Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 642
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
Mam problem i szukam pomocy, pękły dwie dachówki szczytowe brassa - prawe, w kolorze czekoladowym, tzw. podwójne s, ale już się ich nie produkuje, czy ktoś ma może do odsprzedania takie dachówki. Są to dachówki które położyłam 10 lat temu, może ktoś ma zapasowe? Gdyby ktoś mógł doradzić co mam zrobić, gdzie szukać?

• 2 weeks później...

MAM DO SPRZEDANIA 47 M2 PŁYTEK GRESOWYCH FIRMY NOWA GALA SERIA CONCEPT KOLOR 01 WYMIARY 40 X 40 CM. PAKOWANE W ORYGINALNE PACZKI. KAŻDA ZAWIERA 1,44 M2 PŁYTEK. W PACZCE 9 SZT. WSZYSTKIE POCHODZĄ Z JEDNEJ PARTII.

OSOBY ZAINTERESOWANE PROSZĘ O KONTAKT. NA PEWNO NIE OBEDRĘ Z KASY tel: 600 927 901

Odsprzedam:

-pręty zbrojeniowe żebrowane 12 ok. 60szt. długość chyba 12m

-bloczki betonowe 120szt.

-cegła K3 jakieś 1,5 palety

-cegła K9 ok 0,5 palety

okolice Wołomina, więcej info na @ lub tel. 693-457-243 co do cen na pewno się dogadamy, na cegły i bloczki mogę załatwić transport

Cześć!

Jeśli ktoś potrzebuje, to my chętnie odsprzedamy:

Dwie palety YTONG 24 cm (PP4/06). 48 sztuk na palecie. Cena: 5,6 PLN/szt.

Jedną paletę SILKA E18 klasa 15. 60 sztuk na plecie. Cena: 2,5 PLN/szt.

Zaprawa cienkowarstwowa do gazobetonu i silikatów Baumit Planofix W. Cena: 10 PLN/worek 25kg

Trasport własny z okolic Raszyna/k . Warszawy.

Pozdrawiamy!

Sprzedam tanio używane deski (około 3-5 m3) i steple (nie dużo mi już zostało - ok. 50 i mogą być krótkie) pozostałe po budowie.

Deski nadają się na szalunki lub do spalenia (były wykorzystywane jako szalunkowe).

http://krakow.gumtree.pl/c-Sprzedam-sprzedam-inne-Deska-deski-szalunkowe-steple-W0QQAdIdZ318365472

Sprzedam pustak porotherm 44 DRYFIX 5 palet (60 szt. na palecie). Dodatkowo zostało mi 27 szt. porotherm 44 S DRYFIX i 50 szt. ładnych stempli drewnianych. Zainteresowanych proszę o kontakt tel. 506 182 309. Materiały na budowie w okolicach Błonia pod Warszawą. Odbiór jedynie osobist nie dysponuje transportem. Pozdrawiam Przemek

Witam serdecznie

Szukam taniego zbiornika na szambo 4-6 m3 5 chyba by było rozmiarami dla mnie idealne.

Szambo może być używane, plastikowe, betonowe. Liczy się dla mnie cena i względnie dobry stan techniczny.

Pozdrawiam

PS. okolice Wrocławia, dokładniej Marcinkowice pod Oławą