Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pchełka nam rośnie :) - komentarze

KamaG

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja im nic nie zrobiłam, przeciwnie chciałam żeby to oni zrobili mi... kurcze ten strop do końca,

ale, że po drodze jeszcze szanowni inwestorzy w osobie mej i mojego małżonka, którego gorąco pozdrawiam, bo może podczytuje wypociny żony ulubionej :wink: wpadli na pomysł powiększenia garażu a co za tym idzie konieczne jest dolanie częściowo ławy i ściany fundamentowej, to mniąż wykopał dół i.. zalała go woda (dół nie męża) z jesiennego śniegu,

murarze chcą, żeby dół wysechł, ale jest ryzyko, że w międzyczasie zaleje krew :evil: mnie

kurcze właśnie nie wiem czemu :-?

jessi masz na myśli te o drewnie i tarasach?

już wykasowałam i spróbuję jeszcze poprawić później

AGP-ON

ale ja jeszcze nie mam okien :wink: :(

amazonka

upłakałam się ze śmiechu, moje koleżanki też :wink:

dokładnie o te mi chodziło ale widze że juz dałaś linki do tych zdjec co chciałas więc teraz to juz widzę :wink: :lol:

ja to juz sama nie wiem czego chce :lol:

wybraliśmy grafitowy dach i mąż w czwartek jedzie wybrać klinkier na komin.- sam powiedział ze ja go tylko będę wkurwi... :roll: -ale on mnie dobrze zna :lol:

w czwartek przywożą dechy na dach - około 620 zł za metr maja być już impregnowane . -czy dużo czy mało nie mam pojęcia bo sie nie znam.