamiar także wybudować domek korzystając z usług tej firmy. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

u mnie wlasnie sie buduje...ale pracownicy jak na razie super:))) chlopaki robia jak szaleni... dzis trzeci dzien a juz mam mury prawie cale...wlasnie wrocilam z budowy to w tym momencie zakanczali okna.. tzn nadoknami juz murowali:)) Pan Zbyszek - czlowiek dusza... doradzi, pomoże, podpowie:))) Jak na razie jestem zadowolona:)

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...

Mały domek letniskowy i poza małym poslizgiem czasowym nie było komplikacji , inwestycja była mała więc mój kontakt z nimi trwał krutko nie moge więc podać jednoznacznej opini jesli chodzi o budowę domu .

Poszukuję wykonawcy projektu indywidualnego , możecie kogos polecić .

Edytowane przez irenakreft
bł ort.

Witajcie

Ja ich znam na szczęście z dobrej strony bo zakończyłem inwestycję. Wybudowali żonie gabinet kosmetyczny ok 150 m/2. „Walczyła” z Nimi żona, bo ja cały czas na morzu, ale na szczęście nie dostawałem od żony po głowie, że ich wybrałem. Wiadomo zawsze na upartego można coś znaleźć w tym przypadku wszycho ok. Chłopaki uwijali się naprawdę zgrabnie i robota stanu surowego szła w szalonym tempie tą płytę grzewczą robili 4 dni, w jeden dzień ściany potem strop i dalsze prace zwolniły bo to wykończeniówka. Mieliśmy jeden zgrzyt o kasę, ale się dogadaliśmy i śmiało mogę ich polecić. To tyle. Pozdrowienia z Pacyfiku ;-)

• 2 weeks później...
  • 1 month później...

Witam ,

Może komuś przyda się moja opinia odnośnie początków współpracy z firmą z Tczewa.

Wysłany projekt, mail zwrotny z bardzo ogólną wyceną, telefon z prośbą o konkrety (dodzowniłam się chyba po tygodniu), wysłany mail do firmy z pytaniami, do dziś brak odpowiedzi a minęło chyba z 2 miesiące, Pan Dyrektor telefonów nie odbiera, nie mówiąc już o telefonie zwrotnym.

Daliśmy sobie spokój, szkoda czasu i nerwów, bo strach pomyśleć jesli miałabym czekać na odpowiedź odnośnie problemu na budowie np. klika tygodni !

Takim firmom to ja dziękuję.

Bo kontakt z wykonawcą oraz porozumienie na linii wykonawca - inwestor to podstawa !

Mam nadzieję, ze innych te problemy nie dotkną:):) Ja ostrzegam :)

Pozdrawiam