Malobert 28.04.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Czy mogę postawić dużą reklamę przy płocie sąsiada ? Czy są jakieś przepisy ograniczające takie działania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.04.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Przy płocie to gdzie niby? Czy ja prorok, coby wiedzieć gdzie sąsiad ma płot i jaki? Ludzie, myśłta trochę! Nie bójta się, to nie boli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malobert 28.04.2009 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Przy płocie to gdzie niby? Czy ja prorok, coby wiedzieć gdzie sąsiad ma płot i jaki? Ludzie, myśłta trochę! Nie bójta się, to nie boli! Przy płocie (nie na płocie) który oddziela mnie od sąsiada, nie wiem czy jeszcze prościej się da to opisać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 28.04.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Przy płocie to gdzie niby? Czy ja prorok, coby wiedzieć gdzie sąsiad ma płot i jaki? Ludzie, myśłta trochę! Nie bójta się, to nie boli! Przy płocie (nie na płocie) który oddziela mnie od sąsiada, nie wiem czy jeszcze prościej się da to opisać.... pewnie ,że możesz... może sąsiad nie zauważy... a nawet jeśli , to potem najwyżej powiesz ,że to nie ty.... nie przyznawaj się ! nigdy! i wtedy sąsiad musi Ci udowodnić ,że złamałeś być moze prawo (choć może nie łamiesz).... i podać paragrafy... może mu nie będzie się chciało........ a Ty masz do przodu na reklamie...... ostatecznie postawisz mu flache w ramach odszkodowania za straty moralne... ja bym przyjął... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 28.04.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Ale tylko taką ... http://www.gatta.pl/Portals/1/Files/Images/Galleries/Collant/Delia-04-opak_2351x480_Gallery.jpg pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malobert 28.04.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Ale tylko taką ... http://www.gatta.pl/Portals/1/Files/Images/Galleries/Collant/Delia-04-opak_2351x480_Gallery.jpg pozdrawiam, majki odpada, partnerka byłaby zazdrosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.04.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 może być zazdrosna - w końcu to nie dla niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malobert 28.04.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 może być zazdrosna - w końcu to nie dla niej retrofood-owi by się taka ładna dziewczynka przydała, trochę by wyluzował na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts