KamaG 21.10.2009 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Ania i Bartek tynk planuję, przynajmniej ja , małż nie wiem, bladobeżowy lub bladoszary PS. ostatnio się okazało, że mamy z Maciejem odmienne gusty co do wykończeniówki , totalnie odmienne, On ciemne meble, szklane blaty, błyszczące fronty kuchenne w intensywnym kolorze, ja beże, beże i jeszcze raz beże, drewno w odcieniach czerwieni, jasne meble, - bedzie rozwód jak my mamy kompromis wypracować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.10.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Kamag, my naprawdę mamy dużo wspólnego. Ja nawet mimowolnie rozglądam się za meblami w kolorze wiśni lub merbau, a chnię tez chcę wiśniowo - ecru... Kolor ścian - najlepiej kawa z mlekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 21.10.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 PS. ostatnio się okazało, że mamy z Maciejem odmienne gusty co do wykończeniówki , totalnie odmienne, On ciemne meble, szklane blaty, błyszczące fronty kuchenne w intensywnym kolorze, ja beże, beże i jeszcze raz beże, drewno w odcieniach czerwieni, jasne meble, - bedzie rozwód jak my mamy kompromis wypracować? pamiętam kuzynki wojny z mężem choćby o parapety. chyba wszystkich to czeka. czyli w normie wiesz pod łodzią ze dechy powiedzieli nam 870 plus impregnacja a co do podłogi ja mam teraz jasne panele- wszytsko na nich widac. mi sie podobaja teraz ciemne i takie mozaikowe. -nic na nich nie widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 21.10.2009 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 amazonka użytkownicy ciemnych podłóg mówią, że bardzo na nich widać kurz, najlepsze są chyba te średnie i to łaciate ja się skłaniam przez to do parkietów przemysłowych, i to takich właśnie kolorowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 21.10.2009 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Ania to napisz no może co się Tobie jeszcze podoba, bo ja czasem nie mogę się zdecydować co się podoba mnie, może się okaże że po prostu nie uświadomiłam sobie jeszcze, co mi się podoba, bo jak Tobie się podoba, to znaczy, że i mnie powinno się podobać ufff, te Wasze drzwi z dziennika też mi się podobają , a prysznic jest po prostu boski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.10.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Ania to napisz no może co się Tobie jeszcze podoba, bo ja czasem nie mogę się zdecydować co się podoba mnie, może się okaże że po prostu nie uświadomiłam sobie jeszcze, co mi się podoba, bo jak Tobie się podoba, to znaczy, że i mnie powinno się podobać ufff, te Wasze drzwi z dziennika też mi się podobają , a prysznic jest po prostu boski A widzisz Mam plan, jak się nie będę mogła na coś zdecydować, zapytam Ciebie o radę , a siebie polecam wzajemnie. Podoba mi się wiele rzeczy, ale naczęściej musiałabym zaprzedać duszę diabłu, żeby je mieć... Biletów NBP tylu nie posiadam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.10.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 a co do podłogi ja mam teraz jasne panele- wszytsko na nich widac. mi sie podobaja teraz ciemne i takie mozaikowe. -nic na nich nie widac. Ja mam merbau i też widać No może troszkę mniej niż na buku, ale idealnie nie jest. Ale kolor czerwonego drewna ... bezcenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 21.10.2009 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Ania wielkie prośby składam o fotkę Twej podłogi merbau w takim razie, jakoś tak lepiej mi jak widzę zdjęcie prawdziwej podłogi niż takich wzorcowych pokazowych fragmentów, co na necie dostępne Ja mam merbau i też widać czyli nie ma idealnego rozwiązania a ja liczyłam na podłogę, której nie trzeba będzie sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.10.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 a ja liczyłam na podłogę, której nie trzeba będzie sprzątać Jak znajdziesz, to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 22.10.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Podobno planujesz zrobić nakladkę prysznicową na wannę w dolnej łazienceWidzieliśmy wczoraj coś dla Ciebiehttp://www.acala.pl/aaa/kama1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 22.10.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 a ja liczyłam na podłogę, której nie trzeba będzie sprzątać Jak znajdziesz, to daj znać dzien doberek hiihi fajnie by było taka podłoge mieć ale chyba takiej owej nie ma ,zreszta w nowym domku to z przyjemnoscia bede sprzątała bo bedzie to mój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.10.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 KamaG, gdzie zaplanowałaś pralkę??? Przyznam, że ostatnio myślałam o postawieniu jej w górnej łazience, ale obawiam się, że może się tam nie zmieścić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 22.10.2009 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Ania ja na górze zrobiłam totalną rewolucję u nas łazienka będzie w rogu budynku bezpośrednio nad dolną, wykrojona z pokoju, natomiast miejsce łazienki projektowej zajmie 3 pokój powiększony o część pokoju tego drugiego, nie wiem czy jasno to napisałam w domu mam wizualkę to wkleję wieczorem jak to wyszło w łazience nie będzie komina -tego co w projekcie obsługuje dolną i kotłownię, więc, górna wychodzi spora 3,1x3 około Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.10.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Nie widzę tego. Wstaw projekt po zmianach, jak możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 22.10.2009 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 mniej więcej tak to będzie wyglądać http://img8.imageshack.us/img8/3219/pchapoddasze.jpg wieczorem wkleję perspektywę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.10.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Ojej - wszystko inne Czy mi się wydaje, czy zmieniliście tez położenie kominów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 22.10.2009 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 wywaliliśmy ten z kotłowni, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 22.10.2009 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 takie miewam widoki z okna...pracy http://lh6.ggpht.com/_FbzN384BaQM/SuCX4ZOgo4I/AAAAAAAAAIQ/F3434v4f7aE/s640/DSC06829.JPG dla tych co już o zimie zapomnieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.10.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 że niby dzisiaj???To gdzie Ty pracujesz? Na Alasce???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 22.10.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 wiec ja bede iec albo łaciate albo zostawię beton mi sie marzą takie śliczne płyteczki .... ehhh marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts