AGP-ON 25.11.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 http://www.sp12.edu.pl/k//003/91//SMALL_dzien-dobry.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 25.11.2009 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 no czy dobry to się okaże pod wieczór nauczona dośwaidczeniem budowlanym stwierdzam, co następuje: przysłowie "nie chwal dnia przed zachodem słońca" wymyślił na pewno jakiś inwestor zdołowany właśnie dzwoniłam do tartaku i się okazało, że nasza więźba zamówiona 2tyg. temu jeszcze się nie robi, na czas zamawiania wykonawcą miał być pan S i między sobą tartak z panem S mieli ustalić szczegóły kiedy więźba ma do nas przyjechać, tak poustalali, że pan S miał zadzwonić i do tej pory się nie odezwał, wiec więźby nie robili. panu S już podziękowaliśmy są nowi wykonawcy Panowie Ś ale więźby brak, tartak ma się sprężyć i zrobić na poniedziałek swoją drogą my również czekamy na telefon od pana S, który zabrał projekt do wyceny 3tyg temu, po kilku telefonach z naszej strony i zbyciach nas, obiecał zadzwonić - telefon milczy ale to chaotycznie wyszło, ale to przez to że zła jestem, bo czeka mnie po pracy polka galopka z ustaleniami z nowym wykonawcą ale witam serdecznie AGP-a ONa z nadzieją, że dzień będzie dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 25.11.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Z oknami w garażu, dobry pomysł,tylko nie rób za dużych .Ja planuję wstawić dwa , niskie , ale za to ,szerokie ,i jeszcze jedno , małe, jako naświetle w łazience . Mirek MiM . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.11.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 No i co Kama, możesz juz powiedzieć, że to był dobry dzień??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 25.11.2009 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Z oknami w garażu, dobry pomysł,tylko nie rób za dużych .Ja planuję wstawić dwa , niskie , ale za to ,szerokie ,i jeszcze jedno , małe, jako naświetle w łazience . Mirek MiM . Mirek czy może Monika? a jakie Wy naświetle do łazienki robicie? to do tej dolnej rozumiem? podpowiedzcie, mnie ciągle nurtuje jak ją doświetlić myślałam już o świetliku dachowym coś w tym stylu: http://www.gulajski.pl/swietliki-rurowe.php a co Wy myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 25.11.2009 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 No i co Kama, możesz juz powiedzieć, że to był dobry dzień??? to był szalony dzień choć jeszcze się nie skończył a czy dobry okaże się w sobotę najpierw okazało się że dziś murarze nie przyszli potem zadzwoniłam do tartaku i okazało się że więźby nie ma, ale to już wiecie po pracy prawie zmusiłam wykonawcę Pana Ś do spotkania i co się okazało? kto zgadnie? okazało się że więźba musi, po prostu musi się zrobić na piątek rano dziś zamówiona, bo inaczej będzie kwas. Panowie od dachu mogą tylko w tym tygodniu później jadą gdzieś dalej na conajmniej 2-3 tygodnie, więc jak będzie drewno na piątek o 7rano to mi zrobią przez weekend, a jak nie to...znowu czekanie problem polega na tym, że nie ma ściany garażu, więć nie ma i WIEŃCA NA TEJ ŚCIANIE I JAKOŚ NIE WYOBRAŻAM SOBIE, ŻEBY MOŻNA GO BYŁO ZDĄŻYĆ ZROBIĆ JUTRO I WYSUSZYĆ DO PIĄTKU JESTEM W CZARNEJ D....PIE CHYBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 25.11.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Kama , w łazience na górze, jest okno dachowe ,więc po problemie Co do parteru ,problem jest. W projekcie ,łazienka jest ciemna . My chcemy wstawić okno lub naświetle z luksferów w ścianie między łazienką a garażem , a w garażu dwa okna . Coś tam światła wpadnie . MiM Mirek . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 25.11.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 no właśnie o tą dolną chodziło, powiem szczerze, że teraz mam całkiem ciemny kibelek i czasemi jest to problemem jak np awaria prądu jest łazienkę też mam słabo doświetloną i jej nie lubię, dlatego poważnie rozważam te świetliki z linku, nie jest to najtańsze, ale z drugiej strony jak mam się wkurzać do końca życia że trzeba zawsze światło w łazience palić, to co to jest to dodatkowe 1500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 25.11.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ciekawe, czy to daje trochę światła ,czy tylko bajer Siedzę trochę w budowlance , i raczej jest to podobne do wentylacji ,niż naświetla.Brat mój ma ciemną łazienkę, fachowcy postawili mu ściankę (wąską) z luksferów (pustak szklany) ,w kolorze dobranym do glazury,wygląda super i praktyczne.Za łazienką ma spiżarkę w której ,jest okno i przez nie jest widno ,w obu pomieszczeniach . POzdro. Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 26.11.2009 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 ja już niestety mam ścianę między domem a garażem, ale jak piszecie że to fajnie wygląda to zaczęłam się zastanawiać a nie moglibyście może cyknąć fotki brata luksferów, jak to wygląda w ciągu dnia? kurcze ale ja i tak nie mam gdzie tego wstawić, może te trójkąty ściany od klatki schodowej na klatce ma być dachowe, więc byłoby widno i nocą przy zapalonym świetle w łazience byłaby poświata na schody, też mogłoby być fajnie, jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 26.11.2009 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 jesuuuu!!! więźba mnie wykończy, wczoraj zamawiałam, dziś dzwoniłam z korektą, bo jeden źle policzył długość a drugi uznał, że pierwszy zrobił dobrze i nie sprawdził, i wyszło że jętki za krótkie, masakra, a jak jeszcze ja się w końcu rąbnęłam w tych wyliczeniach to kwas będzie na całego, ratunkuuuu! no, to już wiem, że i ja się rąbnęłam dobrze chociaż że będą sporo za długie a nie trochę za krótkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.11.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Kamuś, spokojnie. Wszystko będzie dobrze. Szkoda nerwów! Sama widzisz, że wszystko dobrze się skończyło Ale gdzie są obiecane zdjęcia????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 26.11.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Spokojnie Kama ,trochę obetną i po temacie.Wiesz , z tą ścianką przy schodach nie głupi pomysł ,godny uwagi .Ja,dziś pierwszy raz poszedłem ,w sprawie pozwolenia na budowę .Dostałem jakieś papiry do wypełnienia w sprawie mapek. .Mapka sytuacyjno-wysokościowa i ewidencyjna działki .NO to się kurna zaczęło ,muszę zacisnąć zęby i jakoś to zdzierżyć . Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 26.11.2009 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Mirek jak byście mieli jakieś wątpliwości w sprawie papierów to walcie jak w dym, co prawda w każdym rejonie jest trochę inaczej ale trochę się na tym znam a wogóle to wielkie dzięki Wam wszystkim za wsparcie duchowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 26.11.2009 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 zdjęć się domagacie i to jak nerwowo Aniu na budowie mimo ciśnienia niewiele się zmieniło, jutro porobię fotki ale tak zastępczo, bo znalazłam dzięki zainstalowaniu picasy na starym kompie: moich dwóch od prawej i ich kumple latek temu kilka-jakieś pięć: http://lh3.ggpht.com/_FbzN384BaQM/SwmVX2GybYI/AAAAAAAAAms/mA0ALNjDAa4/s640/Grill0052.JPG http://lh6.ggpht.com/_FbzN384BaQM/Sww6MKDpMbI/AAAAAAAAArY/SSZoooGB7iQ/s640/Grill0007.JPG z zeszłego roku: http://lh5.ggpht.com/_FbzN384BaQM/SwmOdiPlEhI/AAAAAAAAAk4/TQwRGutsGdg/s640/DSC04684.JPG i tegoroczne wakacyjne ognisko: http://lh3.ggpht.com/_FbzN384BaQM/SwcFGZGG7LI/AAAAAAAAAhc/jhMky4gdv4I/s640/DSC06639.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.11.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 No dobra, mogą być A u nas fundamenty już zasypane. Jutro chyba kanalizacja i w sobotę ... zalewamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 26.11.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Niezła ferajna ,nasi następcy ,młode wilki ,trochę ich sporo . Kama , jak więźba? O nowe foty .Zmieści się tam ,brama garażowa ,ile ma być warstw na ścianie garażowej? MIrek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.11.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 zdjęć się domagacie i to jak nerwowo Aniu na budowie mimo ciśnienia niewiele się zmieniło, jutro porobię fotki ale tak zastępczo, bo znalazłam dzięki zainstalowaniu picasy na starym kompie: moich dwóch od prawej i ich kumple latek temu kilka-jakieś pięć: http://lh3.ggpht.com/_FbzN384BaQM/SwmVX2GybYI/AAAAAAAAAms/mA0ALNjDAa4/s640/Grill0052.JPG Kama, nie gniewaj się, Twoi chłopcy są super, ale młody trzeci od prawej powala na kolana Gdzie on patrzy?? Jeszcze go ścisnęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 26.11.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Kama nie irytujcie się moimi pytaniami( dotyczy także AGP-w),ale my nie mamy jeszcze projektu,, .Chcemy zobaczyć pchłę z dachem, Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 26.11.2009 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 chłopaki są bomba dlatego się Wam pochwaliłam nieżły team nam rośnie - trzy zaprzyjaźnione małżeństwa każde z dorobkiem "dwóch takich" niestety fotek mam mało -tych budowlanych, nadrobię Ania faajnie, że już zalewacie - my jeszcze nie zalaliśmy został piasek Mirek jeśli chodzi o mnie to wogóle się nie irytuję i rozumiem że Chcemy zobaczyć pchłę z dachem, ja też chcę i mam ogromną nadzieję móc to w końcu zrobić i oczywiście pokazać i Wam może po niedzieli już będzie, w kazdym razie mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts