agurek 08.01.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 KamA, zazdroszce Ci ze masz tyle czasu i checi na te wszystkei wizualizacje i przemyslenia. Ja jeszcze nie zaczelam budowy i juz mnie glowa boli od tego wszystkiego. W ogole to po ostatniem pobycie w szpitalu z moja najmlodsza pociecha, a w sumie byla juz 14 raz , dzis wrocilysmy, stwierdzam, ze nic mnie juz nie inetesuje, tylko zeby mala byla zdrowa i sie nie meczyla. Takze niezalenie jaki wybierzesz kolor dachowki, jak postawisz meble, zawsze bedzie cos nie tak, a pozniej i tak sie do tego przyzwyczaisz. Duzo zdrowka przede wszytkim dla dzieciakow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 10.01.2010 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Agurek a co Twojej córci jest że się tak biedactwo po szpitalach tuła? przecie ona jeszcze taka malutka zrozumiałe że przy takich kłopotach to wszystko inne staje się mało ważne dużo dużo zdrowia życzę malutkiej i wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 10.01.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Witam wszystkich .Po tygodniowej nieobecności w domu ,trochę mi śniegu napadało ,ale poradzimy sobie.Widzę Kama ,że masz koleżankę za miedzą, witam Kamillę Ładna ta Chesterowa pchła Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 10.01.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Kama założyłem naszą Grupę Budującą-zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 10.01.2010 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 idę szukać znalazłam grupa budująca Pchełki: http://forum.muratordom.pl/post3933118.htm#3933118 zapraszam i ja wszystkich zainteresowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 10.01.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 6 listopada 2009 pisałam To jest nas coraz więcej , (po nickach wpiszę) 1. KamaG - buduje - prawie SSO 2. AGP i AGP-ON - PnB jest 3. HaniaKrzyś - PnB w trakcie 9trzymamy kciuki) 4. XxMuRaRzxX - prawie zdecydowany 5. GOMA4 - na 99% zdecydowana 6. Zabina - na 90% pewna 7. MonikaMirek - całkiem zdecydowani może jest jeszcze ktoś, co się nie ujawnił? zapraszam ujawnił nam się najbardziej zaawansowany w pracach Chester natomiast nie wiem co z xxMurarzemxx i GOMĄ, dawno nie pisali na forum może czytają i się odezwą? jeśli tu zaglądacie dajcie sygnała to ja wrzucę do watku pchłowego listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agurek 10.01.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 KamA mozesz mnie tez dopisac, obecnie czekam na PnB tez bedzie Pchelka troche wieksza.Z moja corcia mam nadzieje ze bedzie tylko lepiej. Ma rzadka chorobe jelit i dlatego musimy przynajmniej raz w miesiacu odwiedzac szpital, poniewaz nie ma lekarstwa na to chorobe w innej postaci jak tylko kroplowka.Ale mysle ze mieszkajac w Pchelce odzyje, poniewaz powinna duzo przebywac na sloncu (ma problem z wchlanianiem wit. D), a mieszkajac w bloku to wiadomo, ze nie czesto sie wychodzi. Takze trzymajcie za mnie kciuki i moze poleccie jakas tania ekipe budowlana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 11.01.2010 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 to dużo zdrówka dla córci i słoneczka już Cię dopisuję do listy, a co do ekipy to chyba AGP-y prędzej bo to Wasze okolice, moi nie są lotni już, majster już "lenia" na wyjazdy ma oczywiście trzymam kciukasy i za zdrowie i za szybką, bezproblemową budowę Agurek i zajrzyj do wątku pchełkowego, link dawałam wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 11.01.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 No mnie to Kama wykresl, bo ja to raczej goscinnie i z uwielbienia do tego dziennika odwiedzam:) Z pchelki musialam zrezygnowac ze wzgledu na WZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 11.01.2010 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 a to co będziesz budować Zabina, wiesz już? co Ci do WZ nie pasowało? z ciekawości zawodowej pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 11.01.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Kochana ta moja sytuacja jest tak pokrecona, ze gdyby byl konkurs na najbardzie pokrecona droge do budowy domu to ja bezkonkurencyjnie:) Okazalo sie ze mozemy sobie pozwolic na dom o szer do 8 m, bo innaczej nie da sie zblizyc, a dwa to.... napisalam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 11.01.2010 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 jest dużo innych fajnych domków, na pewno wybierzecie ładniutki cóż nie zawsze jest kolorowo, ale trzymam kciuki żeby wszystko poszło jak najlepiej i oczywiście pochwal się jak dokonacie wyboru i nie znikaj od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 11.01.2010 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 przeniosłam, żeby mnie nikt nie strugnął, s swoim można się chwalić, nie? a to pochwalę się, tak a propo psiarzy tak wyglądał junior pierwszego dnia u nas, już po pierwszej kąpieli http://lh4.ggpht.com/_FbzN384BaQM/S0uY8_YxpAI/AAAAAAAABfM/uQmc_IjBI1A/s640/DSC05183.JPG http://lh3.ggpht.com/_FbzN384BaQM/S0uYjjnZqrI/AAAAAAAABfE/BHbuN_g28Qk/s640/DSC05176.JPG tak prezentował się w wakacje http://lh6.ggpht.com/_FbzN384BaQM/S0uY472zKSI/AAAAAAAABfI/oLFWUBxol9k/s640/DSC05918.JPG i teraz http://lh3.ggpht.com/_FbzN384BaQM/S0uaDu0ZMaI/AAAAAAAABfU/I1SSrfa5nxY/s640/DSC06745.JPG i całe stado na spacerku http://lh5.ggpht.com/_FbzN384BaQM/S0uaoVQI-TI/AAAAAAAABfY/YAMJ8LioVzM/s640/DSC05983.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 11.01.2010 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Zaraz przylazlam - jak na psiarza przystało Junior - marzenie ... Mojego męża szczególnie. A cały tercet wygląda niesamowicie.Czy oni musza chodzić tak powiązani? Straszną niewolą pachnie. Ja uwielbiam buldusie. Maja cudne mordy - do całowania Wielkie, miąchate i mięciutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 12.01.2010 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ale one są każdy na swojej smyczy najkrótsza 1,20m, chociaż tyle mieć musiały bo nad rzeką spacerowali i inni psiarze w tym miejscu, a Junior nieokrzesany za długo był w lesie i jeszcze nie do końca słuchany, fafle lepiej ale taka grupa to już stado i czasem bardziej słucha siebie niż nas PS. nie zniewalam psiaków jak nie muszę wręcz mam wyrzuty, że tak rzadko na smyczach chodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 12.01.2010 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Junior - marzenie ... Mojego męża szczególnie. nie wiem co jest z tym uwielbieniem facet - owczarek niem., mój też to ma w końcu sam z własnej woli go zabrał z lasu, nawet mnie nie pytając wiedział, że się nie sprzeciwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 12.01.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Kama,no ładne masz stadko 2 boksy + owczarek ,a co z dominacją,przecież ktoś lub któryś, musi być przewodnikiem-najlepiej człowiek A jakie miejsce na spoczynek mają w Pchle ?-oczywiście przyszłościowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 12.01.2010 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 fajnie byłoby gdyby było tak fajnie że to ja przewodnik bezwzględny jestem, ale, najmłodszy w rodzinie -Junior- zwykle udaje że nie słyszy , Duśka słyszy słabo naprawdę, a Baster i tak wie, że nie potrafię się na niego gniewać ogólnie nie jest tragicznie, tylko czasem wrzasnąć trzeba w stadzie jest tak Duśka bezwzględnie najważniejsza, potem Baster i Julek na końcu łańcucha chociaż czasem się stawia, bunt niespełnionych młodzieńczych ambicji. Co do miejsca w pchle to jest tak: Duśka chyba zostanie z rodzicami w tym domu w którym mieszkamy bo to "prawnie" ich pies, a do tego burzy zgodę pomiędzy samcami i jest ryzyko zostawić je wszystkie same bez nadzoru, zwykle ona coś szepnie któremuś z panów na uszko i panowie mietła między sobą, jak Duchy nie ma w pobliżu to chłopaki zgodne są, Teraz chłopaki już w pchle mieszkają a Ducha w domu. (uprzedzę, wiem, że boksy nie nadają się na dwór, ale on też jest z ulicy i kocha śnieg, ma cieplutką budę, a w domu i tak na podwórzu mieszkał z wyboru, i jest to sytuacja przejściowa jak już pchła się skończy to Baster sobie wybierze gdzie woli bywać czy na pokojach czy w piaskownicy a na spacery Ducha z nami chadza jak się wkręci, no bo jak jej nie wziąć na spacer jak ona chce jak już zamieszkamy w pchle to nie wiem najpierw pchły w psach a potem psy w pchle Junior sądzę że do domu tylko gościnnie będzie przyłaził bo on najlepiej w błocie się czuje Baster sam pokój wybierze sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 12.01.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Cześć Kama , .Napisz mi, ile zapłaciłaś cieślom za dach ,bo za murowanie 13500 ,czy coś takiego.Jeśli się mylę ,popraw mnie . Pozdrowienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 12.01.2010 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 cześć, cieśle wzięli w sumie 4250zł sama robociznaa murarze 13500zł+5000 za fundament Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts