majster200 27.04.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Witam chciał bym się dowiedzieć co mogę położyć na zewnętrzne ściany domku jakiś gips czy coś w tym rodzaju, aktualnie ściana jest zagipsowana i pomalowana na biało lecz owy gips popękał i chciał bym cały domek z zewnątrz odnowić, i właśnie co by było najlepsze do położenia na ściany z zewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 28.04.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Witam chciał bym się dowiedzieć co mogę położyć na zewnętrzne ściany domku jakiś gips czy coś w tym rodzaju, aktualnie ściana jest zagipsowana i pomalowana na biało lecz owy gips popękał i chciał bym cały domek z zewnątrz odnowić, i właśnie co by było najlepsze do położenia na ściany z zewnątrz? Tynk nadający się do położenia na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majster200 29.04.2009 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 mogę położyć zaprawę tynkarską? bo na tej zaprawie pisze ze minimalna grubość to 6mm a nie potrzebuje aż tak grubej warstwy chcę jedynie wyrównać ściany na zewnątrz i naprawić pęknięcia i potem to pomalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 29.04.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 mogę położyć zaprawę tynkarską? bo na tej zaprawie pisze ze minimalna grubość to 6mm a nie potrzebuje aż tak grubej warstwy chcę jedynie wyrównać ściany na zewnątrz i naprawić pęknięcia i potem to pomalować A co to za gips od zewnątrz? Może się okazać, że całość trzeba zdjąć przed zrobieniem czegokolwiek. Masz ocieplenie od zewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majster200 29.04.2009 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 od zewnątrz niema żadnego docieplenia jest jest tylko położona zaprawa tynkarska i pomalowana na biało, teraz już po paru latach zrobił się brzydki i chciałbym go odnowić (naprawić pęknięcia i wyrównać w miarę nierówności) (nie musi to być na lata to zwykły mały domek murowany na działce chciał bym go tylko trochę odświeżyć byle by naprawić pęknięcia ewentualnie wyrównać i pomalować) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastorek 29.04.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 naklej na to siatke do styropianu i zagłaskaj klejem na mokro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majster200 29.04.2009 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 może jakaś inna opcja? niż klej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 30.04.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 może jakaś inna opcja? niż klej Ale ten klej to bardzo dobry pomysł. Inne opcje to zaprawa tynkarska (ale to już nie te grubości). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majster200 30.04.2009 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 czyli jaki klej ewentualnie miał bym kupić i mogę go po wyschnięciu pomalować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 30.04.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 czyli jaki klej ewentualnie miał bym kupić i mogę go po wyschnięciu pomalować? Szukaj kleju do zatapiania siatki na ocieplenia. Pomalować oczywiście można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts