Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 642
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam

Poszukuję sprawnej części do pieca De Dietrich MCR 24/28MI o numerze 5003 - Blok wodny (rozdzielacz prawy C24/28) -opis na tej stronie http://zamienne.dedietrich.pl/diagram.php?id_pd=5905 .

Tak naprawdę potrzeba jednego elementu tej części, mianowicie czegoś, co mój serwisant nazwał "wkładem zaworu trójdrożnego".

Ów wkład jest powodem nieszczelności, co spowodowało zwarcie jakiegoś silniczka (nie zapamiętałem niestety nazwy), a to z kolei doprowadziło do spalenia bezpiecznika.

Być może ktoś posiada piec, który już nie używa, a ta część akurat jest sprawna. Ewentualnie serwisanci tych pieców mają dostęp do części używanych, ale sprawnych. Sklep de dietricha oferuje oczywiście tą część, ale po bardzo wysokiej cenie.

Najkorzystniej będzie, jeśli osoba posiadająca tę część jest z okolic Dolnego Śląska

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witam

Mam do sprzedania deski szalunkowe.

Desek jest około 50sztuk, średnia długość 4metry (kilka sztuk parę cm krótszych, sporo dłuższych).

Są to deski podłogowe o grubości 32mm, więc znacznie lepsze od tradycyjnych calówek.

Objętościowo wychodzi około 1,2 m3. Cena - 300zł.

Dodatkowo zostało mi około 4m3 desek o długości 2-2.5 metra (cena do ustalenia).

Zbiornik na wodę 1000 litrowy (1m3) w koszu metalowym firmy schultz (cena 150zł).

Wszystko kupiłem jako nowe i przeżyło jedną budowę, więc stan oceniam jako db+.

Odbiór osobisty w Jaworznie (okolice ulicy Chropaczówka)

791-666-202.

Witam,

mam do sprzedania 54 szt. pustaków stropowych Teriva wykonanych z keramzytu (34 szt. zwykłe i 20 szt. deklowane) w cenie 3,50 zł/szt. Wyprodukowane 06.2012 r. Bardzo wytrzymałe, nie rozpadają się w rękach. Podczas zalewania stropu nawet 1 szt. nie pękła. Najchętniej sprzedam całość. Odbiór własny w okolicach Siewierza. Zainteresowanych proszę o kontakt pod nr tel: 662-181-884.

Witam,

Mam do sprzedania nadproża YTONG YN 225/24 - 3 szt.

Zostały mi po budowie i są przechowywane w składzie budowlanym.

Cena 230,80 zł/szt.

Jak ktoś potrzebuje więcej, to myślę, że nie będzie problemu, żeby u nich domówić.

Do odebrania w składzie budowlanym w Michałowicach pod Warszawą (można zamówić transport na swój koszt ze składu budowlanego).

tel. 692-14-25-62