adrenalina 27.04.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Czy ktoś z Was budował już z tą firmą? Jeśli tak proszę o info:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara Tin 04.06.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 (edytowane) Ja też poprosze o info Edytowane 1 Lutego 2012 przez Tamara Tin ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadeuszwnek 05.08.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Mam pytanko odnośnie tej firmy. Czy zakończyła już budowę u Ciebie, jak efekt końcowy i czy nie było z nimi problemów. Pytam ponieważ mam zamiar także wybudować domek korzystając z usług tej firmy. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrenalina 06.08.2009 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 u mnie wlasnie sie buduje...ale pracownicy jak na razie super:))) chlopaki robia jak szaleni... dzis trzeci dzien a juz mam mury prawie cale...wlasnie wrocilam z budowy to w tym momencie zakanczali okna.. tzn nadoknami juz murowali:)) Pan Zbyszek - czlowiek dusza... doradzi, pomoże, podpowie:))) Jak na razie jestem zadowolona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadeuszwnek 07.08.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Dziękuję bardzo za odpowiedź i czekam na informacje o postępach dzielnych chłopakach na placu budowy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadeuszwnek 07.08.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 .... i pozdrowienia dla Pana Zbyszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrenalina 09.08.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 (edytowane) . Edytowane 4 Maja 2010 przez adrenalina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 To że nie pracują w niedziele to raczej zaleta.Znaczy normalni są ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrenalina 09.08.2009 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 przepraszam probowalam wkleic obrazek... prosze usunac ten moj post i poprzedni... [ od moderatora - drugi post usunięty, w pierwszym poprawiono linki ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadeuszwnek 10.08.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Dzięki za fotki z budowy. Widzę że ściany rosną i domek rośnie. Proszę o informacje na bieżąco jeśli to możliwe. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrenalina 21.08.2009 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Tamara Tincoś wiecej mozesz podrzucic??? Jak idzie budowa? Czy sa jakies zastoje? Ja powoli zaczynam miec pewne obawy... boje sie, ze nie zdarze z przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irenakreft 13.09.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 (edytowane) Mały domek letniskowy i poza małym poslizgiem czasowym nie było komplikacji , inwestycja była mała więc mój kontakt z nimi trwał krutko nie moge więc podać jednoznacznej opini jesli chodzi o budowę domu . Poszukuję wykonawcy projektu indywidualnego , możecie kogos polecić . Edytowane 4 Marca 2013 przez irenakreft bł ort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAM 15.09.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 witaj:) My dostalismy wstępną ofertę z Fabryki domów, przymierzamy się do budowy z nimi, ale czytałam ,że umowa z ich strony ma obwarowania chroniące tylko ich stronę i nic nie można w niej zmienić, czy to prawda? PozdrawiamJAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ireksucha 16.09.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Witajcie Ja ich znam na szczęście z dobrej strony bo zakończyłem inwestycję. Wybudowali żonie gabinet kosmetyczny ok 150 m/2. „Walczyła” z Nimi żona, bo ja cały czas na morzu, ale na szczęście nie dostawałem od żony po głowie, że ich wybrałem. Wiadomo zawsze na upartego można coś znaleźć w tym przypadku wszycho ok. Chłopaki uwijali się naprawdę zgrabnie i robota stanu surowego szła w szalonym tempie tą płytę grzewczą robili 4 dni, w jeden dzień ściany potem strop i dalsze prace zwolniły bo to wykończeniówka. Mieliśmy jeden zgrzyt o kasę, ale się dogadaliśmy i śmiało mogę ich polecić. To tyle. Pozdrowienia z Pacyfiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrenalina 21.09.2009 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 JAM ))) heh ja tam pozmienialam trzeba pilnowac tez swoich kwestii;) dlaczego tylko jedna strona ma miec dobrze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrenalina 21.09.2009 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Oczywiscie nie umiem dodac foty...tu bezposredni linkhttp://th.interia.pl/40,g8141f6c3692540/i956874.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara Tin 30.09.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 (edytowane) Tamara Tin coś wiecej mozesz podrzucic??? Jak idzie budowa? Czy masz wykonawcę już wybranego i działacie ? Spokojnie Kochana nic się nie martw , jak juz wybiorę firme to Ci dam znać jak idzie budowa i kogo wybrałam TT Edytowane 1 Lutego 2012 przez Tamara Tin ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrenalina 05.10.2009 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 (edytowane) hmmm.... Edytowane 27 Maja 2010 przez adrenalina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrenalina 18.11.2009 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Tamara Tin????? jak tam budowa u Ciebie??? Zadowolona??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAM 19.11.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Witam , Może komuś przyda się moja opinia odnośnie początków współpracy z firmą z Tczewa. Wysłany projekt, mail zwrotny z bardzo ogólną wyceną, telefon z prośbą o konkrety (dodzowniłam się chyba po tygodniu), wysłany mail do firmy z pytaniami, do dziś brak odpowiedzi a minęło chyba z 2 miesiące, Pan Dyrektor telefonów nie odbiera, nie mówiąc już o telefonie zwrotnym. Daliśmy sobie spokój, szkoda czasu i nerwów, bo strach pomyśleć jesli miałabym czekać na odpowiedź odnośnie problemu na budowie np. klika tygodni ! Takim firmom to ja dziękuję. Bo kontakt z wykonawcą oraz porozumienie na linii wykonawca - inwestor to podstawa ! Mam nadzieję, ze innych te problemy nie dotkną:) Ja ostrzegam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts