bm_mi 15.11.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 czy ktoś może mi polecić kogoś naprawdę solidnego do wykonania kuchni klasycznej z Krakowa lub okolic? Słyszałem, że sporo takich wykonawców jest z Kalwarii Zebrzydowskiej - ale kogo wybrać? podbijam pytanie a czy ktoś miał do czynienia z P. Marek Frosztęga ? Robią mebelki kuchenne na zamówienie, a ich strona to: http://www.meble-kuchenne.net/ ???? Bylibyśmy wdzięczni za jakiekolwiek opinie :-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbi1972 15.11.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 to i ja poprosze,wybudowala nam sie agnieszka pod krakowem i teraz szukam solidnych ekip do "wszystkich" prac wykonczeniowych-z gory dziekuje i pozdrawiam-moj adres e-mail,,,,,[email protected],,,,,Barbara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbi1972 15.11.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 To i ja poprosze-wybudowala nam sie AGNIESZKA pod krakowem-szukamy "wszystkich"ekip wykonczeniowych a u pani jak na razie pozytywnie wszystko sie odbywa-domek SUPER-moj adres e-mail ;[email protected]dziekuje i pozdrawiam Barbara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donek1986 16.11.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Witam, Mam do sprzedania za przysłowiowa kawę 24 worki po 30 kg Tynku cementowo-wapiennego KNAUF Cover in Slow.Odbiór osobisty Dębe Wielkie. Data produkcji materiału lipiec 2011 - przydatność do uzycia 9 - 10 mctel. kontaktowy 511-868-812 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia10 17.11.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 sprzedam tanio ziemie ok 20 ton. transport i zladunek we wlasnym zakresie./jak bedzie potrzeba to pomoge/. wiad. na info. :)woj. mazowieckie/warszawa-rembertow/ul.podchalańska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kielo 19.11.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Witam wszystkich.Szukam dobrego producenta od barierek ze stali kutej na balkon na zewnątrz w okolicach Nowego Targu, Myślenice,Jordanów,Limanowa.Może jest ktoś na forum kto korzystał lub zna kogoś takiego.Z Góry Dzięki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martawin 22.11.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Przyjmę ziemię z wykopów, bez gruzu, do zasypania dołu oraz do wyrównania terenu, chętnie z załadunkiem i transportem (możliwa partycypacja w kosztach transportu). Duże ilości. Miejscowość Będargowo k/Przecławia zachodniopomorskie.Tel. 503895033 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raźny 22.11.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Witam. Kupię cegłę silikatową o szerokości 24cm. W ilości do około 4000 sztuk.Cegłę silikatową szerokość 12cm w ilości do około 3000 sztuk. mazowieckie. Siedlce. 692 640 460 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bzyk_72 23.11.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Witam, sprzedam garaż blaszak 3x5 po budowie, Kraków/Michałowice kontakt 601 54 55 34. Pozdrawiam tp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krbaton 29.11.2011 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 u mnie zakończono ocieplenie, podbitkę i tynkowanie elewacji i uważam że zrobiono to bardzo przyzwoicie, jeśli ktoś szuka ekipy to na priv. mogę wysłać namiary, chłopaki są z północy Krakowa z tego co wiem to robią też inne rzeczy. Jeśli chodzi o elewacje to śmiało polecam. Zdjęcia u mnie w dzienniku budowy do oglądnięcia. Ja też chętnie skorzystam z namiaru a może masz namiar na elektryka Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuptek-wawer 04.12.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 (edytowane) Witam, sprzedam naprawdę tanio szafkę elektryczną-PROWIZORKA na plac budowy;Odbiór Warszawa Wawer Zainteresowanych proszę o kontakt pod nr 666 058 147 PozdrawiamAndrzej Edytowane 7 Marca 2012 przez tuptek-wawer zmiana treści po sprzedaży drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_mac 07.12.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 WitamPoszukuję sprawnej ekipy ale do remontu łazienki w mieszkaniu w KRK. Wiadomo ekipy które robią domki nie bardzo chcą wchodzić na takie małe rzeczy ale może macie namiary na kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataiMarcin 08.12.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Witajcie,Poszukuję poleconego fachowca do zrobienia szyby nad blatem kuchennym, macie kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kinga I Dawid 08.12.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Witam.Poszukuję osoby która wykonała by mi instalacje gazową w budynku z uprawnieniami.Możecie mi kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BartekKrk 11.12.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Witam. Poszukuję osoby która wykonała by mi instalacje gazową w budynku z uprawnieniami.Możecie mi kogoś polecić? Podbijam pytanie. Co prawda do instalacji w nowym domu mi daleko ale mam do poprawy 13m rur gazowych w starym mieszkaniu. Chcę go wynająć od lutego. Dlatego chciałem stare rury zamienić na nowe (są w opłakanym stanie) i dodatkowo schować je w ścianie. Potrzebuję kogoś takiego do pospawania rur a nie do zlutowania (ktoś mi się oferował za 50 zł od metra za zimny spaw - juz nie wnikałem co to, wiem tylko, że mają być pospawane a nie polutowane --> patrz wymagania gazowni) Chciałbym kogoś w miarę taniego bo Amarylis bezlitosnie pozbawia mnie gotówki. BartekKrK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kinga I Dawid 11.12.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Gaz jest moja porażką budowlaną tzn. przepłaciliśmy i ciągle go nie mamy. Najtaniej (o czym niestty dowiedziałam się za późno) oferowali się panowie z GAZ-MAX Myślenice. Myśmy niestety nie skorzystali z ich usług - bo za późno dostałam namiary. Robili u kolegi, który był bardzo z nich bardzo zadowolony. W googlach znajdziesz. Jutro do nich bede dzwonił zobaczę co się dowiem.I tak nie mam innej alternatywy jak narazie. Dzięki za info. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz1977 11.12.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 witam,poszukuje speców od ocieplania poddasza ktoś mi poleci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.12.2011 01:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 witam, poszukuje speców od ocieplania poddasza ktoś mi poleci? Sami sie zglosza ..... dlugo nie bedziesz musial czekac kazdy z nich to SPEC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 13.12.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 (edytowane) Oddam ziemię z wykopu około 25 ton. Poznań-północ. Wymieszana glina, piasek i humus. Finansuję załadunek . Edytowane 13 Grudnia 2011 przez pyrka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 23.12.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Odkupie wełnę mineralną do ocieplenia poddasza, jaki jest koszt robocizny gdybym chciała wynająć firmę ? lokalizacja Kalisz _ Stobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts