Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam,

Zamknąłem pewien etap budowy i pozostało mi trochę materiałów. Oddam za przysłowiową kawę.

1. Cement kl I - 12 worków.

2. Tynk cementowo-wapienny KNAUF Cover in Slow - 30 worków po 30 kg.

3. Tynk gipsowy KNAUF MP 75 Diamant - 20 worków po 30 kg.

Odbiór osobisty. Dębe Wielkie ul. Polna.

Darek 601301262

• Odpowiedzi 642
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam,

sprzedam dachówkę podstawową Braas Celtycka grafitowa, zostały mi 4 paczki = 160 szt.

1 szt waży 4,3 kg, na m2 wchodzi 10 szt.

cena za szt = 1,70zł,

odbiór osobisty własnym transportem na wschodzie Wrocławia, nie dysponuje również sprzętem, który to podniesie w pełnych paczkach.

Mam na zbyciu ponad 6 m3 styropianu Termo Organika Silver Fundament o grubości 10 cm z frezem, który pozostał po demontażu ocieplenia ścian fundamentowych (wykonawca SSO zastosował inny materiał niż uzgodniliśmy w umowie) . Styropian zamontowany w kwietniu, zdemontowany we wrześniu. Niektóre płyty noszą ślady po kołkach, prawie wszystkie są w całości. Styropian do odebrania w okolicach Krakowa za symboliczna kwote (do ustalenia).

Dodatkowo pozostała mi po budowie 1 paleta dachówki czarnobrązowej Roben Fleming. Paleta nie jest rozpakowana ani uszkodzona. Odbiór osobisty w Zabierzowie koło Krakowa. Cena do negocjacji.

W razie pytań proszę o kontakt pod nr tel. 518 056 381.

Witam,

poszukuję kilku rzeczy i będę wdzięczny za pomoc jeśli komuś zostało:

- kawałka papy wierzchniego krycia samoprzylepnej 1 - 2 m2

- fragmentów membrany dachowej - muszę coś zabezpieczyć przed zimą i to będzie najbardziej odpowiednie

Odkupię też izokliny jeśli komuś zostały.

Wrocław lub bliskie okolice.

Pozdrawiam,

Piotr

1.) Stemple budowlane sosnowe i świerkowe około 100szt (nie pamiętam ile a nie mam czasu policzyć, może być, że jest ponad 100) długość z podcięciem około 2,8 metra, 450pln

2.) deska szalunkowa grubość 3-4 cm szerokość 12-14 cm około 4m3 składowana pod dachem kupiona wiosna tego roku w tartaku 600pln

3.) wózek paletowy używany do ciągania palet z bloczkami po stropie wersja długa 300pln

4.) giętarka ręczna do zbrojenia na drut do fi14 50pln

5.) klucz systemowy do wiązania zbrojenia 45pln

nie dysponuje transportem więc należy to załatwić we własnym zakresie.

Odbiór z okolic Goleniowa niedaleko Lubczyny

Kontakt na PW lub gg 1379154