arch_i_net1 28.04.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Zamierzam potwierdzić swoje zamówienia realizacji projektu domu u firmy projektowej o nazwie MTM Styl. Wybrałem jeden z ich projektów o nazwie Laura. Jak widzicie to mały domek o prostej bryle, posiadający 3 sypialnie na poddaszu oraz opcja aranżacji jednego na gabinet na parterze. Tutaj są ich projekty domów. Co o nich sądzicie, nie tylko cenowo w porównaniu do innych firm, ale zwłaszcza o tym który zamierzam posiadać na własność. Firmę te polecili mi znajomi którzy mieli z nią styczność oraz chwalą ją za rzetelność oraz indywidualne traktowanie każdego klienta osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 28.04.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 mnie ten domek się podoba, choć mały to w moim stylu. prosty, funkcjonalny i uroczy. powinien być tani w budowie. przemyśl tylko sprawę ogrzewania, bo nie posiada kotłowni, chyba że to dom z ogrzewaniem gazowym, wtedy piec kondensacyjny będzie w łazience i tam chyba nawet jest głowny komin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oresund 28.04.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 każdego klienta osobno. hurtowania. w sumie każdy moze czuc sie wyjątkowo i w hurtowni, a projekt 1) dosc tani w realizacji będzie, ale czym to chcesz ogrzać? 2) klaustrofobicznie małe powierzchnei na poddaszu, ile po podłodze maja te pomieszczenia 8m2 i ile przy wysokosci 150cm i wiecej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts