Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Oddam w dobre ręce w zamian za jakieś krzewy iglaste do ogródka:-) 80 mb używanych desek szalunkowych, w dobrym stanie (nie są powyginane ani mocno zabrudzone).

Szer. 20-25 cm, dł.3,4,5 m.

Odbiór w: Adamów - Wieś, gmina Radziejowice (to są okolice Grodziska Maz., Radziejowic, Żabiej Woli, Jaktorowa).

Hmmm , krzewów narazie nie mam , ale potrzebuje deski :)

A czy wymiana na kupony NBP wchodzi w grę ? Jeżeli TAK to w jakiej ilości ?

pozdr.

• Odpowiedzi 642
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość Konto usunięte_12*
Oddam cegłę pełną paloną z gliny (do czyszczenia). Świetnie nadaje się na ścianki działowe (moje ścianki właśnie wykonałem z tej cegły), budynki inwentarskie i inne. Łatwe czyszczenie (zaprawa wapienno-piaskowa). Edytowane przez Konto usunięte_12*

Sprzedam działkę budowlaną (w części rolna) w miejscowości IZDEBNIK pow. 27,30 arów (z możliwością podziału na mniejszą ). Działka z widokiem na Babią Górę i Lanckoronę. Na działce znajduje się linia energetyczna, gazowa w najbliższym czasie wodna. Okolica piękna i spokojna - dojazd asfaltowy.

POLECAM kontakt tel. 501 047 911 lub 691332560 , [email protected]

Zainteresowanym mogę przesłać zdjęcia.

OFERTA WSTRZYMANA!

-------------------------------------------------------

KOŁKI do styropianu 29,5 cm

Zostało mi 130 szt. kołków do styropianu EJOT TID-T 8/60 x 295. 29,5 cm. Idealne do grubych ociepleń, dla energooszczędnych.

- długość 295mm

- polietylen, gwóźdź ze stali ocynkowanej, zalety: łącznik z gwoździem stalowym, główka gwoździa minimalizuje mostek termiczny, łącznik dostarczony częściowo zmontowany, łatwy i szybki montaż przez wbijanie

- kołek jest bardzo solidny, trzpień nie wygina się

- można mocować styropian grubości nawet 30cm - poprzez wyfrezowanie otworu w płycie i zagłębienie kołka - pozostałą część wypełnia się zatyczką styropaniową

- w razie potrzeby, GRATIS mogę dorzucić okrągłe zatyczki styropianowe (średnicy kołka) o różnej grubości (od 3 do 8cm, co pozwala na dokładne wypełnienie otworu), które wciśnięte ponad kołek eliminują mostek termiczny - posiadam kilkadziesiąt sztuk wykonanych z grafitowego styropianu o lambda 0,031

Tu link do strony producenta: http://www.ejot.com.pl/2,systemy_mocowania_na_fasadach,oferta.htm

Oddam za połowę ceny.

-------------------------------------------------------

OFERTA WSTRZYMANA!

mini.jpg

Edytowane przez budowlany_laik

witam

mam 9 paczek ROCKWOOL ROCKTON - wszystkie za 150 pln

http://przewodnik.rockwool.pl/produkty/produkty-ogolnobudowlane/rockton.aspx

a także kartonik nieotwarty:

kołki do styropianu TYTAN - plastikowe, 20 cm

lokalizacja Poznań / Dębiec

[email protected]