zabina 11.12.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Jak to sama congratulations Teraz z gorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 11.12.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 cuś mnię nikt nie odwiedza a ja dach mam i sama muszę się tu cieszyć Ja widziałem postępy sa widoczne - brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 11.12.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Kama , widać postępy , ,odwiedzam Cię codziennie ,wszystko podglądam i analizuję, , ale nie mam czasu pisać .Okna dachowe ,wstawisz na wiosnę ,nieprawdaż ? . A my odebraliśmy wyrys i wypis miejscowego planu zagospodarowania przestrzennego ,nasza działka , ma status M4, czyli budownictwo jednorodzinne. Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 11.12.2009 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 no wiedziałam, że muszę Was podpuścić, żebyście się odezwali , cieszę się, że jesteście z nami chociaż po cichutku MAM CAŁY DACH!!! a mój małżonek będzie miał jutro kaca, dobrze, że ktoś musi prowadzić i padło na mnie całość robocizny dachu do tego etapu kosztowała 4750zł, więc chyba nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 12.12.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Gratuluję dachu! Udało się Szczęściarze z Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 12.12.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 No to ,się stało, pchełka ma beret ,super .Kama ,jesteś szczęściarą ,normalnie nie wiem , zazdrościć czy nie . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 13.12.2009 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 dzięki Iwonka, dzięki Mirek chyba rzeczywiście jesteśmy szczęściarze dziś mój Maciej stwierdził, że mamy więcej szczęścia niż rozumu, bo w piątek skończył się dach a od soboty pada u nas śnieg i temperatura mocno spadła jakoś ta pogoda z nami współpracowała, jak były roboty suche to świeciło słońce, jak trzeba BYŁO PODLEWAĆ TO PADAŁ DESZCZ , myśmy nawet raz niczedgo nie polewali ani stropu ani ław czy wieńca, zawsze kropiło w listopadzie co był paskudny, ekipa chorowała więc przestój był a tak poza tematem: tak mi się nasunęło bo mam teraz kłopot, jak układacie kosztorys do banku to zwracajcie dokładnie uwagę, które prace możecie wykonać w kolejnych transzach, my mamy właśnie kłopot bo w pierwszej powinniśmy zrobić dach na gotowo w docelowym pokryciem ,obróbkami i rynnami, a pogody to nie będzie na gont przynajmniej jeszcze ze 4 m-ce, i stoję z robotą bo transzy drugiej niet, no mogą dać po aneksie za 100zł, lub 20% następnej transzy, do czasu zakończenia brakujących robót, więc niby 100 to nie wiele, ale jakbym wcześniej wiedziała że mogę przenieść gont z pierwszej do innej transzy to inaczej rozpisałabym ten kosztorys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 13.12.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Hej Kama, spóźnione, ale szczere - gratulacje dachu Szkoda, że teraz nie możecie założyć gontu... Z bankami już tak jest. Ja np. wpisałam do jednej transzy okna razem z drzwiami zew. i wew., bo wtedy mamy szansę na większy rabat. Czy przejdzie? Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 13.12.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Widzę, ze zasugerowałaś się moimi poszukiwaniami kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 13.12.2009 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 z tymi kominkami to oczywiście masz rację, mam klopot z decyzją czy lklasyczny, czy koza a i jeszcze większy dylemat nad zagospodarowaniem parteru i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 13.12.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Wiem coś o tym Ja też mam wiele dylematów U nas na 99% będzie wertykalny, ale nie koza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 16.12.2009 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Ania co masz na myśli pisząc wertykalny nie jażę jestem blondynka chyba czy to taki z zabudową na płasko a nie w górę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.12.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Mam na myśli pionowy. Chodzi o takie, które zamieściłam w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.12.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Kama, mnie też ta pogoda zupełnie zdołowała... Wprawdzie my jesteśmy w stanie budowlanej hibernacji do wiosny, ale sam fakt codziennego odśnieżania, jazdy 40 km/h i marznięcia jakoś mi nie leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.12.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 http://atrapa.net/chains/sniezka2002b.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.12.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Kama, coś dla ciebie: http://www.kafle-kominki.pl/kozy.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 17.12.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 dzięki Ania, niektóre są super np ten , zamiast telewizora http://www.kafle-kominki.pl/images/images/kozy/koza048.jpg albo wersja klasyczna http://www.kafle-kominki.pl/images/images/kozy/koza036.jpg takie kafle to muszą być fajne, cieplutkie, myślę sobie, że chyba nie są bardzo gorące tylko cieple w czasie grzania, bo takiego żeliwnego to się raczej nie dotknie jak pracuje i gdzie kot będzie spał kto miał doświadczenia z kaflami do odpowiedzi wystąp, jak to z nimi jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.12.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 doberek Kama tymi instalacjami sie nie przejmuj teraz zima to czasu troszke macie i spokojnie sie wyrobicie , a przestuj nie tylko u Ciebie u nas tez chwilowy jest przestój z powodu sniegu ,ale jak tylko temperatura wzrosnie to ruszamy dalej P.S a Wasza pchłka to juz pięknie się prezentuje ,a miałam się pytac jaka dachówkę kładziecie na dach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 18.12.2009 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 cześć Jessi, u nas będzie gont bitumiczny szary, jakoś nie chcieliśmy dachówki - takiej tańszej a te co mnie się podobały to ceny kosmos, miało być też niedrogo, tyle że napewno wyjdzie drożej niż np blacha ze średniej półki , ale blachy też nie chciałam, w sumie to nie wiem czemu ale to była pierwsza podjęta konkretnie decyzja i taka jednogłośna z małżonkiem szanownym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.12.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 cześć Jessi, u nas będzie gont bitumiczny szary, jakoś nie chcieliśmy dachówki - takiej tańszej a te co mnie się podobały to ceny kosmos, miało być też niedrogo, tyle że napewno wyjdzie drożej niż np blacha ze średniej półki , ale blachy też nie chciałam, w sumie to nie wiem czemu ale to była pierwsza podjęta konkretnie decyzja i taka jednogłośna z małżonkiem szanownym o to też bardzo ładnie bedzie domek się prezentował z tym gontem ,ja tez jakos blachy nie chciałam i od początku wiedziałam ze bedzie dachówka ,u nas bedzie dachówka z koramic -antracytowa ,cena no cóz nie należy do najtańszych ale z opini innych wiem że jest bardzo dobra i nasz wykonawca co nam buduje domek to ja zachwala bo juz nie jeden dom nia pokrył , P.S juz nie umie się doczekac zobaczyc waszego dachu juz gotowego ,bo jestem strasznie ciekawa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts