Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 642
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam

Potrzebuje solidnej i taniej ekipy Mieszkanie ma 55 m2

Jest to stan deweloperski.

Do zrobienia są :

sufity podwieszane (nie całe pomieszczenia tylko obrzeża aby można było zamontować halogeny i Taśmy ledowe. Raczej nic wymyślnego

Łazienka całość (glazura ,terakota oraz zabudowa wanny ) w łazience również trzeba postawić ściane ,ktora oddzieli łazienke od garderoby ,ponieważ poprzednia ściana była zburzona ze wzgledu na zbyt waską wneke (nie zmieciłaby się wanna)

W kuchni oraz przedpokoju terakota (gres 50x50)

W salonie panele . Chętnych prosze o kontakt oraz przesłanie swoich wykończeń. Pozdrawiam

po budowie została nam 1sztuka 2-metrowego gąsior czarny RUUKKI pural mat,

cena w zakupie było ponad 200zł,

oddam za 60złotych,

GĄSIOR tego typu jak tu na stronie producenta:

http://www.ruukki.pl/~/media/Finland/Images/Rakentamisen%20ratkaisut/Kattotuotteet/Listat/Ridge%20capping%20round%20RA1BRO2100_350X350.ashx

mam jeszcze gresowe listwy brązowe w srebrne kwiaty maki : JUNONA BROWN LISTWA jako dekory, w ilości 15sztuk,

cena zakupu 17zł,

sprzedam po 7 zł za sztukę,

dekory w mak jak tu:

http://www.okazje.info.pl/okazja/dom-i-ogrod/junona-brown-listwa-32-5x6-1-cm-.html

listwy te dedykowane są do łazienki/ kuchni,

bardzo ładnie komponują się blisko szkła lub lustra.

kom: 605209022

Zostały mi materiały po zakończonym właśnie stanie surowym.

Plastyfikator Zap plus 100 sztuk (oryginalnie zapakowane) 55 zł.

Plastyfikator Febmix 16gram data ważności 05.03.2015 - ponad 100 sztuk luzem - cena za sztukę 0,7 zł

Łaty długości ok 5m, 6cmx4cm (SOLIDNIEJSZE NIŻ STANDARDOWO) 40 sztuk; Cena za metr bieżący 1,7 zł IMPREGNOWANE, przechowywane w pomieszczeniu suchym

Kontrłaty długość od 3 do 4 m, 7cmx2,5cm (SOLIDNIEJSZE NIŻ STANDARDOWO) 90 sztuk; Cena za metr bieżący 1,2 zł IMPREGNOWANE, przechowywane w pomieszczeniu suchym

Krokwie 20cmx8 cm długości 7,2m, 8m, 2,8m x 2, 6,5m CENA 650 zł za m3 czyli np. za 8m - 83,2 zł, IMPREGNOWANE, przechowywane w pomieszczeniu suchym

Kontakt tel. pięć tysięcy 62372

Po budowie zostały mi następujące rzeczy do sprzedania:

- 40szt (ok pół palety) pustaków WIENERBERGER Porotherm 25/37.5 AKU, doskonale tłumiące dzwięki. Kupowane po 8,36zł, sprzedam za 3zł/szt

- 10szt Porotherm 25 P+W, 2zł/szt

- Kawałki blatów szalunkowych Peri 18mm, idealne do szalowania słupów, wieńców, nadproży itd. Wymiary róźne: 27,5 x 328cm, 58 x 328cm, 27,5 x 260cm oraz mniejsze, cena 10zł/m2 - do uzg w zależności od wielkości i ilości

- stemple 2-3m 3zł/szt

- worki z proszkiem od Pigeona (poliuretan sypki) - doskonały do izolacji fundamentów, podłog, itd, zostało mi ok 40 worków, tj ok 2-3 m3, oddam oczywiście za darmo :)

Materiały od odebrania Warszawa / Wawer.

Edytowane przez sherif

• 2 weeks później...
Posiadam do sprzedania nowy kompletny projekt garażu G2 z pracowni Dobre Domy (kupiłam, ale nie będę go jednak wykorzystywać). Garaż 2-stanowiskowy, 52m2. 4 egzemplarze projektu z oświadczeniami projektantów + materiały pomocnicze + zestawienie więźby prefabrykowanej. Cena nowego zestawu około 900zł, sprzedaję za 450zł - do negocjacji. Więcej info na maila/telefonicznie 600 620 023. [ATTACH=CONFIG]223490[/ATTACH]

A autorskie prawa majątkowe Pani ma?

• 1 month później...
  • 3 weeks później...
Witam serdecznie, Sprzedam NOWĄ mikrofalówkę, WHIRPOOL MODEL AMW 490 IX ponieważ źle dobrałam model do piekarnika i razem zamontowane w słupku źle wygladają. Mikrofalówka została zakupiona 15.01.2014 r, niestety nie mogę jej wymienić, gdyż została kupiona w sklepie stacjonarnym. Jest bardzo elegancka i łatwa w utrzymaniu czystości ( nie widac na niej odbitych palcy).Serdecznie polecam. W razie pytań proszę o kontakt na priv lub pod numerem 506958207