AGP 02.11.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 współczuję, Kama, trzymaj się, będzie dobrze. Nie ma tego złego.... Uszy do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 02.11.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 COŚ NA POCIESZENIE? MASZ:http://i.demotywatory.pl/uploads/1256901977_by_slavoy_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 03.11.2009 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 rozważamy opcję podsuniętą przez naszego Majstra, żeby wziąć ekipę inną na zastępstwo na dokończenie, muszę z Kierowniczką naszą pogadać PS. coś mi net szwankuje, zwłaszcza wieczorami, zwykle jak chcę Ulkę ściągnąć to wywala i już się nie odpala, a zwykle od Ulki zaczynam i potem na foruma nie mogę zajrzeć. Albo kolejność trza zmienić albo neta naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 03.11.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 brzydula najlpeij dziala kolo 21-22 moja mama to juz od 19 dupe truje czy juz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 03.11.2009 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 dzięki Amazonka sprawdzę dziś, zwykle zaczynam 22 z minutami i jest masakra, udało mi się tylko raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 03.11.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Ale się Panie rozbrykały Zapoczątkowaliśmy nowy trend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 03.11.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 a śta kłopotów narobili a nie trynd nowy jak nie wiedziałam, że Ulkę można z netu miec, to mi żal było jak nie obejrzałam, ale jakoś to znosiłam a teraz to kończy się odcinek w telewizji i ja już zła chodzę bo: -najpierw- jeszcze w necie nie ma, -potem- ktoś mi kompa zajął, a ja sprawdzić nie mogę, -w końcu- na kompie jest a ja nie mogę ściągnąć, bo się wiesza, -i rano- siedzę wściekła, o robocie nie myślę, bo w pracy nie mogę obejrzeć a bym chciała , strach w oczach, bo może nie będę mogła obejrzeć odcinka w domu, bo cośtam się wydarzy, wracam z pracy, pakuję się na kompa, żeby Ulkę śmignąć-tą co to za 2godz. ma być, a w necie już tylko zwiastun znajduję... rodzina chce jeść... ja siwieję...oczywiście głodna.... psy za michą wyją.... no tośta w skrócie narobiły taki trynd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.11.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Ja juz nawet w telewizji nie oglądam, tylko od razu ściągam z netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 03.11.2009 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 ja najchętniej dwa razy chyba jestem uzależniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.11.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 na jednym z tych linków co je AGP-ON wstawił u kala66, u kala67......musiałam to sprostowac!!!!!!!! i prosze mnie tu nie postarzać o rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 03.11.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 ups Kala67 najmocniej Cię przepraszam nawet nie śmiałam dodawać Ci lat, jakośik mi się zmyliło wybaczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.11.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 ja najchętniej dwa razy chyba jestem uzależniona a tego całego załatwiania, zamwaiania, dogadywania na śmierć zampomniałam o Brzuduli Oglądałaż już?? Lecę ściągać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 04.11.2009 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Ania albo ja jestem za tępa, albo ograniczenia sprzętowe, albo za dużo forumowiczów ściąga , mnie ciągle wywala, poza odcinkiem, do którego dawałaś linka, od którego zaczęła się ta jazda to nie udało mi się w necie jeszcze żadnego innego obejrzeć w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 04.11.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Odcinek 201 http://rapidshare.com/files/302157300/Brzydula.S01E201.PL.WebRip.XviD.avi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 04.11.2009 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 dzięki Grześ, sprawdzę w domu, w pracy nie wypada, choć mnie skręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.11.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Hmm, mnie się przedwczoraj nie udawało ściągnąć, ale to wyjątkowo. Z reguły zawsze działa bez problemu. A dzisiejszy też już oglądałam Jak coś to daj znać jakbyś miała problemy. Pomożemy (Grześ pomoże, bo ja klikam to, co on mi pokaże) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 04.11.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Kama ja myślałam ze ty normalna kobieta jesteś ...ale to uzależnieneie od ...serialu...no cóż każdy ma swój sposób na rozładowanie napięć budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.11.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Kama ja myślałam ze ty normalna kobieta jesteś ...ale to uzależnieneie od ...serialu...no cóż każdy ma swój sposób na rozładowanie napięć budowlanych normalna?? a któż z nas jest normalny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 04.11.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 no to mnie Kordzina pojechałaś , po całości normalnie mam chyba jakiś syndrom kopciuszka , na szczęście ja się szybko angażuję w takie serialowe uzależnienia, ale i szybko mnie przechodzi (chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 04.11.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 no to mnie Kordzina pojechałaś , po całości normalnie mam chyba jakiś syndrom kopciuszka , na szczęście ja się szybko angażuję w takie serialowe uzależnienia, ale i szybko mnie przechodzi (chyba) Kama Kama ty nie chcij żebym ja się przyznawała co oglądam w poniedziłaek i wtorek..w niedzilelę i późno w czwartek .... wiec nie pojechałam...nie pojechałam..... bardziej sie śmieję bo ten serial chyba o 17 leci a to taka godzina totalnie mało fajna więc się śmieję z zawziętości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts