Bonzai 28.04.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Mam problem ze schodami wejściowymi i tarasowymi. To znaczy stopnie mają 30 cm. I moje wymarzone płytki klinkierowe nie nadają się ponieważ wszystkie te które znalazłem mają właśnie 30x30 a powinny być minimum 2 cm większe. Może wiecie gdzie i jakiej firmy dostanę stopnice 32x32 lub 33x33 klinkier lub gres - w każdym razie coś na taras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
les111 28.04.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Paradyż w swej ofercie ma stopnice z tzw kapinosem wymiar 33x33 w różnej kolorystyce płytki mają zastosowanie na tarasy schody itphttp://www.paradyz.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ravbc 28.04.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Pamiętaj, że stopnica jest zwykle odsunięta od końca stopnia, przed podstopnicę. Czyli płytka 30x30 będzie ze stopnia o głębokości 30 cm nieco wystawać. Wielkośc tego "nieco" zależy od tego jak "gruba" będzie podstopnica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts