Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pchełka nam rośnie :) - komentarze

KamaG

Recommended Posts

my też się cieszymy, że przybyło zwolenników pchełki, mam nadzieję, że założycie dziennik jak już "dojrzejecie" :lol: do tej myśli, chętnie poczytam,

czy robiliście jakieś zmiany w projekcie, czy zostawiacie wszystko jak w gotowcu?

piszcie piszcie, ciekawa jestem nowego spojrzenia na projekt

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziennik już jest. Jeszcze jakieś komentarze by się przydały, żeby dziennika nie zaśmiecać :D

faktycznie, namierzyłam,

HaniaKrzyś to czekamy na komentarze, będziemy Was "podtrzymywać na duchu" :wink:

PS obejrzałam w necie jutrzejszą Ulkę i chciałabym już następną :o , kurcze chyba jestem uzależniona :roll:

One nie sa płatne ;)

Płacić trzeba jeśli chcesz założyć konto premium (pozwala na szybszy transfer)

Jeśli wybierzesz Free to nie placisz ale jest ograniczenie w szybkości transferu oraz jeśli ściągniesz jeden plik to musisz odczekać 20 -30 minut aby móc ściągnąć kolejny.

Ale.... możesz wybrac inny serwer aby ściągać dalej ;)

Rapidshark, rapidshare, hotfile itd....

Często ludzie zamieszczaja na różnych serwerach aby mozna było ściągać plik na przemian.

Polecam ściągać w formacie RMVB, jest nieco gorszej jakości ale zajmuję mniej miejsca co pozwala na zaciąg w jednym pliku.

W kompie trzeba zainstalować program real alternative aby móc odtważać.

http://www.instalki.pl/programy/download/odtwarzacze_audio_video/Real_Alternative.php

i tak biedna kobieta została wciągnięta w bezwzględne sidła "Brzyduli" :lol:

ta kobieta nigdy nie oglądąła żadnych seriali czasem m jak miłość to pierwszy z ktorego jak przegapi odcinek lepiej zejść jej z drogi

ja byłam dziś z dzieckiem w szpitalu wylądowaliśmy na ostrym dyżurze i nie bardzo chcialy do nas wyjść bo wszystkie brzydule oglądały :lol: :lol: