bansz 29.04.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Podzielcie się swoimi doświadczeniami w tym temacie. Są zrobione nacięca w zlewozmywku, tylko boję się, czy jak nie "puknę" go porządnie, to np. go uszkodze i pęknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
J_K_K 29.04.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Jak kupowałem mój ("struktura lnu" jak by co ), to po prostu właściciel hurtowni miał wiertarkę wraz otwornicą i dziurkę zrobił na poczekaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 29.04.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Podzielcie się swoimi doświadczeniami w tym temacie. Są zrobione nacięca w zlewozmywku, tylko boję się, czy jak nie "puknę" go porządnie, to np. go uszkodze i pęknie... Jak kupujesz w Castoramach i innych to tną za darmo. Jak przyjdziesz ze swoim to zapłacisz kilka pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmcpoz 29.04.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ja robiłem kiedyś tak: narysowałem kółko, nawierciłem kilka otworów i resztę wykończyłem zwykłym okrągłym pilnikiem do metalu - trwało to chwilę. Chciałem kupić takie specjalne wiertło do cienkich blach, ale cena była kosmiczna jak na jednorazowe zastosowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka Opole 29.04.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Podzielcie się swoimi doświadczeniami w tym temacie. Są zrobione nacięca w zlewozmywku, tylko boję się, czy jak nie "puknę" go porządnie, to np. go uszkodze i pęknie... jak to granit to trzeba np srubokret przylozyc odwrotnie i delikatnie puknac . sam musisz wyczuc jak mocno..ja u siebie wybijalem dwie dziury w teka granitowym i wiercilem jedna dodatkowa i i spoko nic sie nie stalo pozdr rafal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts