HaniaKrzyś 30.10.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 KamaG, tak nam namieszałaś w głowach z tym pomysłem poddasza, że nie wiemy co robić.My zasadniczo nic nie chcieliśmy zmieniać w projekcie, po za małymi kosmetycznymi zmianami.Chcieliśmy tylko poszerzyć łazienkę u góry i wstawić tam i przysznic i wannę i już bylismy na takie zmiany zdecydowani, a tu Twój pomysł.Tylko cały czas nie wiemy co z kominem?My chyba potrzebujemy obydwa, a wtedy ta łazienka z kominem nie za bardzo wyjdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 30.10.2009 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 sorki za namieszanie w przeprosiny na szybko mini aranż łazienki z kominem(takim jak w projekcie) http://lh4.ggpht.com/_FbzN384BaQM/SusZHp86uDI/AAAAAAAAAOI/0otkXFkiuKc/s576/poddaszekomin.jpg ja planowałam tylko prysznic na górze (królestwo chłopaków) i wtedy byłby w naturalnie powstałej wnęce jak na dużym obrazku ale można i samą wannę jak na małym wycinku obok, komin można skrócić do tej żółtej linii go przecinającej, jeśli przesunie się płatew dachu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.10.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Kama, ten komin wypadł Wam na środku łazienki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 30.10.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 KamaG dzięki za ten aranż. I wypadło tak, jak myślałam - na środku łazienki, więc chyba jednak pozostaniemy przy wersji podstawowej - jeszcze nie wiem, będziemy myśleć. My właśnie chcieliśmy upchnąć prysznic w naturalnie powstałej wnęce przy kominie i dobudować tylko jedną ściankę z luksferów. Aniu - ten pomysł Kama podsunęła chyba dla nas - tak się domyslam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 30.10.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Ania u nas tego komina nie będzie wogóle w tym miejscu, wrysowałam go bo się Hania i Krzyś zastanawiali jak to wyjdzie z kominem. W pierwszej wersji zanim komin zlikwidowałam, miał być we wnęce prysznic, trzeba by tylko tylną ściankę dobudować. Ale to rozwiązanie jest możliwe tylko przy podniesieniu ścianki kolankowej do ok 1,20m, inaczej pod prysznicem będzie nisko (u mnie musi być min.2,0m w prysznicu bo mąż ma 1,9 a i chłopaki są wzrostem na dwa lata do przodu w stosunku do wieku wiec raczel wyrosną giganty ) można jeszcze próbować komin zmniejszyć, nie obudowując go tak szeroko Mnie skłonił do przeniesienia łazienki w ten narożnik fakt opędzenia obu łazienek jednymi pionami i przede wszystkim odległość punktów-kranów od źródła ciepłej wody, chciałam ją mieć jak najkrótszą z możliwych do prysznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.10.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Aniu - ten pomysł Kama podsunęła chyba dla nas - tak się domyslam O ja głupia pipa Chyba jestem ostatnio troszkę zmęczona i zakręcona - wybaczcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 30.10.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Ania nie bądź dla siebie taka surowa , zwal to na zaślepienie z powodu otrzymania PnB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.10.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Zaraz powiecie, że pewnie taka pijana jestem A niech wam będzie! Jestem pijana ze szczęścia. A Ty Kama się tak nie ciesz, bo my z HaniaKrzysiem misterny plan już uknułyśmy Ale Ci nie powiemy Sama poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 30.10.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Doładnie tak, Aniu.Też bym chodziła zakręcona, jakbym dostała wszystkie papiery! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 30.10.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 a poczytaj sobie już znam ten plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.10.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Rozumiem, że plan został trójstronnie zaakceptowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 31.10.2009 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Za to możesz zorganizować tylko coś do siedzenia na działce. pieńki już są to może ja ich rąbać nie będę a tak całkiem na serio to oczywiście że z chęcią Was będę oglądać w moich skromnych progach nawet jak tych progów jeszcze mieć nie będę kiedy? to chyba jak już stwierdzicie, że warto i będzie co obejrzeć, i będziecie mogli przyjechać, no bo w końcu to Wy macie parę kilosków do przebycia na razie to tylko tyle co na fotkach widać, a gdy byście chcieli więcej fot to proszę pukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 31.10.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 No super! Czyli zlot trójstronny zaakceptowany. Ania chyba ma rację, że pewnie pierwsze spotkanie zrobimy wiosną. Już nie możemy się doczekać Faktycznie widać, że wszystkie mamy podobne gusta - i tyle zbieżności... Cieszę się, że Was poznałam, choć na razie tylko wirtualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 31.10.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 no do wiosny to może i więcej nas będzie, może jeszcze kogoś oczaruje PCHEŁKA! już się cieszę na spotkanie, muszę się ostro brać za budowanie, żeby było Was gdzie przyjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 31.10.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Już się cieszę na spotkanie z Wami - Pchełkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 01.11.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Ty się nie ciesz tylko ciasto piecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.11.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Nie za wcześnie na to ciasto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 02.11.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 http://lh3.ggpht.com/_FbzN384BaQM/SuYUA7DNnnI/AAAAAAAAANQ/6nZkrGAbPH8/s512/poddasze.jpg http://lh4.ggpht.com/_FbzN384BaQM/SusZHp86uDI/AAAAAAAAAOI/0otkXFkiuKc/s576/poddaszekomin.jpg narysowałam rozkład pomieszczeń na górze, to najmniejsze to łazienka, powierzchnie podane, kolorystycznie: biała-po podłodze czerwona-wys.1,80 zielonkawa-2,20 Witaj KamaG oj troszkę mnie tu nie było, a tu już plany góry widzę, no i teraz chyba najciekawszy etap wybieranie plytek, aranżacja wnetrza wybory, jak ja wam tego zazdroszczę!!! u nas nadal papierologia, troche znowu utknęliśmy z tym podziałem działki bo sie granice nie zagadzają jakiś dokumentów brakuje .... oj losie kiedy skończymy ten makabryczny etap to będę dziekować za problemy związane z budową. Ale ja nie o sobie tutaj chciałam tylko mam pytanko w jakim programie robiłaś rzuty poddasza?? Bo naprawdę fajny pomysł na to poddasze, i mnie ta wnęka na prysznic (wrsja z kominem) dla chłopaków bardzo się spodobała, super pomysł bo z tymi kominami to zawsze tak jest że się je omija a tu można by go naturalnie wykorzystac jako ściankę + np. dostawić sciankę z luksferów żeby kabiny nie kupować i jak dla mnie bomba- super pomysł, ale z tego co widzę u was komina nie będzie? pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 02.11.2009 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 cześć Lisica rysunek zrobiony jest w mega cadzie, program do projektowania, u nas komina tu nie będzie, a przynajmniej nie taki, bo nie będzie na dole kotłowni moi chłopcy mali wymyślili sobie, że chcą prysznic z głębokim brodzikiem, żeby można było nogi pomoczyć i mój misterny plan bezbrodzikowego prysznica właśnie upada, muszę chyba wcisnąć do ich łazienki wannę taką ze ścianką jak mi tu AGP-ON wklejał, a prysznic spadnie do dolnej? już sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 02.11.2009 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 żeby nie było, że jest dobrze, to się wszystko porąbało:x nasz murarz dorobił się zapalenia płuc ze wskazaniem szpitala , chcąc nie chcąc mamy przerwę techniczną, ciekawe czy nie na całą zimę już, biorąc pod uwagę prognozy pogody, a i żeby nie było; wykonawcę od dachu grypa zmogła, też leży i jak tu zdrowym być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts