Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pchełka nam rośnie :) - komentarze

KamaG

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

oj tam Mirek - schody dach :roll: , to może zaczekać :wink: najważniejsza jest kuchnia :lol: i kolory :D

a tak na poważnie to jutro (bo dziś nie dzwonili :( ) mam nadzieję widzieć ekipę na placu boju, mają stawiać garaż i ścianki kolankowe

zmieniam zeznania:

do mnie nie dzwonili, ale dzwonili, do męża :lol:

teraz to już i do mnie też, bo trzeba było szczegóły ustalać, w każdym razie:

BUDUJĄ!!!

będzie dach, będzie dach :lol: -później, a na razie ścianki kolankowe rosną i garaż chyba też :D

kiedy nie mogę bo w robocie siedzę :(

jak na szpilkach :D

a czas leci jakby chciał a nie mógł

i miałam mieć urlop od poniedziałku, to mi wyjazd służbowy na wtorek zorganizowali i z urlopu nici :-?

nic to odbiję sobie później 8)

muszę sobie zapisać, żeby w domu ściągnąć:

http://entiro.pl/category/czasopisma-budowlane/

oj tam Mirek - schody dach :roll: , to może zaczekać :wink: najważniejsza jest kuchnia :lol: i kolory :D

a tak na poważnie to jutro (bo dziś nie dzwonili :( ) mam nadzieję widzieć ekipę na placu boju, mają stawiać garaż i ścianki kolankowe

zmieniam zeznania:

do mnie nie dzwonili, ale dzwonili, do męża :lol:

teraz to już i do mnie też, bo trzeba było szczegóły ustalać, w każdym razie:

BUDUJĄ!!!

będzie dach, będzie dach :lol: -później, a na razie ścianki kolankowe rosną i garaż chyba też :D

będzie dach !! będzie dach!!!

ciesze sie razem z Tobą !! :p

cieszę się jakbym najfajniejszą zabawkę dostała :lol:

MonioMirki pewnie i ja Wasz dach też bedę przeżywać :wink:

rzeczywiście z Lublina macie w sumie rzut beretem :wink: -nawet nie musicie do Starachowic dobrze wjeżdzać,

a mu nie omieszkamy złożyć kiedyś rewizyty, tym bardziej, że bywamy w Lublinie czasami bo mamy tam przyjaciół :lol:

oj Kaluś jak ja chciałabym już być tak daleko jak Wy :) i mieć taaakie bale

Kama - Ale zajebiaszczo , super , to już jest coś :D :D :D .

Dodaliście jeden belit ,czyli w projekcie są dwa i wieniec .Czy dobrze kombinuję, :o :o :o ,jeśli źle to mnie popraw :oops: :oops: :oops: .

Mirek :wink: :wink: :wink: .

Jeśli dobrze zrozumiałam to masz na myśli 1warstwę bloczków? Dobrze kombinujesz, podnieśliśmy ściankę kolankową o ok 26 cm, 1 bloczek 24+ zamiast wieńca 24cm - 1bloczek 12 i na to wieniec 15cm, tak sobie kierownik i majster wykoncypowali a ja im wierzę.

Goma dzięki!

no powiem Wam, że na to liczę

Do świąt ma być pchełka z dachem

a co do tego zapier.... to kojarzy mi się tekst z "Nigdy w życiu" jak ekipa drewniak budowała :wink:

nie mogę złego słowa na tych wykonawców rzec, bo w sumie to gdyby nie dobra wola pana majstra to wciąż szukałabym ekipy do dokończenia, Człowiek jest w porządku, wciąż wygląda kiepsko po tej chorobie, widać po nim, że jeszcze nie do końca doszedł do formy, a jednak jest i pracuje, inny to pewnie by mnie olał zwyczajnie, zwłaszcza, że już zapłaciliśmy za to co zrobione było i nawet z naddatkiem na to co robią teraz.

Mirek, dokładnie tak, to miało być pomieszczenie gospodarcze na kotłownie, ale właśnie się wykluło, że na razie nie będziemy wstawiać ścianki między nim i garażem, powstanie taki wielki garaż ku radości małża mego, a z czasem zobaczymy, na razie ogrzewać bedziemy gazem - skłąd opału nie potrzebny

Dzięki Iwona!

chciałabym...chciała...