Gość A-g-a 18.11.2003 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 Musze doswietlić holl "oknem" z luksferów. Nie chcę typowego prostokąta.Widziałam gdzies układ w szachownicę (czyli na przemian luksfer i mur).Gdzie znaleźć inne aranżacje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 19.11.2003 04:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 Mam tutaj przykłady wzornictwa i aranżacji wykorzystania luksfer w budownictwie ale takiego rozwiązania jak zaproponowałaś (czyli na przemian luksfer i mur) musiałabyś gdzieś jeszcze poszukać.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 19.11.2003 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2003 A czy można "zamienić" część ściany nośnej na parterze domu z użytkowym poddaszem na ścianę z luksferów? Czy na takiej ścianie można będzie opierać strop teriva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 25.11.2003 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 A czy można "zamienić" część ściany nośnej na parterze domu z użytkowym poddaszem na ścianę z luksferów? Czy na takiej ścianie można będzie opierać strop teriva? Oj tutaj to chyba troszeczkę przesadziłaś . Takie rozwiązanie jest niedopuszczalne. Jeżeli się mylę to sprostuj mnie (z jednej strony to w to wątpię, ale z drugiej strony w budownictwie jest wiele rzeczy dozwolonych - patrz tutaj na przykład niestandardowych rozwiązań w budownictwie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 25.11.2003 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 A-g-a chętnie wysłałbym Ci ściankę z luxferami, którą wykonaliśmy na poddaszu (excell). "Pochwal" się e-mailem na mój adres Pozdrawiam Pearl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 25.11.2003 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Pearl pochwal się w tym wątku swoją ścianą. Wszyscy chcieliby ją zobaczyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 25.11.2003 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Eeee nie ma mowy ! Albo zróbmy tak: pierwsze trzy osoby dostaną ściankę na skrzynkę ! Wakmen już dostał... Pozdrawiam Pearl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 25.11.2003 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Fakt, dostałem. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 25.11.2003 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Eeee nie ma mowy ! Albo zróbmy tak: pierwsze trzy osoby dostaną ściankę na skrzynkę ! Wakmen już dostał... Pozdrawiam Pearl Również poprosze na skrzynkę : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 25.11.2003 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Małe pytanko. czy jak się buduje z lukswerów to należy ich zbroić czy pomiędzy poszczególnymi wartswami w kladac pręty metalowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 25.11.2003 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Opis jak mniej więcej wykonać ściankę z luksfer znajdziesz tutaj.Chyba więcej nie muszę już szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts