Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szukam dobrych drzwi i

Gość wesoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 58
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jeśli wystrój wnetrza Twojego domu będzie "klasyczny" to polecam Polskone linia Retro z ościeżnicami regulowanymi. Jest to model produkowany dopiero od obecnego roku. Trochę kosztują, ale coś za coś.

Mają te drzwi jedna zaletę o której sie podczas wyboru drzwi nie pamięta. Ościeżnica jest wykonana nie z MDF-u ale z drewna.

Link do tych okien kliknij

Niestety ta strona chodzi cokolwiek mułowato :cry:

Boska - widziałam Pol-skone tylko w Castoramie i nie zrobiły na mnie zbyt dobrego wrażenia. :( Ale to chyba były ich najtańsze modele - taką mam nadzieję. Wykończenie tych drzwi okropne. Może te, o których pisze Wowka są zdecydowanie lepsze. Muszę znaleźć jakiegoś przedstawiciela i zobaczyć ich lepsiejsze produkty.

Ja muszę kupić 10 szt. - InterDoor wycenił je na ponad 12000 zł :(

Jak tam postępy na budowie?

Czy ktoś z Was miał ostatnio do czynienia z drzwiami Stolbudu Warszawa? Kiedyś (jakieś 6 lat temu) wziąłem od nich kilka sztuk do mieszkania (pełne, okleina dębowa, z ościeżnicami) i w sumie nie mam większych zastrzeżeń. Nie jest to może szczyt finezji, ale trzymają się. To były drzwi typowe. Zamawiałem też jedną sztukę nietypowych, przesuwnych, i tu niestety raczej klęska :cry: . Kombinowałem, że do lekko rystykalnego wnętrza w domu ich drzwi mogą być OK. Chętnie posłucham kogoś ze świeżymi doświadczeniami.

Maluszku, obowiam sie ze bede miala takie same odczucia jak Ty odnosnie Pol-Skone. Na stronie www drzwi wygladaja calkiem niezle... ale jak zajrzalam gdzie maja swoich dystrybutorow to pojawily sie glownie sklepy OBI, Castorama itp. a tam rzeczywiscie nie robi to dobrego wrazenia :( . Budowa na razie przygotowuje sie do snu zimowego 8) A jak u Ciebie postepy? :wink: