2ola2 27.12.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 podbijam pytanie a czy ktoś miał do czynienia z P. Marek Frosztęga ? Robią mebelki kuchenne na zamówienie, a ich strona to: http://www.meble-kuchenne.net/ ???? Bylibyśmy wdzięczni za jakiekolwiek opinie :-] Pan Marek Frosztęga robił mi meble i wszystko było OK, dopóki się nie okazało, że podczas montażu źle wycięli płytę (widoczną) osłaniającą ścianę przy blacie. Po moich telefonach tygodniami zwlekał z przyjazdem, potem przyjechał nie przygotowany na naprawę, brak sprzętu, silikonu, itd. zostawił mi płytę i twierdził, że przyjedzie kiedy indziej poprawić z pracownikiem, bo trzeba pół kuchni rozebrać, po czym przestał odbierać ode mnie telefony. To było prawie dwa lata temu!!! Płyta nadal czeka na montaż, a ja mam dziurę w ścianie. NIE POLECAM!!! Wszystko OK, dopóki nie ma reklamacji, której nie przyjmuje. I żałuję, że zapłaciłam całą kwotę przed naprawą błędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość matompra 30.12.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Witam. Ogromne ilości ziemi na wyrównanie terenu, SPRZEDAM cena symboliczna . Brak transportu ,Częstochowa przy drodze Częstochowa-Opole 600 198 786 witam, poszukuję właśnie lekkiej, przepuszczalnej ziemi, Częstochowa, Lisiniec, dość dużo, na dobry początek z 30 ton, zobaczymy jak to wyjdzie. Nie mam transportu, lecz co do tego to można by gdzieś podzwonić i dopytać ile to będzie kosztowało no i załadunek. W mieście firmy z pewnością wezmą dużo, może lepiej "sąsiada " podpytać. Jakby co to mój tel. 508178818, mój mail: [email protected] proszę ewentualnie o jakąś informacje co to za ziemia, skąd jest i jaka ta symboliczna kwota? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Freno 31.12.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 poprzedni post przypomniał mi, że... Przyjmę (lub odkupię za niewielką kwotę) ziemię na podwyższenie terenu w okolicach Raszyna/k.Warszawy. Potrzebuję DUŻO Z Częstochowy/Poznania trochę daleko, ale może jest ktoś blisko Warszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baldi 06.01.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 poprzedni post przypomniał mi, że... Przyjmę (lub odkupię za niewielką kwotę) ziemię na podwyższenie terenu w okolicach Raszyna/k.Warszawy. Potrzebuję DUŻO Z Częstochowy/Poznania trochę daleko, ale może jest ktoś blisko Warszawy? Dzień dobry Powie mi Pan\Pani jaka ziemia interesuję Panią \ Pana bo posiadam kilka rodzajów i mogli bysmy sie dogadac:) pozdrawiam i czekam na szybka odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kinga I Dawid 07.01.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Kupię materiał na ścianki działowe najlepiej porotherm 11.5 lub coś podobnego na 25m2 ściany. Może komuś coś zostało i zalega na budowie?Pisać na priv lub 723 462 929. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpilka17 09.01.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Potrzebuję ok 400 szt stempli długości 3m. Lokalizacja Błonie pod Warszawątel. 0502-174-931 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
corad 11.01.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 WitamZiemie oddam pilnie w Krakowie okolice Wzgórz Krzesławickich.Załadunek jest, transport po stronie odbierającego.Kontakt 601856507 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uulaa 14.01.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Przyjmę gruz drobny na utwardzenie drogi i ziemię (nie glinę, bez gruzu) na podwyższenie działki, Nieporęt pod Warszawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julo23 15.01.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Kupie garaż blaszak lub jaką pakamere.woj. śląskie, zawiercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malaja 19.01.2012 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 poszukuję desek bądź starych niepotrzebnych mebli koniecznie z desek, żadne sklejki.. nadających się do zrobienia dużego regałurzeszów i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 24.01.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 poszukuję wykonawcy stropu drewnianego z drewna klejonego na słupach i podciągach,dom murowany.Ile może kosztować robocizna za 30m2? mam jedną ofertę, ale nie wiem, czy nie naciągana...dodatkowo ekipa nigdy wcześniej nie robiła takiego stropu:( zakres prac to montaż słupów,podciągów,belek stropowych i na to płyta OSB.z góry dziękuję za wszelkie informacje. lokalizacja-okolice Nadarzyna, temat aktualny na już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdrianRumia 07.02.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 (edytowane) Witam Szanownych Użytkowników,po remoncie łazienki zostały mi pewne rzyczy, których chętnie pozbędę się za drobną kwotę. To m. in.:Opaska maskująca wokół drzwi- D.R.E. Grafit ryfla, szer. 80cm.- 1 szt.Dekor szklany Piumetta Nero 2,5cmx59,5cm- szt. 3W razie zainteresowania proszę zostawić info na priv.Adrian Edytowane 7 Lutego 2012 przez AdrianRumia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MSC 12.02.2012 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Witam, Kupię prety zbrojeniowe, steple drewniane, deski szalunkowe, bloczki betonowe, porotherm 25 PW oraz przyjme ziemie okolice Nieporetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagoda 13.02.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Odkupię rurę PCV, karbowaną lub podobną o średnicy 80-100 cm ( na przepust), dł. 3 m i więcej. Wrocław. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boztwa 14.02.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 (edytowane) witam,elektryk-Piotr Juśko 609-554-825, wod-kan-nie polecam moich, co-mam pompę ciepła, pozdrawiam z Krakowa Edytowane 14 Lutego 2012 przez boztwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boztwa 14.02.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 witam ponownie, szukam dobrego rozwiązania i jeszcze lepszego wykonawcy z okolic Krakowa do wykonania rozsączania deszczówki.Proszę o info na e-mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naftalka 16.02.2012 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 (edytowane) nieaktualne Edytowane 5 Sierpnia 2012 przez naftalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kogut73 24.02.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Witam.Kupię ziemię do podniesienia terenu.Garaż blaszak.Piach zasypowy.Pręty zbrojeniowe fi-12 .Deski na szalunek.Stęple. STEPNICA gm.Goleniów.Kontakt e-mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karas81 24.02.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Witam Kupię 1-2 płytki ścienne serii HARION R2 z Tubądzina mogą być uszkodzone kontakt: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniunia81 26.02.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Pozostały po budowie: * kołki do styropianu L=26cm 300szt = 90 zł (odbiór osobisty - Wrocław) * koza szamotowa - 60 zł (odbiór osobisty - Wrocław) * sprzedam też super lampki nocne (nowe) oval stack lamp po 150zł szt (ceny zakupu to w zależności od modelu od 150 do 350 funtów) - mam 2 szt (fotka) - odbiór osobisty lub paczka pocztowa z adnotacją uwaga szkło (26zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts