KamaG 02.12.2009 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 jeszcze nie szukałam i to będzie pytanie do Mirka Mirku, czy dachowe to też Twoja branża jeśli tak to podpowiedz jakie okna dachowe są dobre i tanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 02.12.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Kama!Z uwagą przeczytałam wyliczone przez Ciebie koszty.I to mnie zainspirowało do tego, że chyba też pokuszę się o taką wyliczankę, bo nawet nie wiem ile do tej pory puściliśmy kasy.A przecież kontrola nad wydatkami musi być.Pozdrawiam Cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 02.12.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Witam . .Kama ,może jakieś foto nowości ,czy dzie tam . Jeśli chodzi o okna dachowe ,to nie moja działka , ale zrobiłem wywiad . Koledzy ,którzy w tym siedzą mówią ,że liderem jest Velux ,potem Roto i Fakro, z tym że welux się wyżarł i dyktuje ceny.Tak się już utarło ,że jak okna połaciowe to welux i oni to wykorzystują .Ja będę celował w roto ,są jakieś 20% tańsi,ale będę drążył temat ,bo też chcę wstawić 4 sztuki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 02.12.2009 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 dzięki Mirek to ja też w roto poceluję fot nie będzie na razie bo mi aparat wyjechał "służbowo" ale może jutro już wróci , a ja z tych takich staroświeckich i telefon bez aparatu mam a swoją drogą to i tak nie ma co fotografować bo się strasznie ślimaczą ostatnio ci moi fachowcy, robią te ścianki i zrobić nie mogą ale obiecuję cyknąć jak tylko sprzęt zdobędę i pokazać jak pomieszczenia na górze wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 02.12.2009 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Iwona i Mariusz ja głównie po to spisuję, żeby mieć pogląd czy mi kredytu starczy , a tu piszę, żeby Inni Pchełkowicze mieli pogląd i porównanie, i mam nadzieję, że Oni też później będą pisać, żebym i ja mogłą zobaczyć jak się prowadziliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 02.12.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Kamka ,czym kryjecie dach i dlaczego akurat tym .Jak by było bliżej to bym Wam stolarkę zamontował .Chociaż ,bratu pod Gdańsk woziłem. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 02.12.2009 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 dobrzy ludzie kto wie jak obejrzeć dzisiejszą Ulkę, bo przegapiłam i najlepiej jutrzejszą też, bo też mnie nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 02.12.2009 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 na dachu będzie gont bitumiczny szary, a czemu? nie wiem dachówka ta co mnie by się mogła podobać kosmicznie kosztuje a wogóle to jakoś nie marzy mnie się ona a blacha też jakoś nie bardzo i został gont, poza tym kupiliśmy go tanio, bardzo tanio można powiedzieć bo po 18zł za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 02.12.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Gdzie to można zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.12.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Hej Kama, przyszłam się przyiwtać wieczorową porą i pochwalić tempo prac. Jakoś ostatnio brak mi czasu, ale obicuję się poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 02.12.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 no Aniahttp://www.emotikony.friko.pl/emots/1/nonono.gif już myślałam że się pogniewałaś i mnie nie odwiedzasz a za czym tak biegasz, budowa? Mirek a co Ty chcesz zobaczyć gont? czy Ulkę-brzydulkę? jak gont bitumiczny to wygląda tak mniej więcej http://bi.gazeta.pl/im/1/2750/z2750621X.jpg nasz jest taki: http://www.bitus.pl/rechteck.jpg i w takim kolorze: http://www.bitus.pl/anthra.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.12.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Kama, czyli chodzi o gont bitumiczny w kolorze stalowym?? A ja się zastanawiałam co to jest ten gont stalowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 02.12.2009 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 coś niespecjalnie wyszło już poprawiam, ściągałaś dziś Ulkę dzisiejszą od. 222? bo kurde nie mogę se poradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 03.12.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Kama znowu namieszałaś ,ja myślałem ,że wynanazłaś gdzieś gont stalowy i to po 18 zł za mkw. Pół nocy myślałem że taka okazja Ci się trafiła. Miłego dnia życzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.12.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 http://www.funmunch.com/graphics/good_morning/graphics/good_morning_1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 03.12.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 jedno określenie "stalowy" a tyle zamieszania , bardzo Was przepraszam, a ja kombinowałam jak tu inaczej nazwać "szary" żeby tak pospolicie i nudno nie było no to udało mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 03.12.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 witam KAMA wchodze a tu prosze dach juz jest prawie !! super tak trzymac a lada dzien bedziecie miec SSZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 03.12.2009 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 do SSZ to nam jeszcze trochę brakuje, np okien i nie prędko będą, najpierw środek-instalacje i tynki, a na wiosnę okna, podobno tak mamy robić na razie zadowolimy się SSO pozdrawiam i cieszę się że zajrzałaś w moje skromne progi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 03.12.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Kama ,może jakieś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 04.12.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Mirosławie, a co Ty taki niecierpliwy jesteś fotki będą, obiecałam dziś, bo aparat na wyjeździe był, co prawda wrócił wczoraj i nawet fotki zrobiłam, ale znowu net się zbiesił i wczoraj niedostępny był PS czy Monia też pisze? bo zwykle podpisywał się Mirek, teraz podpisu brak a ja tak z rozpędu przyjmuję że to Mirek, Moniko jeśli Ty też to przepraszam że tak cały czas po męsku się zwracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts