EZS 28.04.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 mam na działce duże, z 80 letnie drzewo, że reneta jestem pewna ale jaka nie wiem, z opisów złota, Co roku ma dużo (za dużo ) owoców ale nigdy nie zwracałam uwagi, kiedy kwitnie. I teraz się zaczęłam zastanawiać, bo ma liście a kwiatków niet. To normalne? Ona jest późniejsza, niż reszta? Inne już kwitną. A może w tym roku nie będzie miała jabłek? Co roku miała, ale teraz ma taki dziwny pomarańczowy nalot na korze. Stoi przy niej pień wyciągniętego z ziemi drzewa, taki wielki korzeń, może jakieś grzyby na nią wlazły? Zaszkodzi jej ten pień obok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.04.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Nikt nie wie? A wasze kwitną??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 01.05.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 U mnie reneta szara kwitnie teraz.Może byc tez tak, że kwitnie co drugi rok (tak jest chyba u mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts