amazonka22 13.10.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Amazonka ja też nie umiem, kilka krzewów zdechło , na szczęście to były stare z łapanki od sąsiadów, którzy mieli je wywalić, albo od rodziców, za to kwiatki przyjmują się nawet takie co nie miały prawa się przyjąć , tfu tfu na psa urok, coby nie zapeszyć, niestety nie bardzo mam gdzie sadzić bo cała działka rozgrzebana przez budowę, niestety dom jest w centralnej części, przyłącza potną mi przestrzeń przed domem, z tyłu stoją materiały, trąca dramatem witaj w klubie u nas też nie moge nic sadzic bo bajzel wszedzie ale na przyszla jesien robimy juz sadek- bo my od wyjscia z tarasu do konca dzialki mamy 112 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 13.10.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 no jakoś się przyzwyczaję do tej "Maryśki":) my wołamy do Niej Misia-Marysia:) to trochę przeze mnie, bo zadbałam o to, żeby otaczały Ją milusie beżowe misie: pluszaki, misie na kołderce, na śpioszkach i na ścianach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 13.10.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 wiecie co dziewczyny, te Wasze dzieciaki są normalnie przeurocze. Muszę się przestać roztkliwiać bo już zaczynam za często o dzidziusku mysleć i mówić a ja mam w sumie takie poukładane w tej kwestii już. Chłopaki odchowane, samodzielne a ja wymyślam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamila.ate 13.10.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 A ja się chciałam tylko przywitać z krajanką z jednego... wojewodztwa i powiedzieć, że łada Wam Pchełka rośnie:) I potwierdzic ze liczne ofotografowanie jest oznaka radosci z tego ze jest! Wiem co mowie, bo ja sama mam chyba ze 100 zdjec samej dzialki, a tam nic ciekawego tylko pola i chaszcze:) Zatem mozesz byc spokojna;) Pozdrawiam cieplo i dziekuje za szybka odpowiedz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 13.10.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 A witam Kamilę w mych jeszcze nie progach rozumiem, że to Ty pisałaś na maila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamila.ate 13.10.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Zgadza się, to Ci ja byłam:) Odwiedzam z tym wiekszym sentymentem bo dlugi i miły czas pomieszkiwałam w Starachowicach. A odnośnie budowy - rozumiem Cie jeśli chodzi o pogode bo u mnie podobnie - czekamy z wylaniem ław i scian fundamentowych aż się ociepli - jak zobaczyłam dziś na prognozie -9 to mi sie juz wszystkiego odechcialo. A miala byc dluga zlota polska jesien??????? A swoją drogą - foto zrbojen rewelacja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 13.10.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 A ja się chciałam tylko przywitać z krajanką z jednego... wojewodztwa i powiedzieć, że łada Wam Pchełka rośnie:) I potwierdzic ze liczne ofotografowanie jest oznaka radosci z tego ze jest! Wiem co mowie, bo ja sama mam chyba ze 100 zdjec samej dzialki, a tam nic ciekawego tylko pola i chaszcze:) Zatem mozesz byc spokojna;) Pozdrawiam cieplo i dziekuje za szybka odpowiedz:) Zgadzam się! Niestety nie mogę być codziennie na naszej budowie, więc jak tylko tam docieram, robię mnóstwo fotek gołych ścian i narazie dziwnie wyglądających otworów (dla niewtajemniczonych), potem wklejam je do Dziennika i...jestem zachwycona! W końcu to nasz domek, nasz Dziennik i nasz zachwyt, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 13.10.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 wiecie co dziewczyny, te Wasze dzieciaki są normalnie przeurocze. Muszę się przestać roztkliwiać bo już zaczynam za często o dzidziusku mysleć i mówić a ja mam w sumie takie poukładane w tej kwestii już. Chłopaki odchowane, samodzielne a ja wymyślam dawaj dawaj ja dwójke to jeszcze bede miec ale to juz na swoim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 14.10.2009 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 z tą decyzją i ja muszę się wstrzymać do wprowadzenia na swoje, jakoś nie wyobrażam sobie trzeciego potomka na naszych dwóch pokojach, gdzie wszyscy potykają się o wszystko, chociaż zdaję sobie sprawę że niektórzy radzą sobie nawet na mniejszych metrażach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 14.10.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Kamuś, jak samopoczucie? Mam nadzieję, że lepsze niż moje... Pocieszę Cię - ta zima jest przejściowa, zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 14.10.2009 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 u mnie pod zdechłym azorkiem, gdyby murarze nie "przespali" jednego dnia to miałabym zalany strop i teraz pięknie by mi "wysychał" i samoczynnie się podlewał a tak kicha, ale kto mógł przewidzieć, gdybym przeczuła to wlazłabym na nich i kazała w piątek i sobotę do skutku siedzieć, i zalać (byle nie się ) przed odjazdem ale cóż, podobno jesień jaszcze wróci w przyszłym tygodniu, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 14.10.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Wróci, wróci. Spotkałam ją dziś na mieście. Mówiła, że ma krótki urlop, ale w przyszłym tygodniu juz będzie. Kazała przeprosić wszystkich budujących, co niniejszym czynię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.10.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Kama, co z Tobą? Śnieg Cię zasypał?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 17.10.2009 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 ukryta w ciepłej mysiej norce czekam, aż jesień urlop skończy a na poważnie to przegryzam się przez temat okien, głowa mi już spuchła, producentów są setki okazuje się wysłałam prośby o wyceny do oknaplus z Krakowa i do firmy Wójcik cośtam, linka mam w dzienniku, i czekam osobiście zajrzałam do miejscowego przedstawiciela: oknoplast z Krakowa - mam ofertę na 9320 awans lub 9700 za Platinum, +600montaż (okna ze szprosem zewnętrznym) Vertex Tczew? - 9960 z montażem (bez szprosa, ale zadzwonią ile doliczają) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.10.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Ja mam ofertę na 9000 i 10000 za okna dwuszybowe, obustronny kolor, bez szprosów, a za 11000 na okna trzyszybowe. Nie wiem, czy w ogóle brać pod uwagę trzy szyby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.10.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Oczywiście, to ceny brutto z montażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 18.10.2009 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 opinie są takie że przy standardowym ociepleniu budynku nie ma sensu, ale to tylko tak słyszałam, nawet w sklepie mi odradzalimy zrezygnowaliśmy chociaż zamierzam położyć 20cm styropianu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 19.10.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Zalewacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 19.10.2009 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 murarze się dziś zbiesili, podobno jutro rano wow... piękny avatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.10.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 co im zrobiłaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts