KamaG 23.10.2009 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Ania, to zdjęcie z nalotu zimy z zeszłego tygodnia, leżało sobie w czeluściach aparatu i wywlekłam na światło dzienne a na Alasce mogłabym robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 23.10.2009 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 amazonka z tym betonem to niezły plan, brudu nie widać, nie porysuje się (chyba), myć nie trzeba, rozsypie się mokrych trocin, żeby się nie kurzyło i miotłą omiecie, lux, wchodzę w to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 23.10.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Zakładam, że trzeźwiejesz po ZALEWANIU GRATULUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 23.10.2009 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 strop się zalał ja byłam kulturalniejsza siepnęłam tylko drina z mężem na dobry sen , ominął mnie poranny ból głowy za gratulacje (stropu?) dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 23.10.2009 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 http://forum.muratordom.pl/kronika-wypadkow-cielesnych-na-wesolo,t171467-60.htm muszę sobie zapisać wątek, żebym nie zapomniała, płaczę ze śmiechu od rana (a w pracy jestem) dobrze że szefowa wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 23.10.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 kama ja po weekendzie do środy wiedziałam gdzie mam żołądek. jeżu jak ja haftowałam. stare wygi na weselu uczyły mnie pic bimber- nie udało im się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 23.10.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 No to KamaG zaszalałaś z tym avatarem. Niedługo nie będę Cię rozpoznawać, tak się to zmienia. Ładniutki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 23.10.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 a dziękuję, Ania, starałam się choć to pierwsze nieśmiałe próby opanowania kolażu w picassie amazonka bimber jest niezły, nie? na dwóch weselach miałam okazję, jedno z nich skończyło się dla większości gości jeszcze przed północą-ale taka to ekipa zgrana była, a na tym drugim w porę zabrali ja jakoś nie choruję po alkoholu na drugi dzień, czyli generalnie nie miewam kaca, jeśli już to męczyło mnie już w trakcie, teraz tak nie pijam , za stara czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 23.10.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Próby może i nieśmiałe, ale efekt powalający. Mnie aż głupio, że taka niezmienna obrazkowo jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 23.10.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 to Twój małzonek mnie natchnął tymi wklejankami fotek na działkę własną, nawet photoshopa ściągnęłam, ale na razie nie umiem, kolaże przez przypadek się zrobiły jak grzebałam po picassie za fotkami i tylko je potem z lekka dopieściłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 23.10.2009 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 ide spać, bo jutro od rana jedziemy drzewo rąbać i porządkować do kominka przyszłego trafiło się po tych śnieżycach ostatnich, bo konar brzozy połamało na mieście i mogliśmy se wziąć za uprzątnięcie pa,pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 24.10.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 teraz to mi sie mylicie przez te podobne obrazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 24.10.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 No fakt, podobne. Ale kiedyś i tak było gorzej - były tylko lustrzane odbicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 24.10.2009 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 oj czepiacie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 24.10.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 no i dostało mi się... bogu ducha winna... chciałam dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 25.10.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Witam z rana A ja przylazłam z rewizytą poczytać dziennik. Świetne usytuowanie działeczki. Zwłaszcza ten lasek w pobliżu Gratuluję zalania stropu! Jakie macie plany jeszcze na ten rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 25.10.2009 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Iwona witaj w naszych skromnych progach, dziękuję za gratulacje z powodu zalania, oj naczekałam ja się na ten moment, chciałabym jeszcze w tym roku nakryć, za miesiąc mają wchodzić na dach, potem okna , potem instalacje itd a jak się uda to komunia w domku, i przeprowadzka w lecie, takie mam pobożne życzenia, ale też mam "ezerwę psychiczną"że może się nie udać Ania, ja to oczywiście w żarcie sympatycznym napisałam i mam nadzieję, że tak to odebrałyście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.10.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Ania, ja to oczywiście w żarcie sympatycznym napisałam i mam nadzieję, że tak to odebrałyście Obraziłam się na śmierć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 25.10.2009 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 ale zajrzyszjeszcze kiedyś jak już sie odbrazisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.10.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Nie wiem. Musisz mnie przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts