KamaG 29.04.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Może podzielicie się z nami Waszymi spostrzeżeniami?zawsze to dobrze, poznać świeże spojrzenie na temat budowy, pomysły, rady, uwagi... zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 05.05.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 witam kama widze że budujecie domek z tej samej pracowni co ja super ,ale wam zazdroszcze że już zaczeliście ja jeszcze troszke musze poczekac do wbicia pierwszej łopaty pozdrawiam i będe zaglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 05.05.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Widzę że pierwsze wbicie łopaty macie za sobą, Oh jak ja już bym tak chciała ..... ale cóż przyjdzie nam chyba czekać do przyszłego roku , Pchełka fajnie sie prezentuje na wizualizcji, będę obserwowała wasze postepy i z pewnościa dopytywała się o ciekawe rozwiązania no i koszty pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 05.05.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 bardzo się cieszę że zajrzałyście do mnie, dzięki aż się miło na serduchu robi, mnie właśnie beton leją, a ja daleko:( , znaczy, ze nie na budowie, ale zaraz po pracy pojadę pozdrawiam i zapraszam ps. koszty też będą jak ogarnę zapiski papierowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 05.05.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 wiadomo że zawsze fajnie jest jak sie wie że ktos zagląda bede trzymała kciuki za was abyscie szybko się postawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 05.05.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 ja również trzymam kciuki ) Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 06.05.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 witam widze, ze pomimo wyjscia wody przy zdjeciu humusu roboty ida dalej .... super troche zazdroszcze U nas tez pojawila sie woda i murarz nie chcial zaczynac wiec czekamy do czerwca az sonczy budowac inny dom Ale mam nadzieje, ze jak juz wejdzie to wszystko pojdzie raz dwa trzy ........ U nas teraz rodzinka 2+2 tylko psow nam bark bede sledzic postepy Wasze domek fajniutki pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 09.05.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 leci na razie jak trzeba do przodu, już fundament gotowy, cieszę się niezmiernie, życzę Wam wszystkim żeby też poszło jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaImariusz 11.05.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Witamy, Wasz domek stanie w Starachowicach, ale w jakich okolicach dokładnie ?? zadziwiła nas cena adaptacji projektu kto Wam to robił ?? a działeczka strasznie tanio Wam się trafiła - szczęściarze trzymamy kciuki za postępy w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.05.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 dzien dobry ,witam się z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 15.05.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Witamy, Wasz domek stanie w Starachowicach, ale w jakich okolicach dokładnie ?? zadziwiła nas cena adaptacji projektu kto Wam to robił ?? a działeczka strasznie tanio Wam się trafiła - szczęściarze trzymamy kciuki za postępy w pracy nasza chałupka rośnie przy wyjeździe na Ostrowiec, adaptacja to po znajomości była, płaciłam tylko instalatorom za podpisy i sprawdzenie moich dokonań a z działką to fakt, a nasi sąsiedzi kupowali po ...15zł za m2, ale i tak wolę naszą bo u nich linia średniego napięcia jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 15.05.2009 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 dzien dobry ,witam się z rana witam witam koło południa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.05.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 dzien dobry jak mija niedziela ,a jak postepy na budowie , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturromarr 18.05.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 WitamBardzo fajny projekcik, taki z "klimatem"Tylko nie eksperymentujcie i nie zmieniajcie nic za częstymi namowami tzw. fachowców np. wys. ścianki kolankowej, kąt dachu, itp., bo przeważnie dom przestaje przypominać ten z folderu.Zróbcie też koniecznie te okiennice, wyglądają super. PS:Odnośnie murowania to zawsze się brudzi , można było ewentualnie zebrać jak zaprawa była miękka, teraz może być trudniej, ale jak placki nie są duże to nie ma sensu ich ruszać. Pozdrawiam i życzę wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 18.05.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 witam po weekendzie, wreszcie nasz kibelek dach nowiuśki z lekka przechadzany dostał i to tyle zmian weekend był leniwy, od dziś plany zasypać fundament, arturromarr te placki to nie takie małe, ale nasza Kierowniczka powiedziała żeby się nie przejmować, to "musze" jej wierzyć, nie spoko dała się wywieźć na działkę w piątkowy wieczór i cierpliwie przez godzinę mi tłumaczyła że wszystko spoks, więc trochę mnie uspokoiła kurcze dopiero początek a ja już tyle nerwów straciłam, muszę się zdystansować a co do zmian to tylko wewnątrz trochę ścianki poprzesuwam chyba, no i podnieśliśmy o jeden bloczek , mam nadzieję, że to domku nie zdefasonuje bo to tylko 25cm a ja mam mężczyzn wysokich, i obawiałam się o funkcjonalność pomieszczeń, odparłam za to ataki rodzinne żeby go wynieść do góry, no i te okiennice to mi się marzą ogromnie, mam nadzieję, że uda się je zrobić dzięki za słowa wsparcia i cieszę się że chałupka się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturromarr 19.05.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Domek mi się podoba dlatego, że nudzą mnie już wszechobecne dachy kopertowe i piaskowe elewacje, jest prosty i zgrabny, a do tego ma drewniane wykończenia. Jak widać po moim avatarku, jestem zwolennikiem łączenia drewna drewna w budownictwie. Myślę, że te 25cm mu nie zaszkodzi, tylko więcej już nie kombinujcie. Mężczyznami się nie przejmuj z wiekiem się kurczymy. PS: Zamiana kuchni z pokojem, którą zaproponowałaś nawet ma w tym układzie sens. Ale będziecie mieli z tym ciężki wybór a muscie się zdecydować przed ułożeniem kanalizacji. Zaletami ewidentnie są: skoncentrowanie instalacji na jednej ścianie, możliwość powiększenia salonu np podczas większych uroczystości rodzinnych. Wadą jest to, że pokój robi się "przechodni" i lekko mały (może lepiej nie wydzielać garderoby, zawsze można zrobić szafę suwaną) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.05.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 dzien doberek ,jak tam zmagania z budowa idą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 21.05.2009 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 cześć, kurczę stoję w miejscu bo właśnie kopia kanalizę i dojazd do działki tylko wieczorami jak zasypią kolejne odcinki, a zresztą mordujemy się z oczyszczaniem ław przed malowaniem dysperbitem, bo mi się oszczędzić zachciało , było kurna murarzom zlecić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 06.06.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 ale masz PIĘKNEGO futrzaka Widzę że Wam też pogoda daje w d..ę :/ ale co tam Byle do przodu Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.06.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 dzien doberek i zmykam sie pakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts