amazonka22 03.01.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Ale żeście poszli Wow zajrze za jakis czas a wy juz bedziecie mieszkać . Podoba mi sie wizualka kuchni. i teraz znów myśle co by jednego okna nie zamurować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 04.01.2010 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Ale żeście poszli Wow zajrze za jakis czas a wy juz bedziecie mieszkać no coś Ty Amazonka, zajrzyj w tym roku chociaż parę razy kurcze z tą kuchnią to same problemy, wczoraj pół dnia zmarnowałam na ustawianie mebli z Ikea i nie ustawiłam, nic mi nie pasuje totalnie nie wiem jak poustawiać funkcjonalnie i ładnie sprzęt, niby zasadę trójkąta znam a zastosowanie jej w praktyce mi nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 04.01.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Ale żeście poszli Wow zajrze za jakis czas a wy juz bedziecie mieszkać no coś Ty Amazonka, zajrzyj w tym roku chociaż parę razy kurcze z tą kuchnią to same problemy, wczoraj pół dnia zmarnowałam na ustawianie mebli z Ikea i nie ustawiłam, nic mi nie pasuje totalnie nie wiem jak poustawiać funkcjonalnie i ładnie sprzęt, niby zasadę trójkąta znam a zastosowanie jej w praktyce mi nie pasuje w katalogu w ikei wlasnie jest tez o tym trójkącie i tam wypisz wymaluj narysowana jest moja kuchnia. tylko ja mam małą wnęke. tylko co z tym oknem poki nie ma tynków mozna jeszcze zamurowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 04.01.2010 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Amazonka w czym Ci to okno przeszkadza, o tym bocznym myślisz? chcesz nad stołem szafki wieszać czy tam gdzie stół w projekcie to przedłużysz ciąg szafek?ja bym chyba nie zamurowywała, jeśli będziesz tam miała stolik, ale jeśli zależy Ci na większej ilości szafek to w całej wnęce umiejscowiłabym wysokie szafki a kuchenkę wyrzuciła na tą stronę obok okna i wtedy jest problem bo jeśli gaz to musi być 50 cm od okna. lub jeszcze wysokie na to okno(zamurowane) zmieszczą się 4 sześćdziesiątki, a kuchenka we wnęce - centralnie, może ściągnij program net+ i popróbuj wizualek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelina83 04.01.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witam wszystkich. Ja tu po raz pierwszy... Nawet nie wiecie jak się cieszę że znalazłam to forum, a jeszcze do niedawna myślałam, że jestem jedyną zwolenniczką Pchełki z garażem. No i trochę Wam zazdroszczę, że Wy jesteście już na takim etapie budowy, bo ja dopiero dziś zamówiłam projekt. Długo trwało załatwianie decyzji o warunkach zabudowy i zdecydowanie się na ten jeden jedyny domek, może nie tyle domek moich marzeń, ale taki na miarę moich możliwości (oczywiście z kredytem hipotecznym), do tego ładny, prosty w budowie, nie drogi w dalszej eksploatacji a do tego bardzo funkcjonalny.Życzę wszystkim powodzenia w realizacji dalszych planów dotyczących budowy i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 04.01.2010 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witaj Ewelina83 fajnie że zasilisz klan Pchełkowiczów, jak to mówią w kupie raźniej, a nas już trochę jest może nie tak dużo jak np Iskierkowiczów, ale to dość młody projekt więc mam nadzieję że jego zwolenników będzie przybywać z czasem. Więcej głów masa pomysłów Będziesz budować wersję projektową czy coś będziesz zmieniać w pchle? No dobra, narazie to zaczekam aż na spokojnie obejrzysz projekt, a później zalejemy Cię pytaniami i oczywiście będziemy żądni fot pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.01.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witam wszystkich. Ja tu po raz pierwszy... Nawet nie wiecie jak się cieszę że znalazłam to forum, a jeszcze do niedawna myślałam, że jestem jedyną zwolenniczką Pchełki z garażem. No i trochę Wam zazdroszczę, że Wy jesteście już na takim etapie budowy, bo ja dopiero dziś zamówiłam projekt. Długo trwało załatwianie decyzji o warunkach zabudowy i zdecydowanie się na ten jeden jedyny domek, może nie tyle domek moich marzeń, ale taki na miarę moich możliwości (oczywiście z kredytem hipotecznym), do tego ładny, prosty w budowie, nie drogi w dalszej eksploatacji a do tego bardzo funkcjonalny. Życzę wszystkim powodzenia w realizacji dalszych planów dotyczących budowy i nie tylko. Święta prawda Witamy w naszym gronie. Życzymy powodzenia w ałatwianiu PnB i czekamy na dziennik budowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 04.01.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Kama, ja się nie dziwię, ze się zakochałas w tej kuchni... cudna jest! Jak dobrze, że ja juz swoją kuchnię wybrałam, klamka zapadła i żadna inna kuchnia już mnie za portfel nie będzie szarpać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 04.01.2010 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Saskja to ja Ci zazdroszczę, bo zdaje się że tak mi się porobiło przez tą kuchnię, że każda inna nie wytrzymuje porównania nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 06.01.2010 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 zapisuję sobie ku pamięci:meble drzwi:http://www.kondor.net.pl/?lang=pldrzwi:http://www.drzwi-kubiszyn.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=19&Itemid=42http://www.stolwax.com.pl/wewstandard.phphttp://www.czajka.netkom.com.pl/drzwi.htmhttp://www.pol-skone.pl/index.php/nodes/get/pl/62/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilla_1980 06.01.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Jak miło znaleźć osobę, która buduje dom w moim mieście . KamaG pozytywnie zazdraszczam takiego zaawanowania prac , mogłabyś mi napisać na priv kto Ci budował jakaś firma?, bo ja jestem na etapie poszukiwania ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 07.01.2010 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 nie dość że imienniczka z tym samym błędem "ll" to jeszcze z tego samego miasta fajnie spotkać na takim wielkim forum kogoś z własnego niewielkiego miasteczka poszło pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilla_1980 07.01.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 dokładnie sądząc po Twoim nicku też właśnie myślałam, że masz na imie Kamilla tylko nie wiedziałam przez ile "l" dzięki za PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.01.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Widzisz Kama, płakałaś, że my mamy fajnie, bo niedaleko mamy budujących forumowiczów i juz sama tak masz ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 07.01.2010 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 no mam nadzieje, że Kamilla nie zniknie mi z forum jak inna Kamila tez z naszego miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilla_1980 07.01.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 nie znikne, będę Cię "śledzić" Kama super robisz te wizualizacje, ściągnęłam sobie sweet home, ale jakoś mi nie idzie, mało tam bibliotek, ale może coś u Ciebie podpatrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 07.01.2010 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 te ostatnie robiłam w net+ zdecydowanie ładniej wyglądają, biblioteki są z mebli BRW, jest ich więcej i większe możliwości zmiany kolorów, jedynie wkurza mnie generowanie ścianek działowych, ale pojedyńcze pomieszczenia robi się łatwiej, chociaż w sweet home jest więcej możliwości zrobienia bardziej skomplikowanych rzeczy, a i biblioteki dodatkowe można pościągać z netu jak się ma pojęcie- ale ja nie mam więc wolę net+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.01.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Kama, gdzie zniknęłaś? Zasypało cię?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 08.01.2010 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 wciąż jestem, chociaż śniegu kupa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.01.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 U nas tez i ciągle pada... A mój małż z Krakowa wraca... Siedzę jak na szpilkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts