Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pchełka nam rośnie :) - komentarze

KamaG

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witaj sipatka w mych piaszczystych progach :wink: zapraszam serdecznie do dalszych odwiedzin :D

amazonka cieszy się gęba a jakże, jeszcze bardziej będzie się radować jak już będzie tak jak u Ciebie :wink:

PS. ze spraw budowlanych: małż :wink: właśnie wiezie ciężarówą więźbę na działkę, a dlaczego on? bo dziś nie ma właściciela tartaku i nie miałby kto przywieźć, dopiero jutro koło południa, wiec skoro i tak był na tyle uprzejmy, że nam w expresie zrobił -bo w ciągu dnia i wieczoru, to sę sami dostarczymy :D

na ósmą mają się stawić ekipy, dziś mój małż kierownikuje :lol: ciekawe czy się sprawdzi 8) napewno :D

Grześ to nawet nie to , tylko jakoś wczoraj nie miałam aparatu a że nic nowego nie było widać jak byłam, to i później nie pojechałam z aparatem,

dziś mają stawiać więźbę więc pstryknę chyba fotki :lol:

czy Wy też macie dziś problem z zapisywaniem postów?

za każdym razem po zatwierdzeniu wyskakuje mi pusta strona z literką f, a po odświeżeniu mój post jest i to obarczony jakimś numerem na górze np ostatnio 2017 :o czy to coś ma oznaczać?-w nawiązaniu do filmu :roll:

Witam drodzy forumowicze,jestem nowy i mam nadzieje ze moge liczyc na wasza pomoc co do ustawienia pomieszczen w pchelce,bo jest to moja bolaczka :x .I tu w szczegolnosci chcialbym skierowac swoje pytanie do KamyG bo to wlasnie w twoich fotkach znalazlem ciekawa opcje zagospodarowania poddasza a mianowici 3 pokoje i lazienka,tylko zastanawia mni jak udalo wam sie uzyskac o jeden pokoj wiecej niz w podstawowym projekcie i w dodadku kazdy z nich jest wiekszy wlacznie z lazienka?Z gory dziekuje za blizsze informacje na ten temat.

Witaj Marcy i Mateusz

już Ci odpowiadam jak to się stało, podnieśliśmy ściankę kolankową o jeden bloczek, w sumie o 24 +12 bloczki+15cm wieniec czyli około 27-30cm-kwestia grubości zaprawy, na naszym poddaszu cała przestrzeń podłogi będzie do wykorzystania, nie będzie tych ścianek stolcowych z projektu. na pewno nie są to jakieś olbrzymie pokoje ale zawsze są, zresztą moje chłopaki wolą mniejsze bo mniej sprzątania potem

na drugiej stronie dziennika jest rysunek z częściowymi wymiarami

gdyby coś było nie jasne to pytajcie

łzaienkę przesunęłąm w róg domu, żeby były jedna nad drugą, oszczędzamy dodatkowe piony kanalizacyjne i przede wszystkim, a na tym mi najbardziej zależało-krótka droga dla ciepłej wody od piecyka do wszystkich kranów