KamaG 26.11.2009 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 miałam sobie wkleić ku pamięci, bo fajne jest i sama prawda choć bolesna miejscami http://forum.muratordom.pl/10-bledow-w-podejsciu-do-fachowcow-bardzo-zyciowe,t172836.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.11.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Witam serdecznie. Wpadłam z wizytą i przeczytałam dziennik od dechy do dechy . Komentarzy nie bo już nie mam siły i oczy bolą. domek śliczny a rośnie jak grzyby po deszczu. Tylko tak dalej Się jeszcze odezwę dozobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 26.11.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 super u was. mordka sie cieszy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 27.11.2009 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 witaj sipatka w mych piaszczystych progach zapraszam serdecznie do dalszych odwiedzin amazonka cieszy się gęba a jakże, jeszcze bardziej będzie się radować jak już będzie tak jak u Ciebie PS. ze spraw budowlanych: małż właśnie wiezie ciężarówą więźbę na działkę, a dlaczego on? bo dziś nie ma właściciela tartaku i nie miałby kto przywieźć, dopiero jutro koło południa, wiec skoro i tak był na tyle uprzejmy, że nam w expresie zrobił -bo w ciągu dnia i wieczoru, to sę sami dostarczymy na ósmą mają się stawić ekipy, dziś mój małż kierownikuje ciekawe czy się sprawdzi napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 27.11.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 A operatorka aparatu czemu się opiernicza i nie prowadzi kroniki? Tak Tak praca...każdy się nią wykręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 27.11.2009 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 http://forum.muratordom.pl/pomagam-w-swieta,t146655.htm wkleję bo... może ktoś zajrzy... akcja dla dzieci z Bacik, pod strony 50 - ten rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 27.11.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Grześ to nawet nie to , tylko jakoś wczoraj nie miałam aparatu a że nic nowego nie było widać jak byłam, to i później nie pojechałam z aparatem, dziś mają stawiać więźbę więc pstryknę chyba fotki czy Wy też macie dziś problem z zapisywaniem postów? za każdym razem po zatwierdzeniu wyskakuje mi pusta strona z literką f, a po odświeżeniu mój post jest i to obarczony jakimś numerem na górze np ostatnio 2017 czy to coś ma oznaczać?-w nawiązaniu do filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.11.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Kamuś, http://e-kartki.net.pl/kartki/31/188.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 27.11.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Przyszlam sie przywitac:) Nie do wiary jak Wy juz daleko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 27.11.2009 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Zabina mam nadzieję, że jeszcze dalej , liczę na to że jak pojadę to moim oczom ukaże się właśnie dużo więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 27.11.2009 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Ania a coś Ty taka złachana dziś jest? Czy może to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 27.11.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 To uracz nas kochana zdjeciami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.11.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Ania a coś Ty taka złachana dziś jest? Czy może to ja Nie, nie jestem złachana. Poprostu rozwalił mnie ten obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 27.11.2009 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 a ja właśnie odkryłam, że tak się czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.11.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 a co się stało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 27.11.2009 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 zmordowałam się w robocie, trzeba było odpracować ten czas spędzony tu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcy i mateusz 27.11.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Witam drodzy forumowicze,jestem nowy i mam nadzieje ze moge liczyc na wasza pomoc co do ustawienia pomieszczen w pchelce,bo jest to moja bolaczka .I tu w szczegolnosci chcialbym skierowac swoje pytanie do KamyG bo to wlasnie w twoich fotkach znalazlem ciekawa opcje zagospodarowania poddasza a mianowici 3 pokoje i lazienka,tylko zastanawia mni jak udalo wam sie uzyskac o jeden pokoj wiecej niz w podstawowym projekcie i w dodadku kazdy z nich jest wiekszy wlacznie z lazienka?Z gory dziekuje za blizsze informacje na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 27.11.2009 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Witaj Marcy i Mateuszjuż Ci odpowiadam jak to się stało, podnieśliśmy ściankę kolankową o jeden bloczek, w sumie o 24 +12 bloczki+15cm wieniec czyli około 27-30cm-kwestia grubości zaprawy, na naszym poddaszu cała przestrzeń podłogi będzie do wykorzystania, nie będzie tych ścianek stolcowych z projektu. na pewno nie są to jakieś olbrzymie pokoje ale zawsze są, zresztą moje chłopaki wolą mniejsze bo mniej sprzątania potemna drugiej stronie dziennika jest rysunek z częściowymi wymiaramigdyby coś było nie jasne to pytajciełzaienkę przesunęłąm w róg domu, żeby były jedna nad drugą, oszczędzamy dodatkowe piony kanalizacyjne i przede wszystkim, a na tym mi najbardziej zależało-krótka droga dla ciepłej wody od piecyka do wszystkich kranów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 27.11.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Witamy nowych pchełkowców ,Kama czyń honory forum , a przy okazji , co z "naszą" więźbą. Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 27.11.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Kamie , chyba siadły baterie .Czułka do góry , dobrze będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts