kala67 23.11.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 ja też, tylko Kaluś i Tobie się spełnia a my niestety zrezygnowaliśmy, trochę teraz żałuję, ale cóż będzie pchełka może chociaż częściowo z drewnianą elewacją. jak się nie ma co się lubi to się lubi pchłę ..ale pchełka zapowiada się rewelacyjnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 23.11.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 z rana powiało grozą Murarz nie przyszedł bo zaczęło padać byłam zła i załamana (nie na murarza tylko pogodę, jego rozumiem-zdrowie) aleeee SĄ! jednak przyjechali, właśnie doszłam do wniosku, że jak się chwalę zawczasu to coś się spier... chyba będę pisać dopiero po zrealizowaniu planów, może tak będzie szło szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 23.11.2009 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Kala skubnęłam od Ciebie, bo ja nie na diecie, chociaż przydałoby się ale pocieszam się że sałatki nie zaszkodzą za bardzo szybka i baaardzo smaczna sałatka 2 słoiczki selera 30 dag szynki konserwowej (nie z puszki, tylko na wagę) puszka kukurydzy, majonez kielecki puszka ananasa Seler kroję, aby był drobniejszy, nie włóknisty i mocno odciskam z wody, żeby sałatka nie podchodziła wodą. Ananas w kostkę, szynka również i ... palce lizać Sałatka 2, którą baaardzo lubią moi goście (i ja też): woreczek suszonych tortellini z miesem 1 czerwona papryka 1 żółta papryka 2 twarde pomidory zielony ogórek 1-2 ząbki czosnku majonez kielecki Ugotować tortellini al dente. Składniki pokroić w kostkę, a czosnek wycisnąć do tego. Dodać majonez i gotowe Sałatka nr 3 puszka ananasa orzechy włoskie (ok.1-2 małe woreczki) puszka kukurydzy 4 udka z kurczaka majonez kielecki Udka ugotować na miękko, pokroić w kostkę. Do wystudzonego kurczaka dodaję posiekane orzechy i pokrojony w kostkę ananas. Do tego kukurydza i majonez. Pychotka. Jeśli lubisz tuńczyka, to polecam sałatkę nr 4: 2 puszki tuńczyka w kawałkach (jedna w sosie własnym, a druga może być w oleju) kukurydza ryż Uncle Bens z ryżem dzikim majonez ... kielecki Ryż ugotować na sypko. Po ostudzeniu dodać pozostałe składniki. Smacznego i jeszcze -woreczek ryżu -puszka kukurydzy -3-4- plasterki ananasa-pokrojone w kostkę -w-3 ząbki czosnku0drobno pokrojony -majonez-light Wszystko wymieszać,posolić do smaku SMACZNEGO I jeszcze jedna -0,5 kg pieczarek-zblanszować,pokroić w kostkę-nie za drobno -5-6- jajek na twardo-pokroić tak jak pieczarki -mały pęczek świeżego koperku-drobno posiekać -majonez- Wszystko wymieszać,posolić..palce lizać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 23.11.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 dzien doberek widze jakiesz pyszności sałatkowe muszę sobie "wypozyczyć " przepisy ihhih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 23.11.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 dorzucę sobie jeszcze linki do diety: http://www.mojeprzepisy.pl/Przepisy/posilki_I_fazowe/1/ http://montignac.com.pl/CMS/ http://montignac.com.pl/CMS/index.php?option=com_content&task=category§ionid=11&id=80&Itemid=75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 23.11.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Kamilo, gratuluję wieńców - oby tak dalej i przyjedziemy na inspekcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 23.11.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Ania dzięki za gratulki, cieszę się niezmiernie, że się udało bo na włosku wisiało to dzisiejsze zalewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 23.11.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Kama, a kto dziecku buty czyścił ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 23.11.2009 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 łazi z brudnymi wciąż, ale on z tych niepokornych, caly brzuch ciągle w błocie , przesr... bedzie jeśli mu się to nie zmieni jak zasiedlimy pchłę i będzie mi taki uflogany na pokoje właził, teraz kałuża na wagę złota, w każdej się uwali i jeszcze potapla , leśny lud poprostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 23.11.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 W błocie jak w blocie, teraz to chyba ma w betonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 24.11.2009 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 piorunem wykąpał w przydrożnych kałużach a u nas ich dostatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 24.11.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 ..a ja po tym filmie zachorowałam na dom z bali Tak mi ostatnio chodzi po głowie "Nigdy w życiu", że poszukałam tego domku w necie. I oto efekty: http://www.domy.drewniane.info/images/nigdy-w-zyciu.jpg "Domek w stylu dworkowym, ma wielkość 7x9 m (powierzchnia użytkowa z poddaszem to 110 m2) i jest wykonany z okrąglaków o średnicy 14 cm, ocieplonych wełną mineralną. Na parterze znajduje się holl, kuchnia, jadalnia, część wypoczynkowa i kominkowa. W oryginalnym projekcie na mieszkalnym strychu znajdują się 3 sypialnie i łazienka. Oryginalne ściany wewnętrzne pozostają w wykończeniu "balowym" w wybranym kolorze (Tikkurila), a ściany ocieplane wykończone są płytą gipsowo-kartonową lub półwałkiem na stelażu. Standardowe wyposażenie to sosnowe podłogi, instalacje i ogrzewanie w postaci kominka do rozprowadzania ciepłego powietrza." Wybudowany przez firmę EkoDom 2001 Kala, ale ja Ci zazdroszczę tych bali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 24.11.2009 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Kalowy bal ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 24.11.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Kama ,przecież my będziemy budować po sąsiedzku . Lubelskie i Świętokrzyskie ,sąsiadują , czyż nie ? No to ,jesteśmy sąsiadami . Mirek ( MiM ). . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 24.11.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Są nowe foty , super. . Wieniec i śruby na murłatę ,elegancko ,jeszcze tylko ściany garażu, dwa szczyty na pchle i już dach, ,oj jeszcze w tym roku ,będzie wypad pod Kielce , co by ,pooglądać . Mirek .MiM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 24.11.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Dziękuję za wizytę w Bukowej Chatce..Tak, masz rację, to jest Z7 ze studia Z500. Taki, po długim namyśle wybraliśmy.Ale Twój domek też bardzo mi się podoba. No i jest większy.Pozdrawiam cieplutko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 24.11.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Iwona i Mariusz cała przyjemność po mojej stronie dziękuję za rewizytę i zapraszam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 25.11.2009 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 jeszcze tylko ściany garażu, dwa szczyty na pchle i już dach, ,oj jeszcze w tym roku ,będzie wypad pod Kielce , co by ,pooglądać . ściany garażu się budują od wczoraj , ale jakoś kiepsko bo ekpia w okrojonym składzie przyjechała, ale może i dobrze bo wymyśliłam jeszcze okna w garażu szt 2, tylko nie mam pojęcia jak je umieścić chyba wyjdzie w praniu jak murarz dziury zostawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.11.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 dzie dobry przyszłam sie przywitac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 25.11.2009 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Witaj Jessi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts