milew 29.04.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Może inaczej.Ta drewniana to jest do dostania/zrobienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 29.04.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 jak dla mnie tylko 2,jak dla mnie jest 100 razy ładniejszata pierwsza to straszny klonkier...czerwoną szafkę też bym zostawiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.04.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 dla mnie 2 i koniecznie z czerwona szafką, przemyślałabym ustawienie wanny, dla mnie trochę niefortunne miejsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 29.04.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Szafkę pod umywalką bym zostawiła A czy nie myślałaś, żeby te półeczki - i te obok lustra - zrobić z lakierowanego MDF w kolorze idealnie pasującym do wanny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 29.04.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Wersja 2, szafeczka pod umywalką też mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospie 29.04.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 iwett27 - a jakie masz wymiary tej łazienki, bo mnie interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.04.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 wersja 2- super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 29.04.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Z tych dwóch - 2. Masz bardzo ładne te łazienki, ale powiedz - po co te półki właściwie? Jak poustawiasz na nich szampony i kremy, to juz raczej średnio będzie Chyba, że to typowo dekoracyjne - ale to moje widzimisie naturalnie, nie lubię kosmetyków na widoku i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 29.04.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Zdecydowanie 2 Łazienka nabierze charakteru, a czerwień jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 29.04.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 :) Rewelacja! bardzo dziekuję za wszystkie opinie:) Odpowiem na pytania które zapamietałam:) łazienka ma wymiary 3,20 na 3,90. wanna raczej juz pod skosami zostanie bo celem moim było aby wanna była taka perełką w łazience..wszystko szare a wanna czerwona, ale pokazały sie te półeczki i niech tak juz zostanie. Półki będą w sumie jako ozdoba ewentualnie jakis perfumik na nich postawie badz swieczki. szfke na reczniki bede miała całą szklana (IKEA) i bedzie stała na scianie obok tych czerwonych półczek. z drugiej strony wanny czyli w okolicy umywalki bedzie kosz na bieliznę ale jaki jeszce nie wiem (moze jakaś propozycja?) szafki tam nie wstawie bo kiepskie dojscie bedzie z racji umywalki. Jesli uda mi sie dostac mdf lakierowany i stolarz zrobi mi te pólki z lakierowanego to pewnie taki wezmę...wanna najprawdopodobniej bedzie obudowana mozaika z Paradyża bo zadnej innej w czystej czerwieni nie spotkałam. To by było na tyle jesli macie jakies pomysły to przyjmuje wszystkie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapar 29.04.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Wybrałabym drewno, bo lubię naturalne materiały. A poza tym dodaje pomieszczeniu przytulności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts