kala67 28.11.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 pieknie Wam domek rośnie!!!!!!!! a te ostatnie fotki wieczorowa porą takie nastrojowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 28.11.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 czesc Kama ,ale fajne te twoje chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 28.11.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Witam wszystkich , .Kama ,zapracujesz się na tej działce ,wyhamuj trochę ,najlepszego życzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 28.11.2009 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 przylozłam spowrotem (tak się to pisze?) i jezdem, wcale nie tyrałam wręcz przeciwnie wczoraj bujaliśmy po kinie, rano bujałam po sklepach a zaraz idę bujać na imprezkę, ale fot dziś trochę strzeliłam więc do dziennika zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 28.11.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Jestem pod wrażeniem ,w trzy dni tyle roboty, ,co Wy z karabinem nad majstrami stoicie, .Brak mi słów,mistrzostwo świata, Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skalniaczek 28.11.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Fiu, Fiu. Ale pojechaliście szybko! Więźba prawie gotowa. Zaraz daszek i już domek ma właściwy wygląd! A potem to już z górki . P.S. Kama, Podkradłam twoje przepisy na sałatki i dwa już dziś wykorzystałam. PYCHA!!! Palce lizać. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.11.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 przyszłam dopowiedzieć, ....że masz super chłopaków!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 28.11.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Kama, gratulacje!!!! Prace idą jak burza. Szykuj pieńki Ale tego "niektórzy tacy" w dzienniku, to Ci nie daruję Super więźba! Ja też chce A my mamy STAN "0" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.11.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Super ja dopiero taki stan za tydzień jak wszystko pójdzie dobrze. A pomyśłeć że bałam się napisać na forum że zaczynam budowę pod koniec października, że mnie wyśmieją... A tu proszę grupa budujących jesienią No i na co wychodzi ? że jesienią domy rosną jak grzybki po deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 28.11.2009 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 a co Wy Wszyscy robicie przed kompem w sobotni andrzejkowy wieczór? czemu nie na baletach? uprzedzając, my właśnie wróciliśmy od znajomych obiecując że w przyszłym roku spotkanie będzie u nas mam nadzieję, że się uda, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 28.11.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Super ja dopiero taki stan za tydzień jak wszystko pójdzie dobrze. A pomyśłeć że bałam się napisać na forum że zaczynam budowę pod koniec października, że mnie wyśmieją... A tu proszę grupa budujących jesienią No i na co wychodzi ? że jesienią domy rosną jak grzybki po deszczu Sipatko, zatem powodzenia i kciuki trzymamy A tak w ogóle to byliśmy dzisiaj w tym składzie drewna, który poleciłaś. Napisze za tydzień o efekcie wizyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 28.11.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 a co Wy Wszyscy robicie przed kompem w sobotni andrzejkowy wieczór? czemu nie na baletach? uprzedzając, my właśnie wróciliśmy od znajomych obiecując że w przyszłym roku spotkanie będzie u nas mam nadzieję, że się uda, No jakoś nie możemy się z Wami rozstać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 29.11.2009 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 a jak tak to miło mi przeogromnie przyznam Wam się do czegoś, ja to już się o swoją głowę martwię czy wszystko w porządku, rano wpadam do pracy i krótki obchód, kto co dopisał na wątkach w nocy, koniecznie przynajmniej sprawdzam naszą grupę pchełków i przyjaciół, w trakcie pracy zwykle gdzie zajrzę coś napiszę, przed koncem pracy kolejny obchód, wracam do domu pokręcę się chwilę w garach i siadam do forum, zwykle na czas Ulki i odrabiania lekcji przez dziecków, potem znowu przerwa - kolacja (w tym czasie komp z forumem w tle chodzi) i późnym wieczorem wreszcie mogę spokojnie posiedzieć chyba mam forumoholizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 29.11.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 a jak tak to miło mi przeogromnie przyznam Wam się do czegoś, ja to już się o swoją głowę martwię czy wszystko w porządku, rano wpadam do pracy i krótki obchód, kto co dopisał na wątkach w nocy, koniecznie przynajmniej sprawdzam naszą grupę pchełków i przyjaciół, w trakcie pracy zwykle gdzie zajrzę coś napiszę, przed koncem pracy kolejny obchód, wracam do domu pokręcę się chwilę w garach i siadam do forum, zwykle na czas Ulki i odrabiania lekcji przez dziecków, potem znowu przerwa - kolacja (w tym czasie komp z forumem w tle chodzi) i późnym wieczorem wreszcie mogę spokojnie posiedzieć chyba mam forumoholizm A ja myślę, że to obsesja....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 29.11.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 E ,tam zaraz obsesja , po prostu człowiek to stadne bydle i lubi w większym gronie, tym bardziej że inni dążą do tego samego celu, . Kama mam to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 29.11.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 ja mam tak samo. Ledwie do pracy wpadnę i kompa włączę to sprawdzam kto co napisał. I tak kila razy w ciągu dnia. Małż już tylko oczami wywraca dokładnie tak: . W nocy goni mnie do spania, że już nie powiem o innych takich bo nie ma szans... W mojej głowie jedna obsesja DOM i druga obsesja FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 29.11.2009 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 E ,tam zaraz obsesja , po prostu człowiek to stadne bydle i lubi w większym gronie, tym bardziej że inni dążą do tego samego celu, . Kama mam to samo. dzięki za te słowa, zawsze to jakieś wytłumaczenie jest zwłaszcza, że mój małżonek jakoś taki mało zainteresowany, nie to żeby się nie angażował, czy nie chciał budowy, tylko każdą próbę pogadania co i jak zrobić kwituje krótkim - nie wiem o czym do mnie mówisz, nie umiem sobie wyobrazić, pokaż mi - a jak mu pokazać coś czego jeszcze nie ma , mój chłop dobry człowiek jest, tylko chyba mu tak wygodnie, inaczej bym go na śmierć zagadała moimi coraz to nowymi pomysłami nie mam z kim obgadywać na żywo ale na szczęście mam Was tu Wszystkich i dzięki Wam, że brniecie ze mną przez tą budowę PS. i cieszę się że nie tylko ja "to" uzależnienie forumem mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 29.11.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Bylam w dzienniku i co superasnie. A pomyslec ze latem biadolilas jak po fundamentach stanelo. Co do uzaleznienia to tez tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 29.11.2009 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 oj Zabina, bo ja taka marudna jestem z natury ale tak szczerze mówiąc to gdyby nie szło pod górkę to już by prace w środku ostro trwały a nie dopiero dach się robił, ale żeby nie było cieszę się że jest tyle, bo zawsze mogłoby być mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.11.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 a co Wy Wszyscy robicie przed kompem w sobotni andrzejkowy wieczór? czemu nie na baletach? uprzedzając, my właśnie wróciliśmy od znajomych obiecując że w przyszłym roku spotkanie będzie u nas mam nadzieję, że się uda, ..ja byłam na imprezie juz w piątek !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts