KamaG 16.11.2009 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Teraz po osobach już kojarzę bo czytałam o nich bodajże w wątku pomocy dla komtura mazurskiego, ale ten link niestety też mi się nie otwiera i nie wiem gdzie szukać tej licytacji próbuję szukać, wątek Franusia znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 16.11.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Kama szukaj w "uwagi o naszym forum"...dlaczego link sie nie otwiera.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 16.11.2009 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Kordzina byłam, głos poparcia oddałam, będę śledzić rozwój akcji, jakby co to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 16.11.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 no a ja poprawiłam linki co by inni mieli ławiej... dzięki Kama..no i szykujemy jakieś fanty...sama nie wiem co to może być bo to pierwsza moja akcja ale nauczymy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 17.11.2009 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 KamaG! Ja też chcę takie schody!!! Superowe! dzwoniłam do nich wstępnie wycenili na 30tys. chyba już ich nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.11.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 no i masz ci los... obraziła się na schodziarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 17.11.2009 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 sie nie obraziłam, tylko taki budżet to ja na schody i ze dwa pomieszczenia mam schody zrobi mi może jakiś Miecio Sikierka za 1/3 tych piniondzów, może tak piknie nie bedzie, ale chodzić się da a Ty co zadowolona taka? chałupkę Ci budują czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.11.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 KamaG, z gdzie te schody, bo ja ich nie widzę A jakoś tak energia mnie rozpiera. Wieści z placu boju optymistycznie mnie napawają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 17.11.2009 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Aj bo nie szukałaś , wstawiałam na chyba 4 stronie http://informatorbudownictwa.pl/images/stories/20770:MS-16.jpg skopiuję Ci w innego wątku gdzie o nich gadałyśmy to link bezpośrednio do strony: http://wnetrza.budujemydom.pl/index.php?option=com_ponygallery&Itemid=2&func=detail&id=779#ponyimg ale nie mam pojęcia jak dotrzeć do wykonawcy MAM: http://marchewka-schody.informatorbudownictwa.pl/ schody MS-16 dane wykonawcy, skopiowane z podanej strony Cytat: Marchewka Schody i balustrady Ul. Piotrowice 125 55-311 Kostomłoty (woj. dolnośląskie) tel. 071 397 01 83, 071 397 01 94 faks. 071 397 01 83, 071 397 01 94 www: http://www.marchewka.pl E-mail: [email protected] PS. zadzwoniłam, powiedziano mi, że konkretną wycenę robią na podstawie przesłanych rzutów budynku i przekroju, po ustaleniu szczegółów: rodzaju drewna, barierki ale występnie powiedziano mi, że schody 2, x 2,3m(otwór w stropie) i wys. 2,8(ze stropem) w dębie to koszt ok 30tys.[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 17.11.2009 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 dla tych schodów gotowa byłam zrezygnować z łazienki pod schodami i może nawet ze ścianki pomiędzy "moją kuchnią" a klatką schodową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.11.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 noooo, super są. Mnie się właśnie takie proste podobają (bez wystających stopnic). Mnie gościu od schodów powiedział, że takich schodów nie robi się na beton. G.... się zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 19.11.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 dzwoniłam do nich wstępnie wycenili na 30tys. chyba już ich nie chcę Łoj, to chyba też już nie chcę! Zresztą zrobimy tak jak w projekcie, nie rezygnując z łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.11.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Druga łazienka jest obowiązkowa u nas Zresztą my już mamy pomysł na schody. Może nie będą takie piękne, ale ponad 20000 tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 19.11.2009 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 no u mnie łazienka też obowiązkowo na dole, ale... te schody cóż cena mi zdecydowanie nie odpowiada, więc te odpadają, jakie macie pomysły na schody poopowiadajcie mi Wszyscy ja teraz brnę przez kuchnię bo w domu z netem problemy więc wieczorkami forum odpada , siedzę więc sobie w programiku ikei i szafki ustawiam PS. CIIIIcho sza...żeby nie zapeszyć Może jutro bądź w sobotę ruszymy dalej, nasz Pan Murarz, ten co zachorował obiecał pomimo problemów zdrowotnych pomóc, bo z innymi ekipami kłopot ogromny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 19.11.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 WINDA ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 19.11.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 (...)PS. CIIIIcho sza...żeby nie zapeszyć Może jutro bądź w sobotę ruszymy dalej,nasz Pan Murarz, ten co zachorował obiecał pomimo problemów zdrowotnych pomóc, bo z innymi ekipami kłopot ogromny (...) co to za kamuflaż???Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.11.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Ja ślepa nawet tego nie zauważyłam - kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 19.11.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 ja teraz brnę przez kuchnię bo w domu z netem problemy więc wieczorkami forum odpada , siedzę więc sobie w programiku ikei i szafki ustawiam Kama - ja też bawiłam się w programiku Ikei i poustawiałam sobie kuchnię, ale tylko tak prowizorycznie, żeby zobaczyć jakie i ile szafek się zmieści, bo chcemy szafkami obudować tę jedną ścianę i wyjść z nimi do salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 19.11.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Dziewczyny poczekajcie z tymi szafkami ,najpierw schody i dach ,a właśnie jak tam z dachem , bo jakaś cisza . Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 20.11.2009 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 oj tam Mirek - schody dach , to może zaczekać najważniejsza jest kuchnia i kolory a tak na poważnie to jutro (bo dziś nie dzwonili ) mam nadzieję widzieć ekipę na placu boju, mają stawiać garaż i ścianki kolankowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts