adrenalina 20.11.2009 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 (edytowane) jestem ciekawa jak robota idzie u Tamary... u mnie miala byc inwestycja zakonczona w polowie pazdziernika...ps. jak ten caly bajzel sie skonczy to obiecalam sobie, ze wszystko opisze ze szczegółami:)))) Edytowane 27 Maja 2010 przez adrenalina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAM 20.11.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Witam , Adrenalinko współczuję, że Ty biedna musisz przez to przechodzić ale niech będzie to przestrogą dla innych !!! Trzymam kciuki i nie daj się, przecież Ty płacisz za tą robotkę PS. Czy nie budujesz przypadkiem Sofia LMB 41 z biura Lipińscy? oj chyba nie bo zerknęłam na fotki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrenalina 21.11.2009 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 JAM-uś buduje małą chałupkę TK9Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara Tin 01.12.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 (edytowane) Witajcie Czy mieliście jakieś problemy z budowanie domu w systemie prefabrykowanym ? Pozdrowionka TT Edytowane 1 Lutego 2012 przez Tamara Tin ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 01.12.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Dziwie się jak można pisać , że sie gdzieś przez tydzień nie można dodzwonić już widać że tu coś jest nie do końca prawdziwe w tej wypowiedzi ja nie miała z kontaktem żadnych problemów wręcz odwrotnie. Oj trochę brzydko mi to pachnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrenalina 03.12.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 (edytowane) Tamara pochwal sie fota inwestycji:) Edytowane 27 Maja 2010 przez adrenalina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewek123 30.12.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Witam! Proszę o kontakt z osobami, które wybudowały dom (i mieszkają w nim) w technologii z prefabrykatów keramzytowych.dziękuję za odpowiedzi pozdrawiam Ewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wieczerniaks 29.01.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Witam, Zaczynam budowę z tą firmą, ale od podpisania umowy do teraz widzę tylko nieprzychylne opinie na tym forum. Czy w tym okresie nikt nie był zadowolony z współpracy z nimi? Odnośnie wspominanej już przez Was umowy, to nie było przeszkód, żeby zmienić poszczególne paragrafy i punkty. Wspólnie z Nimi można określić warunki dobre dla obu stron. Negocjowanie innych rzeczy też jest możliwe. W tych kwestiach duży plus. Byliśmy również zwiedzać dom pod Poznaniem i w rozmowie sam na sam z inwestorem, też usłyszeliśmy same superlatywy, co nas utwierdziło, że wybór jest słuszny. Jednakże od podpisania przez Nas umowy z Nimi, na tym forum nie było pozytywnego wpisu. Proszę wszystkich którzy wybudowali z Nimi dom, lub są w trakcie realizacji o informację na temat Ich pracy i kontaktów z Nimi. Informacje również na e-mail: [email protected] Adrenalina: Czy problem z elewacją dotyczy złego wykonania przez fachowców, czy złej jakości zastosowanych materiałów? A może jeszcze czegoś innego? Czy oprócz wymienionych przez Ciebie problemów były jeszcze jakieś inne? Jak z podejściem do pracy? Czy spożywali alkohol w trakcie pracy? Tamara Tin - czy mogę prosić zdjęcia z realizacji? Kiedy Twoi znajomi ruszają z budową? Z chęcią spotkam się z nimi, też jestem z Grudziądza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrenalina 04.05.2010 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 (edytowane) Liczyłam, że więcej wieści zobacz na temat Goldmana.... no pochwalcie sie co tam u Was na budowach słychać... jak preDZIUTko prace ida:)?U mnie wszystko juz jest gites... mieszkam w domku od 19 grudnia.. teraz firma zakonczyla elewacje Dalismy rade:) Pozdrawiam p.Kamila z Goldmana.... dzieki niemu wszystko ułożyło się pomyślnie... Edytowane 27 Maja 2010 przez adrenalina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybarybis 22.08.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Witam na forum. Przymierzam się do budowy z Goldman Development. Bardzo proszę o opinie tych, którzy zakończyli budowę lub już kończą (zdjęcia mile widziane). Chciałbym również wiedzieć czy nie przekraczają ustalonych wcześniej założeń finansowych.Bardzo proszę o informacje na mojego maila: [email protected] , bądź o opinie na forum.Pozdrawiam budujących Piotr Rybicki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 27.08.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Witam, przylaczam sie do prosby Piotra. Tez sie nad nimi zastanawiamy, wycene zrobili nam calkiem, calkiem. Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit7800 06.06.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Zdecydowanie odradzam wynajecie ,,firmy'' Goldman Development. Na budowie panuje totalny balagan,wewntarz i z zewnatrz. Kontakt z Panem Jezierskim i Klauzem jest zaden. Po wyplaceniu ostatniej transzy roboty stanely w miejscu z niewiadomych przyczyn. Zeby czegokolwiek sie dowiedziec trzeba dzwonic na komorki ktorych zazwyczaj nikt nie odbiera,wysylac kilka meili tygodniowo.W ten sposob narazaja klienta na spore dodatkowe koszty ,strate czasu i nerwow. Totalne zero profesjonalizmu, olewanie klienta. Radze trzymac sie od tej firmy jak najdalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dariuszrajman 14.10.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 (edytowane) Witam !!!UWAGA!!!GOLDMAN DEVELOPMENT, FABRYKA DOMÓW - (http://www.fabrykadomow.com.pl), DEK POL - (http://www.imsig.pl/pozycja/2011/65/KRS/24872,%22DEK-POL%22_SP%C3%93%C5%81KA_Z_OGRANICZON%C4%84_ODPOWIEDZIALNO%C5%9ACI%C4%84) DORADCY BUDOWLANI - Widać, że firma dalej się rozwija uwaga na tą strone szczegóły w linku pozew zbiorowy: http://doradcybudowlani.vanet.pl/static/polityka-prywatnosci Ostrzegamy przed tymi firmami, osoby zarządzające to Tomasz Jezierski, Kamil Klauz, Dominika Klauz, Jacek Waniski. Budowa domu czy jakiekolwoiek interesy z tymi ludzi to koszmar i same problemy. Ostatnio ,,biznesmeni z Tczewa'' otworzyli nową działalność. Firma Goldman Development założyła system "Elithaus" dla przekazywania informacji o potencjalnych klientach do małych firm budowlanych, czyli zlecania prac przy budowie domów. Ciekwy link do forum (POZEW ZBIOROWY): http://www.forum.pozew-zbiorowy.com.pl/pozew-zbiorowy-przeciwko-goldman-development-vt129.htm KOLEJNY: http://www.ostrowiecnr1.pl/forum/watek/goldman-development-wspolpraca/s3/ Wraz z małżonką zdecydowaliśmy budować dom z firmą goldman development, pan tomasz jezierski i kamil klauz zapewniali nas o pięknej solidnej i szybkiej budowie. Podpisaliśmy umowę z firmą dek pol którą od samego początku reprezentował tomasz jezierski a w jej zarządzie jest prezes jacek waniski i kamil klauz. Obecnie po przelaniu ok 200tyś zł zostaliśmy na etapie samych ścian. Firma rozwiązała z nami umowę, i w dodatku zabrali nam zadatek 10tyś netto a do konca budowy stan developerski zamkniety zostało do zapłacenia 25tyś zł i masę rzeczy do zrobienia. Ściany prefabrykowane posiadają bardzo niska fakturę dodatkowo jest sporo nieprawidłowości, kontakt z kompetentną osobą w sprawie terminów i budowy zerowy. Na plac budowy przyjeżdżaja autem z napisem domy w 7 dni, my na ściany czekaliśmy ok 5mc. Umowa zawiera dużo klauzul niedozwolonych uważamy, że od samego początku chcieli nas oszukać. Poszukujemy osoby pokrzywdzone przez firmę dek pol bądz goldman development kontakt [email protected] Edytowane 14 Października 2011 przez dariuszrajman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit7800 30.01.2012 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Beznadziejna ,,firma'' wlasnie podaje ich do sadu.sa kilka miesiecy po ustalonym terminie.Trzymac sie z daleka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dariuszrajman 20.02.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Beznadziejna ,,firma'' wlasnie podaje ich do sadu.sa kilka miesiecy po ustalonym terminie.Trzymac sie z daleka..... Witam pit7800, jak mogę się z panem skontaktować?? Ja już mam termin pierwszej rozprawy potrzebuję świadków- pokrzywdzonych, którzy zostali oszukani przez jezierskiego i klauza. mój adres email [email protected]. nawiazaliśmy kontakt z poszkodowanym małżeństwem z koszalina, będziemy mogli pomóc sobie nawzajem. proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts