KamaG 26.08.2010 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 ślag mnie jasny trafił na to moje gamoniostwo, płytki będą ale na wtorek, czyli, inna partia i może się zdarzyć wszystko...od zmiany wymiaru przez kolor.... jestem załamana:cry: i jeszcze pan płytkarz się wkurzy:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 26.08.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Kama no co ty,my jechaliśmy po kilka płytek-kilka-ponad 30 km,ale za to w maju 2011 jak będzie miło wypić niedzielną kawkę na tarasie i wsłuchiwać się w śpiew skowronków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.08.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Kama no co ty,my jechaliśmy po kilka płytek-kilka-ponad 30 km,ale za to w maju 2011 jak będzie miło wypić niedzielną kawkę na tarasie i wsłuchiwać się w śpiew skowronków. i to mi się w tobie podoba, chester tak trzymać P.S. Nawet nie straszcie tymi błędami w obliczeniach. AGP-ON mnie zabije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.08.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 ślag mnie jasny trafił na to moje gamoniostwo, płytki będą ale na wtorek, czyli, inna partia i może się zdarzyć wszystko...od zmiany wymiaru przez kolor.... jestem załamana:cry: i jeszcze pan płytkarz się wkurzy:bash: Kama..........jak będzie inny kolor to ułożysz w szachownice;) ......... ja jestem jeszcze gorszy gamoń.......nie potrafie wybrać płytek podłogowych:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 26.08.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Spokojnie,nikt nikogo nie będzie zabijał ,przynajmniej na razie .Musimy się spotkać w komplecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 27.08.2010 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Kama..........jak będzie inny kolor to ułożysz w szachownice;) ......... ja jestem jeszcze gorszy gamoń.......nie potrafie wybrać płytek podłogowych:( http://manu.dogomania.pl/emot/gruebel.gif Kala ja mam układ w cegiełkę tych płytek, to jak tą szachownicę zrobić, nima jak http://manu.dogomania.pl/emot/nie_wiem2.gif pozostaje mieć nadzieję, że jednak nie będzie różnicy a z tym wybieraniem, to niech to jasny ślag trafi, mam to samo, ile nerwów npsułam sobie i małżonkowi szanownemu, i koleżankom to tylko my wszyscy wiemy, a w końcu wybrałam impulsywnie, weszłam do sklepu zobaczyłam i wzięłam, i do tej pory nie wiem czy dobrze zrobiłam, tylko woodentic był przemyślany i nie wiem czy dobrze, czy nie lepszy byłby ten brązowy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.08.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Dobrze mówisz Kama. Poza tym zastanawiam się, czy wybrane płytki tak samo będą wyglądały u mnie, jak na obrazku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 27.08.2010 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 moje wyglądają ładniej niż te na aranżacjach w sieci, tylko te jasne od grafitowych są jakby bardziej kremowo - śmietanowe, a nie taka biel śnieżna, ale też fajne powiem szczerze, że większość płytek które widziałam w necie lepiej wygląda na żywo, no może poza serią minimal, którą to miałam wybraną do górnej łazienki do dnia gdy zobaczyłam ją w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.08.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Kama, ja widziałam wszystkie na żywo. Zastanawiam się tylko, jak będą wyglądały w wymyślonych kompozycjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 27.08.2010 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 na pewno pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.08.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Kama, moja łazienka będzie taka: http://muratordom.pl/s/photos/thumbnails/36/4d/19/364d192bb8937166_305x0_romiar-niestandardowy.jpg A twoja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 27.08.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Piękna łazieneczka-glazurnik mistrz+materiały -jakieś 20000 tyś.-no ale AGP-ów stać.Biednemu to tylko wiatr w oczy,au,au................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.08.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Piękna łazieneczka-glazurnik mistrz+materiały -jakieś 20000 tyś.-no ale AGP-ów stać.Biednemu to tylko wiatr w oczy,au,au................. chester, weź no to odszczekaj, bo mi zaraz US na kontrolę wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 27.08.2010 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 no Ania, liczy się pomysł zaszalałaś... a co na to Grześ? moja będzie blada i nijaka przy Waszej :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.08.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Grześ jeszcze nic nie wie. To niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 27.08.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Taka łazienka ,szał ,nic tylko sprzedawać bilety i ludziom pokazywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 30.08.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Taka łazienka ,szał ,nic tylko sprzedawać bilety i ludziom pokazywać. Do tego odstąpie niedrogo maszynkę do waty cukrowej,he,he..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 30.08.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Chester, ta maszynka przyda się.........na emeryturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.09.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Kama, ale postępy!!! Jestem pod wrażeniem. U nas też płytki się układają, ale tylko w kotłowni. Na resztę jeszcze za wcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.09.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 A z jakiej bajki ta łazienka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts