Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pchełka nam rośnie :) - komentarze

KamaG

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Super ja dopiero taki stan za tydzień jak wszystko pójdzie dobrze. A pomyśłeć że bałam się napisać na forum że zaczynam budowę pod koniec października, że mnie wyśmieją... A tu proszę grupa budujących jesienią :lol: :lol: :lol: :lol: No i na co wychodzi ? że jesienią domy rosną jak grzybki po deszczu :D :D :D

Sipatko, zatem powodzenia i kciuki trzymamy :wink:

A tak w ogóle to byliśmy dzisiaj w tym składzie drewna, który poleciłaś. Napisze za tydzień o efekcie wizyty ;-)

a jak tak to miło mi przeogromnie :lol: przyznam Wam się do czegoś, ja to już się o swoją głowę martwię czy wszystko w porządku, rano wpadam do pracy i krótki obchód, kto co dopisał na wątkach w nocy, koniecznie przynajmniej sprawdzam naszą grupę pchełków i przyjaciół, w trakcie pracy zwykle gdzie zajrzę coś napiszę, przed koncem pracy kolejny obchód, wracam do domu pokręcę się chwilę w garach i siadam do forum, zwykle na czas Ulki i odrabiania lekcji przez dziecków, potem znowu przerwa - kolacja (w tym czasie komp z forumem w tle chodzi) i późnym wieczorem wreszcie mogę spokojnie posiedzieć :roll:

chyba mam forumoholizm :-?

a jak tak to miło mi przeogromnie :lol: przyznam Wam się do czegoś, ja to już się o swoją głowę martwię czy wszystko w porządku, rano wpadam do pracy i krótki obchód, kto co dopisał na wątkach w nocy, koniecznie przynajmniej sprawdzam naszą grupę pchełków i przyjaciół, w trakcie pracy zwykle gdzie zajrzę coś napiszę, przed koncem pracy kolejny obchód, wracam do domu pokręcę się chwilę w garach i siadam do forum, zwykle na czas Ulki i odrabiania lekcji przez dziecków, potem znowu przerwa - kolacja (w tym czasie komp z forumem w tle chodzi) i późnym wieczorem wreszcie mogę spokojnie posiedzieć :roll:

chyba mam forumoholizm :-?

A ja myślę, że to obsesja....... :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ja mam tak samo. Ledwie do pracy wpadnę i kompa włączę to sprawdzam kto co napisał. I tak kila razy w ciągu dnia. Małż już tylko oczami wywraca dokładnie tak: :roll: :roll: :roll: . W nocy goni mnie do spania, że już nie powiem o innych takich bo nie ma szans... W mojej głowie jedna obsesja DOM i druga obsesja FORUM :D :D :D :D :D :D

E ,tam zaraz obsesja , po prostu człowiek to stadne bydle i lubi w większym gronie, tym bardziej że inni dążą do tego samego celu, :D :D :D . Kama mam to samo. :wink: :wink: :wink:

dzięki za te słowa, zawsze to jakieś wytłumaczenie jest :wink:

zwłaszcza, że mój małżonek jakoś taki mało zainteresowany, nie to żeby się nie angażował, czy nie chciał budowy, tylko każdą próbę pogadania co i jak zrobić kwituje krótkim - nie wiem o czym do mnie mówisz, nie umiem sobie wyobrazić, pokaż mi - a jak mu pokazać coś czego jeszcze nie ma :( , mój chłop dobry człowiek jest, tylko chyba mu tak wygodnie, inaczej bym go na śmierć zagadała moimi coraz to nowymi pomysłami

nie mam z kim obgadywać na żywo ale na szczęście mam Was tu Wszystkich i dzięki Wam, że brniecie ze mną przez tą budowę

PS. i cieszę się że nie tylko ja "to" uzależnienie forumem mam