Gość wesoły 18.11.2003 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 szukam dobrych drzwi i dobrej żony -jeden warunek z upływem czasu nie mogą tracić swych zalet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roose 19.11.2003 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 hłe hłe - jedno za 3000 kupisz, drugie bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata 19.11.2003 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Drugie znajdzie sie samo jak wywalisz wielka chate... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.11.2003 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 renia dzięki ale co z drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 20.11.2003 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Jeśli wystrój wnetrza Twojego domu będzie "klasyczny" to polecam Polskone linia Retro z ościeżnicami regulowanymi. Jest to model produkowany dopiero od obecnego roku. Trochę kosztują, ale coś za coś. Mają te drzwi jedna zaletę o której sie podczas wyboru drzwi nie pamięta. Ościeżnica jest wykonana nie z MDF-u ale z drewna. Link do tych okien kliknij Niestety ta strona chodzi cokolwiek mułowato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata 20.11.2003 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Wesołku! Sama szukam dobrych drzwi. Jak coś znajdę to dam Ci znać. Możemy poszukać razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boska 20.11.2003 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Bardzo oryginalne i super jakosci drzwi proponuja dwie firmy: Dan-Pol i Lebo - ale ich cena jest rowniez niezwykle oryginalna Ja chyba sie skusze jednak na Pol-Skone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.11.2003 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Boska - a zastanawiałaś się może nad drzwiami InterDoor?Kiedy kupujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boska 20.11.2003 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Maluszku, zebys wiedzial, nad iloma firmami sie zastawialam ... o Interdorze tez myslalam, ale tam tez nie jest moim zdaniem zbyt tanio a ja potrzebuje 13 sztuk drzwi, to nie jest maly wydatek Czy slyszales Maluszku cos o Pol-Skone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boska 20.11.2003 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 .... no i chcialabym je kupic najpozniej w lutym przyszlego roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.11.2003 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Boska - widziałam Pol-skone tylko w Castoramie i nie zrobiły na mnie zbyt dobrego wrażenia. Ale to chyba były ich najtańsze modele - taką mam nadzieję. Wykończenie tych drzwi okropne. Może te, o których pisze Wowka są zdecydowanie lepsze. Muszę znaleźć jakiegoś przedstawiciela i zobaczyć ich lepsiejsze produkty. Ja muszę kupić 10 szt. - InterDoor wycenił je na ponad 12000 zł Jak tam postępy na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 20.11.2003 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Renata napisał: Wesołku! Sama szukam dobrych drzwi. Jak coś znajdę to dam Ci znać. Możemy poszukać razem Czy to jest oferta nie tylko w sprawie poszukiwań drzwi? Może wesoły upiecze dwie pieczenie na jednym ogniu - powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 20.11.2003 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Czy ktoś z Was miał ostatnio do czynienia z drzwiami Stolbudu Warszawa? Kiedyś (jakieś 6 lat temu) wziąłem od nich kilka sztuk do mieszkania (pełne, okleina dębowa, z ościeżnicami) i w sumie nie mam większych zastrzeżeń. Nie jest to może szczyt finezji, ale trzymają się. To były drzwi typowe. Zamawiałem też jedną sztukę nietypowych, przesuwnych, i tu niestety raczej klęska . Kombinowałem, że do lekko rystykalnego wnętrza w domu ich drzwi mogą być OK. Chętnie posłucham kogoś ze świeżymi doświadczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boska 20.11.2003 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Maluszku, obowiam sie ze bede miala takie same odczucia jak Ty odnosnie Pol-Skone. Na stronie www drzwi wygladaja calkiem niezle... ale jak zajrzalam gdzie maja swoich dystrybutorow to pojawily sie glownie sklepy OBI, Castorama itp. a tam rzeczywiscie nie robi to dobrego wrazenia . Budowa na razie przygotowuje sie do snu zimowego A jak u Ciebie postepy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.11.2003 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Zaczęło się malowanie - pewnie w przyszłym tygodniu skończymy i jeszcze jakieś wykładzinki i można mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kc 20.11.2003 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Jeśli chodzi o drzwi zewnętrzne ZDECYDOWANIE ODRADZAM zakupy wyrobów firmy DER-PAL. Moje po pół roku od montażu pieknie się "wygły" i teraz mogę oglądać świat nie otwierając drzwi. Co więcej zaczynam mieć problemy z reklamacją . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 20.11.2003 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Czy ktoś poszukując drzwi zwrócił uwagę na zawiasy? Czy któraś z wymienionych firm produkuje drzwi z ukrytymi zawiasami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boska 21.11.2003 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 A czy ktos z Was slyszal albo byl w hurtowni drzwi na ul. Pstrowskiego w Warszawie? Czy ktos ma na ten temat jakies opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 21.11.2003 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 A może wiecie coś o drzwiach Sapeli? http://www.sapeli.czktoś z Was ma je u siebie? Pozdrawiam,gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpalys 22.11.2003 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2003 polecam drzwi robione przez firmę Nardos (www nardos.pl)robią zewnętrzne i wewnętrzne jakie chcecie. Jakość wykonania jest naprawdę godna pochwały i obsługa miłaJak kupiłem zewnętrzne i są naprawdę OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts