gustafso 29.04.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Mam zamiar zakupić kosiarkę spalinową z napędem i zastanawiam się nad kosiarkami firm Husar oraz NAC . Proszę o opinie dotyczącą tych firm ewentualnie jakies inne propozycje .Trawnik bedzie miał okolo 1700 metrow a fundusze to okolo 1000 - 1100 zl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 29.04.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ja mam kosiarkę NAC od roku. Używana bardzo intensywnie - kosimy pół hektara co 2 tygodnie. Po roku oddaliśmy ją do serwisu na "przegląd". Wyregulowanie, ustawienie, wymiana filtrów, olejów, świec. Nie znamy się na takich urządzeniach więc nie chcieliśmy w niej grzebać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gustafso 29.04.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Mozesz podac symbol uzywanej kosiarki NAC ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek_2 06.05.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Witam, Posiadam 6,5 konną kosiarkę husar od dwóch sezonów i poza ostrzeniem noża, wymianą oleju i filtra nic przy niej nie robiłem. Kosi na prawdę świetnie cena obecna tego modelu to 1100zł więc mieści się w Twoim budżecie.Widziałem jeszcze takie 5KM kosiarki husar w cenie 1000złO kosiarkach NAC słyszałem nie pochlebne opinie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 06.05.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Przepraszam za przerwę, ale trzeba było kosić Mam taką kosiarkę: http://www.nac.com.pl/?link=productCard.html&ProductId=66&idCat=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin38__ 28.11.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 WITAM, POSIADAM FIRMĘ ZAJMUJĄCĄ SIĘ KOSZENIEM TRAWNIKÓW OD 2 LAT UŻYWAMY GŁÓWNIE KOSIAREK HUSAR KTÓRE PRACUJĄ NIEKIEDY PO 8 GODZIN NA DOBĘ ! SPRZĘT SPISUJE SIĘ BARDZO DOBRZE! POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yamamoto 04.02.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Mam 2,5 roku kosiarkę NAC 6,75KM z napędem. Sprzęt jest świetny. Mam trawnik prawie 2000m kw. a więc nie ma łatwo. Mimo to po 2 sezonach pali "na dotyk", zero problemów, kosi rewelacyjnie.Jestem zadowolony więc w tym roku dokupiłem sobie piłę łańcuchową NAC. Drewno pociąłem ja, sąsiad i szwagier. Piłę tez mogę szczerze polecić.A co to Husar? W internecie jest mało informacji o tej marce. Zero sklepów itp. To chyba jakiś wynalazek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin38__ 08.02.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Witam, Kolega chyba nie doinformowany..!? oto link do pierwszego z brzegu produktu husar :http://www.husar.net.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=15&Itemid=23 Kilku moich znajomych używa sprzętu HUSAR są bardzo zadowoleni z pił husar mówią że sprzęt praktycznie bezawaryjny ja mam głównie do czynienia z kosiarkami tej firmy i mam takie samo zdanie. W ubiegłym roku kupiłem kosę husar 3,8km zamiata jak huragan tnie trawę i gałęzie grubości palca . Widać że nie są to produkty martketowe. A wiadomo co się sprzedaje w marketach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniel99 24.02.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Korzystając z mojego doświadczenia polecam z czystym sumieniem kosiarki husar . Sprzęt wykonany z solidnych materiałów, laweta z solidnej grubej blachy, farba nie odpada po pierwszym koszeniu tak jak to czasem bywa.... Kosiarki montowane na solidnych silnikach ja używam mojej kosiarki już 4 sezony i nic przy niej nie robiłem (oczywiście poza wymianą oleju, filtra i świecy:) ale to są sprawy eksploatacyjne Sprzęt naprawdę dobry i nie drogi, Ja posiadam dokładnie taką kosiarkę: http://www.husar.net.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=19&Itemid=28 Wcześniej miałem STIGE sąsiad na kosiarkę NAC też bardzo narzeka pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rychu1212 26.02.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Też mam dylemat jaką kosiarkę wybrać ... Mój trawnik wynosi około 2000m kw Słyszałem dużo dobrych opinii o kosiarkach HUSAR więc chyba się zdecyduje na 6,5km z wyrzutem bocznym, funkcją mielenia i napędem . Wiosna tuż tuż więc trzeba już o tym pomyśleć Napiszę jak już wypróbuję swojego husara:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ctojsterakos 11.04.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Widziałem te Husary w Biedronce. Takie sobie, zwykła chińszczyzna. Nie wiem co tak chwalicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario-a 04.08.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Witam, Kolega chyba nie doinformowany..!? oto link do pierwszego z brzegu produktu husar : http://www.husar.net.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=15&Itemid=23 Kilku moich znajomych używa sprzętu HUSAR są bardzo zadowoleni z pił husar mówią że sprzęt praktycznie bezawaryjny ja mam głównie do czynienia z kosiarkami tej firmy i mam takie samo zdanie. W ubiegłym roku kupiłem kosę husar 3,8km zamiata jak huragan tnie trawę i gałęzie grubości palca . Widać że nie są to produkty martketowe. A wiadomo co się sprzedaje w marketach. Pozdrawiam GRATULACJE! KOSA o pojemności 52 cc moc 3,8km (raczej KM) nie spotkałem się z takimi mocami przy takiej pojemności. Ta firma jest cudowna - mają lepsze moce uzyskane z danej pojemności niż profesjonalne produktu innych liczących się na świecie marek. Człowieku brednie piszą na stronie, którą linkujesz i ty szczęśliwy użytkownik potężnej w moc kosy rozpowszechniasz głupoty (albo... pracujesz w tej firmie??? i znalazłeś metodę na reklamę swoich produktów, chyba masz dużo czasu-słabo się sprzedają ?). Już po zdjęciach i konstrukcji widać, że to bajer. Kosa ma max 2-2,5 KM i to wszystko. Może pijany Husar nakleił inną złą naklejkę. Ciekawi mnie fakt , iż każda wypowiedź o HU... jest linkowana ich cudownymi wymyślonymi w dane techniczne produktami (np.kosiarka o prędkości obrotowej silnika 3600 min- to raczej obroty przy maksymalnej mocy silnika) CIEKAWE CZY COŚ SIĘ ZMIENIŁO W ZAKRESIE SERWISU??? BO TO BARDZO SŁABA STRONA TEJ FIRMY, a sprzęt z wyglądu owszem fajny, lecz nie jest to towar do patrzenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sqrczak 20.09.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 GRATULACJE! KOSA o pojemności 52 cc moc 3,8km (raczej KM) nie spotkałem się z takimi mocami przy takiej pojemności. Ta firma jest cudowna - mają lepsze moce uzyskane z danej pojemności niż profesjonalne produktu innych liczących się na świecie marek. Człowieku brednie piszą na stronie, którą linkujesz i ty szczęśliwy użytkownik potężnej w moc kosy rozpowszechniasz głupoty (albo... pracujesz w tej firmie??? i znalazłeś metodę na reklamę swoich produktów, chyba masz dużo czasu-słabo się sprzedają ?). Już po zdjęciach i konstrukcji widać, że to bajer. Kosa ma max 2-2,5 KM i to wszystko. Może pijany Husar nakleił inną złą naklejkę. Ciekawi mnie fakt , iż każda wypowiedź o HU... jest linkowana ich cudownymi wymyślonymi w dane techniczne produktami (np.kosiarka o prędkości obrotowej silnika 3600 min- to raczej obroty przy maksymalnej mocy silnika) CIEKAWE CZY COŚ SIĘ ZMIENIŁO W ZAKRESIE SERWISU??? BO TO BARDZO SŁABA STRONA TEJ FIRMY, a sprzęt z wyglądu owszem fajny, lecz nie jest to towar do patrzenia. Pozdrawiam Cóż, ta firma ogólnie jest cudowna. Kupiłem sobie podrasowaną piłę od nich. I cóż. Nie idzie w żaden sposób wyregulować łańcucha. Poprosiłem sprzedającego (kupowałem to na allegro) żeby podesłał mi zdjęcia obrazujące dokładnie miejsce w którym naciąga się łańcuch (instrukcja to xero z xero). Bo to, co wydawało się regulacją po prostu nie zdaje egzaminu. Obiecał że już zaraz wyśle. Przypomniałem się raz, przypomniałem drugi i po trzecim przestało mi się chcieć przypominać. Trzymając toto w ręku wiem już, ze pozytywne opinie tutaj i na innych forach, to raczej kwestia nadymanego marketingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts