AGP 20.11.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 KamaG, święta racja. My też już urządzamy naszą Pchłę Ciągle nie wiemy czym będzie ogrzewana, ale zaplanowane są już kolory płytek, rodzaj wanny, umywalek. Nawet lodówka wybrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 20.11.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 oj tam Mirek - schody dach , to może zaczekać najważniejsza jest kuchnia i kolory a tak na poważnie to jutro (bo dziś nie dzwonili ) mam nadzieję widzieć ekipę na placu boju, mają stawiać garaż i ścianki kolankowe zmieniam zeznania: do mnie nie dzwonili, ale dzwonili, do męża teraz to już i do mnie też, bo trzeba było szczegóły ustalać, w każdym razie: BUDUJĄ!!! będzie dach, będzie dach -później, a na razie ścianki kolankowe rosną i garaż chyba też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 20.11.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 suuuuper!! Pędź jak najszybciej doglądać wzrostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 20.11.2009 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 kiedy nie mogę bo w robocie siedzę jak na szpilkach a czas leci jakby chciał a nie mógł i miałam mieć urlop od poniedziałku, to mi wyjazd służbowy na wtorek zorganizowali i z urlopu nici nic to odbiję sobie później muszę sobie zapisać, żeby w domu ściągnąć: http://entiro.pl/category/czasopisma-budowlane/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 20.11.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Kama ,przeżywamy twój dach ,jak swój .Gdy tylko, przykryjesz ,odpalam móndka , ,pakuję familię i zapierdykam w świętokrzyskie .Z Lublina nie jest daleko.Jakoś was znajdę . Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.11.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 oj tam Mirek - schody dach , to może zaczekać najważniejsza jest kuchnia i kolory a tak na poważnie to jutro (bo dziś nie dzwonili ) mam nadzieję widzieć ekipę na placu boju, mają stawiać garaż i ścianki kolankowe zmieniam zeznania: do mnie nie dzwonili, ale dzwonili, do męża teraz to już i do mnie też, bo trzeba było szczegóły ustalać, w każdym razie: BUDUJĄ!!! będzie dach, będzie dach -później, a na razie ścianki kolankowe rosną i garaż chyba też będzie dach !! będzie dach!!! ciesze sie razem z Tobą !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 20.11.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 cieszę się jakbym najfajniejszą zabawkę dostała MonioMirki pewnie i ja Wasz dach też bedę przeżywać rzeczywiście z Lublina macie w sumie rzut beretem -nawet nie musicie do Starachowic dobrze wjeżdzać, a mu nie omieszkamy złożyć kiedyś rewizyty, tym bardziej, że bywamy w Lublinie czasami bo mamy tam przyjaciół oj Kaluś jak ja chciałabym już być tak daleko jak Wy i mieć taaakie bale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.11.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 KamaG, do daszku coraz bliżej. Trzymam kciuki za postępy prac. I chwal się dziewczyno zdjęciami na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 21.11.2009 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 foty nowe będą wieczorem, jak nie zapomnę aparatu na popołudniowy odbiór prac , rano miałam ale bateria zdechła i się ładuje, dzisiaj opowiadałam naszemu Majstrowi, że musi być wszystko na tip top, bo mu się inspekcja ogólnopolska kroi obiecał, że ładnie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 21.11.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Kama - Ale zajebiaszczo , super , to już jest coś . Dodaliście jeden belit ,czyli w projekcie są dwa i wieniec .Czy dobrze kombinuję, ,jeśli źle to mnie popraw . Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GOMA4 21.11.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 KAMA, moje gratulacje" niech się mury pną do góry ... " Ada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 22.11.2009 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Kama - Ale zajebiaszczo , super , to już jest coś . Dodaliście jeden belit ,czyli w projekcie są dwa i wieniec .Czy dobrze kombinuję, ,jeśli źle to mnie popraw . Mirek . Jeśli dobrze zrozumiałam to masz na myśli 1warstwę bloczków? Dobrze kombinujesz, podnieśliśmy ściankę kolankową o ok 26 cm, 1 bloczek 24+ zamiast wieńca 24cm - 1bloczek 12 i na to wieniec 15cm, tak sobie kierownik i majster wykoncypowali a ja im wierzę. Goma dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 22.11.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Kama ,to na ostatniej fotce ,to dostawione pomieszczenie gospodarcze ,czyż nie tak? . Pomysł przedni , trzeba gdzieś trzymać opał Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.11.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Hej, Kama, ale Ci twoi panowie zapier.... Rewelacja. Tak trzymać kochana!!! Do świąt ma być pchełka z dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 22.11.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 no powiem Wam, że na to liczę Do świąt ma być pchełka z dachem a co do tego zapier.... to kojarzy mi się tekst z "Nigdy w życiu" jak ekipa drewniak budowała nie mogę złego słowa na tych wykonawców rzec, bo w sumie to gdyby nie dobra wola pana majstra to wciąż szukałabym ekipy do dokończenia, Człowiek jest w porządku, wciąż wygląda kiepsko po tej chorobie, widać po nim, że jeszcze nie do końca doszedł do formy, a jednak jest i pracuje, inny to pewnie by mnie olał zwyczajnie, zwłaszcza, że już zapłaciliśmy za to co zrobione było i nawet z naddatkiem na to co robią teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 22.11.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Widzę, że robota idzie do przodu wielkimi krokami Jak tak dalej będzie i pogoda dopisze, to faktycznie będziecie mieli daszek na święta - rzecz jasna tego Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 22.11.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Mirek, dokładnie tak, to miało być pomieszczenie gospodarcze na kotłownie, ale właśnie się wykluło, że na razie nie będziemy wstawiać ścianki między nim i garażem, powstanie taki wielki garaż ku radości małża mego, a z czasem zobaczymy, na razie ogrzewać bedziemy gazem - skłąd opału nie potrzebny Dzięki Iwona!chciałabym...chciała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.11.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 a co do tego zapier.... to kojarzy mi się tekst z "Nigdy w życiu" jak ekipa drewniak budowała KamaG, ja dziś właśnie o tym filmie myślałam i stąd ten tekst. Ale i tak mamy te same myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.11.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 ..a ja po tym filmie zachorowałam na dom z bali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 23.11.2009 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 ja też, tylko Kaluś i Tobie się spełnia a my niestety zrezygnowaliśmy, trochę teraz żałuję, ale cóż będzie pchełka może chociaż częściowo z drewnianą elewacją. jak się nie ma co się lubi to się lubi pchłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts