Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pchełka nam rośnie :) - komentarze

KamaG

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kama no co ty,my jechaliśmy po kilka płytek-kilka-ponad 30 km,ale za to w maju 2011 jak będzie miło wypić niedzielną kawkę na tarasie i wsłuchiwać się w śpiew skowronków.

i to mi się w tobie podoba, chester ;-)

tak trzymać

P.S. Nawet nie straszcie tymi błędami w obliczeniach. AGP-ON mnie zabije :eek:

ślag mnie jasny trafił:evil: na to moje gamoniostwo, płytki będą ale na wtorek, czyli, inna partia i może się zdarzyć wszystko...od zmiany wymiaru przez kolor....

jestem załamana:cry:

i jeszcze pan płytkarz się wkurzy:bash:

Kama..........jak będzie inny kolor to ułożysz w szachownice;)

.........

ja jestem jeszcze gorszy gamoń.......nie potrafie wybrać płytek podłogowych:(

Kama..........jak będzie inny kolor to ułożysz w szachownice;)

.........

ja jestem jeszcze gorszy gamoń.......nie potrafie wybrać płytek podłogowych:(

http://manu.dogomania.pl/emot/gruebel.gif Kala ja mam układ w cegiełkę tych płytek, to jak tą szachownicę zrobić, nima jak http://manu.dogomania.pl/emot/nie_wiem2.gif pozostaje mieć nadzieję, że jednak nie będzie różnicy :(

a z tym wybieraniem, to niech to jasny ślag trafi, mam to samo, ile nerwów npsułam sobie i małżonkowi szanownemu, i koleżankom to tylko my wszyscy ;) wiemy, a w końcu wybrałam impulsywnie, weszłam do sklepu zobaczyłam i wzięłam, i do tej pory nie wiem czy dobrze zrobiłam, tylko woodentic był przemyślany i nie wiem czy dobrze, czy nie lepszy byłby ten brązowy,

moje wyglądają ładniej ;) niż te na aranżacjach w sieci,

tylko te jasne od grafitowych są jakby bardziej kremowo - śmietanowe, a nie taka biel śnieżna, ale też fajne

powiem szczerze, że większość płytek które widziałam w necie lepiej wygląda na żywo, no może poza serią minimal, którą to miałam wybraną do górnej łazienki do dnia gdy zobaczyłam ją w sklepie ;)