Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pchełka nam rośnie :) - komentarze

KamaG

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

rozważamy opcję podsuniętą przez naszego Majstra, żeby wziąć ekipę inną na zastępstwo na dokończenie, muszę z Kierowniczką :wink: naszą pogadać

PS. coś mi net szwankuje, zwłaszcza wieczorami, zwykle jak chcę Ulkę ściągnąć to wywala i już się nie odpala, a zwykle od Ulki zaczynam :lol: i potem na foruma nie mogę zajrzeć. Albo kolejność trza zmienić albo neta naprawić.

a śta kłopotów narobili a nie trynd nowy :p

jak nie wiedziałam, że Ulkę można z netu miec, to mi żal było jak nie obejrzałam, ale jakoś to znosiłam :lol: a teraz to kończy się odcinek w telewizji i ja już zła chodzę bo:

-najpierw- jeszcze w necie nie ma,

-potem- ktoś mi kompa zajął, a ja sprawdzić nie mogę,

-w końcu- na kompie jest a ja nie mogę ściągnąć, bo się wiesza,

-i rano- siedzę wściekła, o robocie nie myślę, bo w pracy nie mogę obejrzeć a bym chciała :evil: , strach w oczach, bo może nie będę mogła obejrzeć odcinka w domu, bo cośtam się wydarzy,

wracam z pracy, pakuję się na kompa, żeby Ulkę śmignąć-tą co to za 2godz. ma być, a w necie już tylko zwiastun znajduję...

rodzina chce jeść...

ja siwieję...oczywiście głodna....

psy za michą wyją....

no tośta w skrócie narobiły :wink: taki trynd :lol:

no to mnie Kordzina pojechałaś :roll: , po całości normalnie :D

mam chyba jakiś syndrom kopciuszka :oops:,

na szczęście ja się szybko angażuję w takie serialowe uzależnienia, ale i szybko mnie przechodzi (chyba)

Kama Kama ty nie chcij żebym ja się przyznawała co oglądam :oops: w poniedziłaek i wtorek..w niedzilelę i późno w czwartek :oops: ....

wiec nie pojechałam...nie pojechałam.....

bardziej sie śmieję bo ten serial chyba o 17 leci a to taka godzina totalnie mało fajna więc się śmieję z zawziętości... :lol: