KamaG 27.10.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 my też się cieszymy, że przybyło zwolenników pchełki, mam nadzieję, że założycie dziennik jak już "dojrzejecie" do tej myśli, chętnie poczytam, czy robiliście jakieś zmiany w projekcie, czy zostawiacie wszystko jak w gotowcu? piszcie piszcie, ciekawa jestem nowego spojrzenia na projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.10.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Dziennik już jest. Jeszcze jakieś komentarze by się przydały, żeby dziennika nie zaśmiecać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 27.10.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Dziennik już jest. Jeszcze jakieś komentarze by się przydały, żeby dziennika nie zaśmiecać faktycznie, namierzyłam, HaniaKrzyś to czekamy na komentarze, będziemy Was "podtrzymywać na duchu" PS obejrzałam w necie jutrzejszą Ulkę i chciałabym już następną , kurcze chyba jestem uzależniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.10.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Nie mówiłam, że to zaraźliwe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 27.10.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 kurde chyba wolałam nie wiedzieć, że da się oglągać w necie, teraz już muszę się powstrzymywać, żeby nie zciągać tych następnych już płatnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 27.10.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 kurde chyba wolałam nie wiedzieć, że da się oglągać w necie, teraz już muszę się powstrzymywać, żeby nie zciągać tych następnych już płatnych a gdzie sa płatne - ale wciąga serial a zaraz ie kończy a z drugiej strony jakby mial sie tak ciągnąc jak moda na sukces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 28.10.2009 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 na jednym z tych linków co je AGP-ON wstawił u kala66, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 28.10.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 One nie sa płatne Płacić trzeba jeśli chcesz założyć konto premium (pozwala na szybszy transfer) Jeśli wybierzesz Free to nie placisz ale jest ograniczenie w szybkości transferu oraz jeśli ściągniesz jeden plik to musisz odczekać 20 -30 minut aby móc ściągnąć kolejny. Ale.... możesz wybrac inny serwer aby ściągać dalej Rapidshark, rapidshare, hotfile itd.... Często ludzie zamieszczaja na różnych serwerach aby mozna było ściągać plik na przemian. Polecam ściągać w formacie RMVB, jest nieco gorszej jakości ale zajmuję mniej miejsca co pozwala na zaciąg w jednym pliku. W kompie trzeba zainstalować program real alternative aby móc odtważać. http://www.instalki.pl/programy/download/odtwarzacze_audio_video/Real_Alternative.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 28.10.2009 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 no tom zabłysnęła moja wiedza informatyczna i językowa jest na poziomie... właściwie to chyba nawet pod poziomem to ide ściągać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 28.10.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Kama, usnęłaś na Brzyduli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 28.10.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 moja mama wczoraj do mnie. jezu zapłacę ile chcą poświecę całą noc byle obejrzeć juz całą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 28.10.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 i tak biedna kobieta została wciągnięta w bezwzględne sidła "Brzyduli" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 28.10.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 i tak biedna kobieta została wciągnięta w bezwzględne sidła "Brzyduli" ta kobieta nigdy nie oglądąła żadnych seriali czasem m jak miłość to pierwszy z ktorego jak przegapi odcinek lepiej zejść jej z drogi ja byłam dziś z dzieckiem w szpitalu wylądowaliśmy na ostrym dyżurze i nie bardzo chcialy do nas wyjść bo wszystkie brzydule oglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 28.10.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 a co się młodzieży stało? wszystko już gra? nie usnęłam, ja też jestem wściekłą jak mi ktoś w oglądaniu przeszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.10.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Kama, co nowego?? Dlaczego nie widzę nowych wiadmości u Ciebie?? Peniw chcesz nas wszystkich zaskoczyć, co??Wklejaj zdjęcia i to już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 30.10.2009 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 na razie strop schnie a my załatwiamy więźbę, więc na działce nic się nie dzieje, no może poza tym, że zwieźliśmy z "miasta" połamane wczesną zimą drzewa i rąbiemy, przycinamy, szykujemy do kominka i na ogniska no oczywiście nie codziennie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 30.10.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 W takim razie coś sie dzieje U nas dzisiaj dobry dzień, zaskoczyli nas w Urzędzie......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 30.10.2009 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 a czytałam, czytałam, no to może te panie urzędniczki nie są aż do końca takie złe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.10.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Teraz już złego słowa o urzędnikach nie powiem. Za dużo Was tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.10.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 i tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts