GOMA4 07.11.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 HaniaKrzyś - PnB w trakcie 9trzymamy kciuki) Wszyscy Pchełkowcy i nie tylko trzymajcie te kciuki, bo wczoraj się dowiedziałm, że pozwolenie ma być JUŻ w przyszłym tygodniu! trzymam i ja - powodzonka Ada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.11.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 07.11.2009 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Ada my korzystamy z zestawienia materiałów jakie zamieszczone jest na stronie mg projekt, mam jeszcze kosztorys na druku bankowym, pisany pod kątem kredytu samodzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.11.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 U nas też kominek jest obowiązkowy!!! A tak w ogóle to, witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.11.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 O matko i córko!!! Kama, dopiero zobaczyłam, że zaśmieciłam Ci dziennik Wybacz, kochana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 07.11.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Alo alo jeszcze ja w 90 % zdecydowana pchelka, ale na razie papiery, Za 14 dni sie uprawomocni decyzja podzialku dzialki i moze na wiosne PS. W nowym muratorze jest fajny artykul o deskach na taras i elewacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GOMA4 07.11.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 A z innej beczki - Ulcię udało się zobaczyć bez ściągania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 07.11.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 cześć .tu nowi pchełkowicze Monika i Mirek z Lublina. Jesteśmy po podziale geodezyjnym i notarialnym. Na wiosnę ruszamy, mam nadzieję.Czy ktoś już buduje dach na pchle ,jeśli tak to chętnie zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 07.11.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Projekt pchły ,prosty funkcjonalny bez snobistycznych bajerów , ale czy nie za mały ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 07.11.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 U nas też kominek jest obowiązkowy!!! Witam! U nas też nie wyobrażamy sobie salonu bez kominka! Też będzie, jak nie kominek, to coś w rodzaju kominka czyli pospolita (niepospolita) koza - zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 07.11.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Projekt pchły ,prosty funkcjonalny bez snobistycznych bajerów , ale czy nie za mały ???? Witajcie nowi Pchełkowicze! Jak to za mały? To wszystko zalezy od potrzeb, ale za to jaki ekonomiczny w utrzymaniu!!! Zapraszam do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.11.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Pchełka zaczyna być modna Witamy kolejnych "Pchełkowców" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 07.11.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 mam jeszcze kosztorys na druku bankowym, pisany pod kątem kredytu samodzielnie Kama możesz mi podesłać taki kosztorys dla banku? Bo my jak tylko dostaniemy to pozwolenie - to zaraz biegusiem do banku, starać się o kredyt i mocno się zastanawiamy na ile dla banku można wycenić naszą Pchłę? Byłyby pomocne Twoje sugestie - pliiiiissss! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 07.11.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Ale u Was równy teren.Nasza jest ze spadkiem i pchłę postawimy jak najwyżej,będzie poważniej wyglądała.Myślę że podniosę poddasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GOMA4 07.11.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 też się zastanawialiśmy czy Pchła nie jest zbyt ciasna, mamy 3-osobową rodzinę , syn ma 10 lat za 8 wyfrunie z gniazdka i zostaniemy we dwójkę... czy trzeba nam więcej ? chyba nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 07.11.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Macie rację ,trzeba myśleć o sobie.Wybraliśmy pchłę ,bo ma sypialnię na dole i nie będę się kiedyś,tarmosił z "balkonikiem" czy "wózkiem" na górę.Im mniejszy tym szybciej się go wybuduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GOMA4 07.11.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 dokładnie tak myślę,na dole łazienka - na starość jak znalazł koszty utrzymania i ogrzewania takiego domu nie są wysokie a ja lubię w zimie ciepełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 07.11.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 A jak zmieścić węglowy piec w tej dziupli zwanej kotłownią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GOMA4 07.11.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 myślimy zrobić drzwi wejśiowe z zewnątrz do pom gospodarczego (zamiast tego okienka ) bo chcemy piec na ekogroszek - mąż twierdzi że się zmieści - chce zrobić skrzynie na ten :groszek " Ada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 08.11.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Ada ,jak wybijecie drugie drzwi od frontu ,to będzie kaszanka .Zepsujesz cały przód .Ja chcę przedłużyć garaż i tam zrobić pomieszczenie na opał.Następnie połączyć drzwiami garaż i kotłownię .Następnie szukać małego ale wydajnego pieca na węgiel lub miał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts