zabina 28.12.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Kama ta pierwsza wersja chyba bardziej mi sie podoba, taka bardziej przestronna. To tak tylko moje subiektywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 28.12.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 U mnie roznica miedzy garazem, a domem jest jakies 60 cm, mam 2 stopnie zeby nie zmniejszac schodami szerokosci garazu ale sa to bardzo wysokie stopnie. Garaz zanizylismy, bo gdyby byl na rowno z domem to z drogi bysmy musieli usypas gore wjazdowa do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 29.12.2009 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 dziewczyny i chłopaki mam problem z aranżacją wnętrz parteru, plizz zajrzyjcie do dziennika i wypowiedzcie sie, najlepiej z argumentami za i przeciw, umeblowanie jest przypadkowe tak żeby mniej wiecej przestrzeń wyczuć zależy mi na jakiejś przestrzeni na klamoty (może być szafa, bo pomieszczenia raczej nie wygospodaruję), w miarę dyskretnej kuchni, nie całkiem wydzielonej ale jednak osłoniętej od miejsca do przyjmowania gości, miejscu na telewizor widocznym z wypoczynku i ze stołu, jak się uda to możliwości zamknięcia części salonu, i jednocześnie przzestronności... kurcze tak to tylko w erze chyba może ktoś z Was ma jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agurek 29.12.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Bardzo fajnie wyglada ta Twoja pchelka, dzis pokazywalam mezowi twoj dom w zimowej otulinie i powiedzialam ze nasz bedzie taki sam, podobalo mu sie. Jesli chodzi o Twoje dylemety dt. gdzie kuchnia itd., to ja uwazam ze kuchnia od wejscia jest praktyczniejsza i zawsze osobno niz salon, ja w kuchni mam zawsze rozgardiasz, dlatego wole ja chowac przed goscmi, ale to jak kto woli. Jesli chodzi o miejsce schowek, to czy nie zastanawials sie zeby na poddaszu przedluzyc nieco strop, tj. wykorzystac czesc nad garazem. Mnie architekt tak wlasnie zaprojektowala, jedna sypilania bedzie szersza poprzez ten przeduzony strop, oczywiscie bedzie schodek od pokoju, ale dobre miejsce na deske do prasowania, kurtki zimowe i tysiace innych rzeczy. A propos, jak wysoko masz scianke kolankowa? U mnie jest na 60 cm, ale chyba zrobie wyzsza. Jaka szerokosc ma Twoj garaz i Twoj dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 29.12.2009 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 ścianka kolankowa ma ok 100cmgaraż ma po wewnętrznej szerokość 3,25m +24 ścianadom całość z garażem 12,27 na gotowo z ociepleniema po wewnętrznej 8,0m nad garażem zrobimy poddasze dostępne z garażu, na klamoty sezonowe-sanki, rowery i inne , z pokoju nie da rady bo trzeba by strop częściowo obniżyć, lub sporo dach podnieść, myślałam, żeby zrobić drzwi z półpiętra-spocznika schodów, ale mam tam wieniec za nisko, żeby wstawić drzwi i chyba nie ma sensu go przecinać, ale to jeszcze do przemyślenia nad tą kuchnią to się ciągle zastanawiam, jakoś podświadomie skłaniam się ku zachodowi, od ogrodu, ale jakoś nie jestem jeszcze do końca zdecydowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 29.12.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Witajcie Pchełkowcy,nasza pchełka pod dachem,nie opisywałem się na forum bo masę zdrowia starciłem z firmą która go budowała-zresztą jest co nieco o niej na forum Kama G doczytałem się że kotłownie chcesz zrobić w garażu-co na to przepisy? Gdzie zabudowa na ubrania i inne pierdoły?,my zrobiliśmy wszystko z projektem,garaż z lewej strony,spróbuję wrzucić foto ,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 29.12.2009 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 witaj Chester, fajnie że się ujawniłeś, pokazuj te zdjęcia bo mi aż krew szybciej krążyć zaczęła, że jest pchła pod dachem może dziennik wykończeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 30.12.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Kama ile masz teraz pow uzytkowej i calkowitej po zmianach jakie wprowadzilas. Ja bym Ci polecala kuchnie od wschodu tak jak agurek:) i calkiem fajnie masz tam wlasnie zaaranzowane na rzucie ze sweet home:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 30.12.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Zabina, powierzchnia użytkowa wynosi teraz 91,6m2, a powierzchna całkowita powiększyła się o to dodatkowe pomieszczenie za garażem 2,5x3,25m, czyli w sumie ok. 145m2 Aleście się udały z tą kuchnią od wschodu , a ja chcę od podwórka-chyba Komu podoba się kuchnia od zachodu, wystąp! Chester gdzie jesteś? Pokaż swoją Pchłę, masz już ścianki wszystkie na parterze? Pokaż proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 30.12.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 http://pl.fotoalbum.eu/images1/200911/119914/382666/00000056.jpeg życzą Iwona i Mariusz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 30.12.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Witaj Kama, ,kuchnia zdecydowanie od wschodu . Takie jest moje zdanie.Widzę , że jeszcze jedna pchła jest pod dachem .Może nam ją pokaże . Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 30.12.2009 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 dobra "cfaniaki" a jak ja zagospodaruję salon? mam dwoje drzwi balkonowych w poł-zach narożniku, więc nic na stałe tam nie postawię, żeby latem nie blokować wyjść, jak postawię jakiś stół przy wnęce kuchennej tej kuchni od wschodu to gdzie będzie wypoczynek i kominek? na wizualce wstawiłam w tym pomieszczeniu co w projekcie była sypialnia, ale tam jest 11m2 powierzchni, trochę mało jak na salon-wypoczynek z kominkiem, jeśli zostawię kominek na tej stronie co w projekcie to będzie przy stole a to też bez sensu jest, gdy wypoczynek bedzie po drugiej stronie komina totalna załamka hilfe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 30.12.2009 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 jadę do pchły karmić psiury, wrócę niedługo.... kurde cały dzień na forum od rana, oczy mi chyba wystrzelą zalety urlopu, no była mała przerwa, obiad ugotowałam Chester bo my tu bardzo żądni tą Twoją Pchłę oglądać , nie przetrzymuj nas dlugo, jakby co to służę pomocą we wklejaniu fot, gdyby jakieś tam problemy techniczne, [email protected] piękny dach ma Coulignon mam nadzieję, że mnie nie opierniczy, że tu pokazałam http://images39.fotosik.pl/90/2007418000a88548med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 30.12.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 http://gfx.efotek.pl/images/o7rzjih591bzhjyj2ys.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 30.12.2009 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Wszystkim co do mnie zaglądająhttp://moje-kartki.com.pl//kartki/48/6/d/618.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.12.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 W Nowym Roku, tuż po balu, Oprócz szczęścia, zdrowia, szmalu, Proś niebiosa by Ci dały Dużo seksu i gorzały. Do Siego Roku życzy .........kala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 31.12.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://www.kartki-internetowe.pl/kartki/48/6/d/627.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 31.12.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://idacdonikad2.blox.pl/resource/SzczesliwegoNowegoRoku09.jpg[/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 31.12.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://images46.fotosik.pl/242/cbc84638790d2303.jpg życzy sipatka z małżem i córką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 31.12.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Wszelkiej pomyślności na nadchodzący rok życzy : http://img254.imageshack.us/img254/9282/jeyk4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts