Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pchełka nam rośnie :) - komentarze

KamaG

Recommended Posts

Ania i Bartek tynk planuję, przynajmniej ja :wink: , małż nie wiem, bladobeżowy lub bladoszary

PS. ostatnio się okazało, że mamy z Maciejem odmienne gusty co do wykończeniówki :-? :o :( , totalnie odmienne, On ciemne meble, szklane blaty, błyszczące fronty kuchenne w intensywnym kolorze, ja beże, beże i jeszcze raz beże, drewno w odcieniach czerwieni, jasne meble, - bedzie rozwód :wink: jak my mamy kompromis wypracować? :-?

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

PS. ostatnio się okazało, że mamy z Maciejem odmienne gusty co do wykończeniówki :-? :o :( , totalnie odmienne, On ciemne meble, szklane blaty, błyszczące fronty kuchenne w intensywnym kolorze, ja beże, beże i jeszcze raz beże, drewno w odcieniach czerwieni, jasne meble, - bedzie rozwód :wink: jak my mamy kompromis wypracować? :-?

pamiętam kuzynki wojny z mężem choćby o parapety. chyba wszystkich to czeka. :lol: :o

czyli w normie wiesz pod łodzią ze dechy powiedzieli nam 870 plus impregnacja :o

a co do podłogi ja mam teraz jasne panele- wszytsko na nich widac. mi sie podobaja teraz ciemne i takie mozaikowe. -nic na nich nie widac. :lol:

Ania to napisz no może co się Tobie jeszcze podoba, bo ja czasem nie mogę się zdecydować co się podoba mnie, może się okaże że po prostu nie uświadomiłam sobie jeszcze, co mi się podoba, bo jak Tobie się podoba, to znaczy, że i mnie powinno się podobać :lol:

ufff,

te Wasze drzwi z dziennika też mi się podobają :wink: , a prysznic jest po prostu boski

Ania to napisz no może co się Tobie jeszcze podoba, bo ja czasem nie mogę się zdecydować co się podoba mnie, może się okaże że po prostu nie uświadomiłam sobie jeszcze, co mi się podoba, bo jak Tobie się podoba, to znaczy, że i mnie powinno się podobać :lol:

ufff,

te Wasze drzwi z dziennika też mi się podobają :wink: , a prysznic jest po prostu boski

A widzisz :wink: Mam plan, jak się nie będę mogła na coś zdecydować, zapytam Ciebie o radę :wink: , a siebie polecam wzajemnie.

Podoba mi się wiele rzeczy, ale naczęściej musiałabym zaprzedać duszę diabłu, żeby je mieć... Biletów NBP tylu nie posiadam...

Ania wielkie prośby składam o fotkę Twej podłogi merbau w takim razie, jakoś tak lepiej mi jak widzę zdjęcie prawdziwej podłogi niż takich wzorcowych pokazowych fragmentów, co na necie dostępne

Ja mam merbau i też widać

czyli nie ma idealnego rozwiązania :roll:

a ja liczyłam na podłogę, której nie trzeba będzie sprzątać

Ania ja na górze zrobiłam totalną rewolucję :lol:

u nas łazienka będzie w rogu budynku bezpośrednio nad dolną, wykrojona z pokoju, natomiast miejsce łazienki projektowej zajmie 3 pokój powiększony o część pokoju tego drugiego, :-? nie wiem czy jasno to napisałam

w domu mam wizualkę to wkleję wieczorem jak to wyszło

w łazience nie będzie komina -tego co w projekcie obsługuje dolną i kotłownię, więc, górna wychodzi spora 3,1x3 około